31.5.2011

Työkalupakki

Kunnon puutarhatyökalut kestävät sukupolvelta toiselle.

4 kommenttia:

 1. Kyylä kestävät! Tuokin ihanuus...tuo ruiskutusjuttu! Mitenkähän pärjäisin pihallasi, jos muovikäärme tulisi vastaan ja vielä kissan suussa...apua!

  VastaaPoista
 2. Hienot ja vielä oikein asianmukaisessa puuloodassa! Minä keikuin eilen taas vaihteeksi läheisellä roskalavalla ohikulkijoiden kummastuksena ja tein löytöjä; iso vanha puuvartinen lapio ja pieni punainen istuslapio. Vanhoja työkaluja ei voi vastustaa.

  VastaaPoista
 3. Ruiskusta tuli mieleen, että mikä olisi kaunis ja (Etelä-Suomessa) kestävä vaaleanpunainen tai valkoinen köynnösruusu? Tarkoitus on laittaa sellainen aurinkoiselle paikalle säleikköä vasten. Nettiviidakosta löytyi new dawn ja luostarinköynnösruusu, jotka miellyttävät ulkonäöllään. Tunnetko tapauksia ja onko sinulla ruusuja pihassa?
  Papy

  VastaaPoista
 4. Tänään en ole päässyt kommentoimaan oman blogini kommentteja, mutta kun muutin asetuksen ponnahdusikkunaksi niin onnistuu.

  vilukissi, moni on ollut käärmeissään noista käärmeistä vaikka ne ovatkin vaarattomia. Meissä on syvään juurtunut käärmepelko, joskus itsekin säikähdän niitä.

  Maria, onneksi keräsit kalut talteen, eihän kunnon välineitä pidä heittää pois. Ne saivat luonasi jatkoajan ja arvostusta!

  Papy, minulla on vain pensasruusuja, enkä ole asiantuntija alalla. Köynnösruusut ovat kyllä hurmaavia. Toivottavasti löydät sopivan. Jos joku ruusuihminen vierailee täällä niin voisi antaa vinnkiä Papylle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista