3.9.2011

Väärinkäsitys

Halusin pieniä auringonkukkia. En lukenut tarkkaan pienellä painettua ja pienet auringonkukat huojuvat nyt jo yli kahden metrin korkeudessa. Ensi kerralla tarkistan että siemenpussissa lukee  m a t a l a a  auringonkukkaa : )

6 kommenttia:

 1. Oikein naurattaa, minä ostin kerran MATALIA keltaisia auringonkukkia, joiden olisi pitänyt kasvaa pensasmaisesti.laitoin siemenet parvekelaatikkoihin...voi apua...en malttanut tappaa niitä ja ne jouduttiin tukemaan parvekkeeni kattoon kiinni...et usko, miten parvekkeeni herätti huomiota ja hilpeyttä...vilukissin arboretum.

  VastaaPoista
 2. vilukissi, voin kuvitella miltä auringonkukkakasvusto näyttäisi parvekkeella : ) Täytyypä olla tarkkana, jos onnistuisi kasvattamaan matalia ensi vuonna. Näitä ihaillakseen tarvitsee kohta kiikarit.

  VastaaPoista
 3. Samanlainen "vahinko" käynyt mullakin.
  Sitruunankeltaisia, p i e n i ä auringonkukkia... jotka kasvoivat lähes kaksi metrisiksi. No, kukat oli kyllä pieniä, mutta niitä oli jokaisessa varressa paljon! :)

  VastaaPoista
 4. TuijaR., taitaa olla samaa lajia nämä minun, kukat ovat pieniä ja niitä on yhdessä varressa useita. Pisimmät auringonkukat tavoittelevat jo kolmea metriä.

  VastaaPoista
 5. Joudut siis nousemaan tikkaille tai vuokraamaan henkilönosturin poimiaksesi auringonkukkia.
  Papy

  VastaaPoista
 6. Papy, ei hätää, meillä on nosturi pihassa, sillä kattoremontti alkoi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista