18.9.2011

Rautalangasta vääntämällä

Henkarista tehty narurullateline keittiön ovessa. Katkaisin rautalankahenkarin alaosan ja väänsin päihin silmukan ja koukun.

Eilen keräsin mahtavat suppilovahvero- ja kantarellisaaliit. Sain olla yhdeksän tuntia metsässä, tosin kahteen otteeseen. Koska kotiin ei saa enää tuoda sieniä, olin onnellinen kun saatoin viedä saaliit naapuriin, missä ne otettiin ilolla vastaan. Metsästäminen on ihanaa, siis tälläinen keräilymetsästäminen, en kannata aseella metsästystä. Takana on tiukka työpuristus, metsä hoiti pois stressin ja jakuvasta tietokoneen ääressä istumisesta  aiheutuneet vaivat. Keräsin sieniä ruokapalkalla, oli mukavaa tavata ystäviä ja astua valmiiseen pöytään metsästä uupuneena.

2 kommenttia:

  1. Minäkin sain eilen olla metsässä. Noukeimme suppilovahveroita, muita sieniä ja puolukoita. En olisi jaksanut olla yhdeksää tuntia, olimme vain pari tuntia ja saimme ämpärillisen suppilovahveroita. Tänään söimme sienimuhennosta ja perunoita ja nyt suppilovahverot ovat kuivumassa lämpöpuhaltimen alla.

    VastaaPoista
  2. Paula, kiva kuulla, että pääsit sienimetsään ja saalistakin tuli kiitettävästi. Olisi mukava poimia puolukoita, mutta meillä päin ei kasva niitä kuin muutamia mättäitä. Yhdeksän tuntia vei veronsa ja tämä päivä on mennyt palautumisessa ja koko yön näin unta suppilovahveroista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista