8.9.2011

Kurkistuksia nurkkiin

Ikkunalle kerääntyy kaikenlaista.

... ja hyllyihin. Rasioita, lampaan ja hylkeen kallo, jouluseimen lammas, rasioita ....


.... ja nurkkiin. Ketunkallokokoelma on toistaiseksi poistettu luonnonhistoriallisen osaston seinältä, piti maalata hyllykkö sisältä, mutten ole vielä ehtinyt. Mukana näyttää olevan jonkin toisenkin pikkupedon kallo. Kilpikonnankuorisoitin, vanha pesäpallomaila, leipälapio, keila, ja jostain löydetyt sorvatut puuesineet .....

Kaikki hyvin tärkeää ja tarpeellista : )

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista tavaraa... Kaunis myös tuo viimeisen kuvan kori. Vanhat puu- ja metallirasiat ovat viähättäviä.

  VastaaPoista
 2. Paula, koriin kerätään satoa ja kukkia. Suuri määrä kaikenlaisia rasioita on kerääntynyt kotiini. Niihin voi unohtaa kaikenlaista tarpeellista : )

  VastaaPoista
 3. Kokoelmasi ovat vertaansa vailla ja kotisi vaikkuttaa kutkuttavan mielenkiintoiselta! Kaupasta ei saa mitään vastaavanlaisia tunteita herättäviä asioita, nuo ovat löytöjä, muistoja, tarinoita.

  VastaaPoista
 4. Maria, totta, kaikkea ei voi ostaa. Mutta melkein mitä tahansa voi löytää kun kulkee avoimin mielin ja uteliaana. Totta sekin, että esineisiin kiteytyy paljon muistoja ja tarinoita. Sellaisia kuin, että pikilankakerä on kauan sitten kuolleen isäni varastosta ja sakset mummuni laatikon pohjalta. Enkä koskaan unohda maisemaa missä poimin talteen hylkeenkallon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista