17.1.2015

Tiedote

Muutamien ihmettelevien kommenttien vuoksi tulin kertomaan, että tämä täällä julkaistu kuva on kokonaan piian mielikuvituksen ja photoshopin tuotetta. Eläintä ei ole kiusattu pukemisella. Piika ei ymmärtänyt julkaistessa kertoa, koska hänestä manipulaatio oli niin ilmiselvää. Sitäpaitsi, jos minua yritettäisiin pukea vaatekertaan, niin tilanteesta aiheutuisi todennäköisesti enemmän kärsimystä pukijalle kuin minulle.

42 kommenttia:

 1. Mikä söpöläinen ja järkähtämätön katse <3. Nero oli komea pukki tuossa pukkikuvassa.

  VastaaPoista
 2. Siellä se piika on niin taitava näissä kuvankäsittelyasioissa, että ei ihmekään jos joku erehtyi. Nerossa olisi kyllä ainesta joulupukiksi vaan taitaa hassutella muulla tavoin kuin pukemalla nuo punaiset tamineet päällensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomus kuvaan on vielä vahva, mutta kyllä me hämmästyimme, että joku oikeasti uskoi Neron pukeutuneen pukin asuun. Kun selitin asian oikean laidan oli yksi vastaus: Olet vaarallinen ihminen photoshop-puuhiesi kanssa :)

   Poista
 3. Hahha :D Mulla on mennyt ihan kokonaan joulun tuoksinnassa ohi tämä Nero pukki! Mahtava kuva!

  VastaaPoista
 4. Tuollaisesta palautteestahan kannattaa tosiaan olla mielissään - "olen loistava photosoppaaja" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy lisätä kommentit referensseihin :)

   Poista
 5. Oi Nerohan oli niin ihastuttava tuossa puvussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisella pukilla voisi olla kysyntää :)

   Poista
 6. Riemastuttava pukkikuva - ja tuollasisessa kuvankäsittely on enemmän kuin suotavaa ja sallittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mainitsen jos kuvaa on manipuloitu, mutta nyt ajattelin ettei kukaan kuvittele, että juttu on totta vaikka omin silmin näki :)

   Poista
 7. Hahhahhaa, minä kun luulin että teilläpäin oikeasti liikku kissojen oma joulupukki. Voi ei, nyt minulta kyllä meni usko koko joulupukin olemassa oloon =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurja, olit varmaan pannut jo tilauksen kissapukista vetämään :)

   Poista
 8. Nerolla on kyllä sellainen ilme tuossa, että jos joku yrittäisi häntä joulupukiksi, niin tyypistä olisi jäljellä enää pari riekaletta. Punainen lakki jäännösten päälle ja tuhahtaen myyrämetsälle!
  Olihan kuvankäsittely ilmiselvää, kun tietää, että piika on alan ammattilainen. Jos ei tiedä, voi erehtyä, kun jälki on hämäävän taidokasta, mikään ei paljasta manipulaatiota. Paitsi... Neron paikallaan oleva asento ja normaali ilme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata lähestyä Neroa vaatekerran kanssa, tulos olisi juuri kuvailemasi kaltainen. Tiedän kyllä, että jotkut uskovat joulupukkiin, mutta, että nykyään vielä kuvaankin :) Millähän liimalla nuo viikset olisi pitänyt kiinnittää?

   Poista
 9. Hyvä että mahdollinen väärinkäsitys tuli oikaistua:D (Ja on muuten hieno p-shoppaus!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko kuvaan istuu näköjään sitkeässä :)

   Poista
 10. On kyllä mahtava kuva, mutta eipä tullut mieleenkään että Nero olis oikeasti siellä sisällä ;) Kovasti muuten kummastelen, että pukkipostauksen kommenttini puuttuu, mahtaako mulla olla joku ongelma kun ei ole ensimmäinen kerta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan kissaihminen ei varmaankaan kuvitellut kuvaa aidoksi. Kruunun voi vielä saada pysymään prinssin päässä, mutta enempää pynttäystä ei kissa siedä. Olen itsekin huomannut, että kommentit katoavat joskus bittiavaruuteen.

   Poista
 11. No hyvä oli oikaista, jos joku todella näin luuli;)
  Ajattelin silloin, että olet todella taitava kuvankäsittelijä!
  Tee vaan meidän iloksi lisää näitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vain yksi olisi pohtinut kissan pukemisen mielekkyyttä, en olisi maininnut asiasta, mutta useamman ihmettelyn jälkeen aloin epäillä, että kuvamanipulaatio ei olekaan kaikille selvää. Nyt on asia korjattu :) Jos vielä innostun photoshoppailemaan täällä niin pitää muistaa mainita asiasta.

   Poista
 12. No hyvin manipuloitu. Voit ottaa kohteliaisuutena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan asian kehuina, mutta en halua, että kukaan jää väärään käsitykseen.

   Poista
 13. En edes miettinyt asiaa. Nerohan näytti vallan tyytyväiseltä - kai sitä kissan olisi saanut pukeakin, jos se olisi pitänyt siitä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin tehdä ssian selväksi, ettei kenenkään tarvitse enää turhaan sääliä kissaa. Itsekään en tykkää eläinten turhasta pukemisesta, mutta mikä ettei jos eläin on leikissä mukana ja tyytyväinen.

   Poista
 14. Hih, tuo on hauska kuva. Mutta kissan ilme kyllä kertoo, mitä mieltä se olisi, jos sitä olisi lähestytty pukemisaikeissa. Aikamoiset lisätäytteet siinä puvussa olisi saanut ollakin, että kissasta olisi saatu noin komeankokoinen pukki. ;)

  VastaaPoista
 15. Kyllä meillä, Nero, ainakin heti arvattiin, että piika on asialla etkä sinä. Mutta parempi antaaa selventävä virallinen tiedotus, ettei kenellekään jää väärinkäsitystä eläimen pukemisesta (tai mikä vielä pahempaa: pukeutumisesta) joulupukiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei tarvitse kenenkään enää ottaa yhteyttä pukeutumisen tiimoilta :) Ensi kerralla yritämme muistaa mainita asiasta hetimiten.

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Ensin ajattelin, että ihmiset vedättävät minua, mutta, kyllä, jotkut pohtivat miten kissa on onnistuttu pukemaan :)

   Poista
 17. Voi miten mainio karvainen joulupukki! Tuollainen saisi tulla meillekin kylään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään teidät mielessä jos alamme tehdä joulukeikkaa :)

   Poista
 18. Voi että naurattaa, vai Nerolle pukinvaatteet oikeasti päälle, ei milloinkaan! Komea pukki kyllä oli, olet kyllä taitava kuvankäsittelijä, mutta ei tullut mieleenkään että Nero olisi oikeasti ollut vaatteiden alla! Eihän nyt yksikään itseänsä kunnioittava kissa anna pukea vaatteita päälleen tai kenkiä kuten jotkut koirat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero tuskin olisi rentona odotellut pukiksi muuntumistaan :) Vaatteilla ei peitellä komeaa turkkia.

   Poista
 19. Arvasin kyllä heti, ettei Nero olisi suostunut moisen pelleilyn kohteeksi :) Vaikka komea hän olisi pukinasussakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että kaikki ajattelevat, että kuva on manipuloitu. Nerolla on paljon hienoja ominaisuuksia, mutta poseeraaminen vaatteissa ei kuulu niihin :)

   Poista
 20. Hei,
  kyllä Nero olikin loistava pukki, tosin en ihan uskonut. Eikös se niin ole, että pukkiin pitää uskoa, jos ei usko niin eipä se myöskään tuo lahjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukkiin pitää uskoa, mutta kuvaan ei ole luottamista :)

   Poista

Kiitos kommentista