10.2.2013

Työsuojeluvaltuutettu

Onneksi minulla on henkilökohtainen työsuojeluvaltuutettu, joka valvoo etujani ja pitää huolen siitä, että lakisääteiset tauot tulee pidetyiksi.
Jos vietän liikaa aikaa koneen ääressä, päivystää työsuojelu-
valtuutettu työpöydällä, johon hänelle on järjestetty oma tarkkailupisteensä.
Lisäksi työsuojeluvaltuutettu vaatii, että päivälläkin pidetään taukoa ja köllistellään yhdessä hetki lepotuolissa. Saan palata työn ääreen vasta kun Nero on saanut unen päästä kiinni ja jää mielellään yksin jatkamaan torkkujaan.

Tein eilen maailman lyhimmän hiihtolenkin. Kun lumitöiden ja puiden kantamisen jälkeen viimein sain sukset jalkaan, ja käännyin survaistakseni itseni liikkeelle, alkoi äkkiä sankka lumisade. Palasin sisätiloihin. Toivottavasti tänään pääsen lenkille laskiaisen kunniaksi. Jos ei onnistu niin sitten juodaan vain kuumaa kaakaota pihalla, satoi tai paistoi :)

Luistavaa laskiaista kaikille!

55 kommenttia:

 1. Meillä on samanlainen, mutta joskus tuntuu, että valtuutettu on liiankin aktiivinen. Kävelee näppäimistön ja näytön välissä edestakaisin ja muuta mukavaa : )

  On kyllä hiihtämään kutsuva portti. Pakkohan se on mennä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus työsuojeluvaltuutetun on puututtava asioihin keinoja kaihtamatta :)

   Poista
 2. Noin suloista työsuojeluvaltuutettua ei voi olla tottelematta :) Tässä koneen ääressä helposti unohtaakin ajan kulun.

  Meille on luvassa lisää lunta...vaihteeksi. Tuo kuuma kaakao pihalla ei kuulosta yhtään hullummalta. Mukavaa laskiaissunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuon ajankulun muuttumisen vuoksi on työsuojeluvaltuutetun oltava tarkkana :) Meilläkin sataa lunta, eikä tauosta taida olla toiveita.

   Poista
 3. Nelitassuinen työsuojeluvaltuutettu on oiva kumppani! :)
  Se hurisee rentouttavasti ja vaatii pitämään taukoja työntymällä rapsutettavaksi. Ja toimii ruoka- ja rapsutuspalkalla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, valtuutetun läsnäololla on paljon positiivisia vaikutuksia työntekijän hyvinvointiin. Mikä parasta monilla on varaa palkata henkilökohtainen valtuutettu valvomaan etujaan.

   Poista
 4. Ihana valtuutettu sinulla! On tärkeä totellä hänen päiväjärjestelyään. Meillä hoitaa ton homman himmu ja hyvin hoitaakin.
  Mukavaa laskiais sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli. Työsuojeluvaltuutettua on toteltava, teillä hänen kontollaan on myös ulkoilusta huolehtiminen.

   Poista
 5. Mä kans haluan työsuojeluvaltuutetun....eip oo, taidan lähteä "töihin" sohvalle Remksen kanssa. Siinä menee koko päivä.

  *onneks ei ole suksia eikä poltetta ladulle*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jokaisella pitäisi olla joku ajamassa etuja :) Mukavava laskiaissunnuntaita sohvalla hyvässä seurassa.

   Poista
 6. kylläpä sillä onkin tarkka katse !

  VastaaPoista
 7. Ihana musta kissa! Miellään joku päivä postaus hänestä jooko! Onko minkä luontoinen?

  Kissan elämänrytmin mukaan eläminen tekis terää aina silloin tällöin. Ei liikaa rehkimistä..:))) Ja hyvä että ON työsuojeluvaltuutettu ihan omasta takaa :))).
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tämä blogi on pullollaan postauksia Nerosta :) Kissan kanssa eläminen on opettanut minulle paljon ja eihän tuollaista valtuutettua katsellessa voi olla kireä, rentous tarttuu.

   Poista
  2. Niin ja piti sanoa vielä luonteesta: Nero on villiintyneen kissan pentu, eikä leimaantunut ihmiseen ihan pienenä, joten hän on ihmisten suhteen arka. Hyväksyttyjen litalla on vain pari ihmistä minun lisäkseni. Hän on rauhallinen sylikissa, mutta varsin omapäinen ja liikkuu vapaasti ulkona. Ensimmäinen kissani, joten tässä on opeteltu elämään puolin ja toisin.

   Poista
 8. Sinulla on aina niin loistavia kuvia Nerosta, että niitä on pakko tulla ihailemaan ♥

  VastaaPoista
 9. Työsuojeluvaltuutettu tai olisiko peräti työnjohto?! Jos sinä teit sen lyhyemmän hiihtolenkin, niin minä tein sitten toiseksi lyhyemmän :D Mutta kivaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on johto ja valtuutettu samassa paketissa. Kiva kuulla, että pääsit hiihtämisen makuun, tässä on vielä parhaat kelit edessä päin :)

   Poista
 10. Sulla on ihana työsuojeluvaltuutettu, Cheri! Kaunis kaariportti! Hyvää laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harvalla on noin hienoa asiainhoitajaa työpaikalla, samalla rento ja napakka. Lisäksi hän tuo hyvää mieltä työyhteisöön.

   Poista
 11. Työsuojeleluvaltuutetulla on tärkeä toimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tärkeimpiä, suorittajaporras kun on vähän huono tauottamaan oikein kiirekausina. Valtuutettu toimii lisäksi ympärivuorokautisesti, yöunista huolehditaan samoin aamuherätyksistä.

   Poista
 12. Nero on erittäin vakuuttava valtuutettu. Ja erittäin uskottava. Luulen ettei Neron määräyksistä noin vain laisteta. On ihanaa kun kotona on kissa♥.
  Toivottavasti pääset ladulle, siellä ajatuksetkin tuulettuvat kun kroppa tekee töitä. Ja miten ihana olo lenkin jälkeen tuleekaan! (Edellyttäen että ladut ovat auki, eikä jäälle ole noussut vettä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määräykset toistetaan napakasti niin kauan, että ne toteutetaan. Mitähän minäkin oikein mietin kun ajattelin ennen, etten tarvitse kissaa. Jokainen tarvitsee, kun on kerran kokeillut, ei voi olla ilman.
   Hiihtolenkki tuulettaa hienosti päätä, latu on varmaan ummessa, mutta jonkin matkaa sitä tarpoo hangessakin.

   Poista
 13. Jokaisella pitäisi olla tuollainen työsuojeluvaltuutettu!!! :) Mukavaa laskiaassunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samaa mieltä, jokaiselle oma työsuojeluvaltuutettu!

   Poista
 14. iiihana valtuutettu.
  mukavaa sunnuntaita! joka ilmeisesti näyttää olevan kommenteista päätellen laskiainen. oho tulipa se äkkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja liukuvaa laskiaista sinnekin. Kevättä kohti!

   Poista
 15. Oi, kun on ihana Nero-kisu. Meidän Matti Matikainen on samanlainen väritykseltään. Hyvää laskiaista!

  VastaaPoista
 16. Työsuojeluvaltuutettusi on varsin monipuolinen. Hän on myös terapeutti, eikö niin? Paljon on kissan vastuulla, ilmankos hän on nero. Pihallasi on huikaisevan kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan hoitamiseen tarvitaan neroutta. Terapeutti ihan parhaasta päästä, siis kokonaisvaltaisen hoidon mestari. Lumi on kuorruttanut kaiken kauniiksi ennen kuin sen on luovutettava ja tehtävä tilaa keväälle.

   Poista
 17. Paras mahdollinen valtuutettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tyytyväinen, että olen saanut parhaan :)

   Poista
 18. Vakuuttava valtuutettu tosiaan :)

  Meilläkin työsuojeluvaltuutettu toimii aina kun teen töitä kotona. Mielestäni sen voisi ihan hyvin ottaa mukaan myös toimistolle, mutta työkaverit taitaisivat olla eri mieltä. Vaan ehkäpä Vertti saisi monen mielen muuttumaan ja he tajuaisivat, että ilman kissaa ei todellakaan voi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelijalkaiset konsultit voisivat parantaa huomattavasti monen työpaikan ilmapiiriä :)

   Poista
 19. Kyllä Nero on komea katti ♥ ja varmasti hyvä työsuojeluvaltuutettu. Mikäs se ihanampaa kuin pehmeä ja lämmin kissa tulee syliin, tassuterapiaa parhaimmillaan.

  Meillä Sulo käy mieheni kanssa etäluennoilla netissä, veikkaisin, että Sulo on ainakin tekniikan ylioppilas jo :)

  Luistavaa laskiasta teille myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan puolueettomana mielipiteenä sanon, että komea on :) Sulo on päässyt jo pitkälle, olen aina sanonut, että kissa oppii mitä vain :)

   Poista
 20. Minullakin on tarkka työsuojeluvaltuutettu, ja olen hänestä hyvin hyvin kiitollinen!
  Laskiaissunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on käynyt tuuri työkavereitten suhteen :)
   Nyt olisi pulkkamäki parempi ratkaisu kuin hiihto, jota äsken yritin. Lenkki jäi edelleen lyhyeksi, jäälle oli noussut vettä.

   Poista
 21. Luistavaa laskiaista! Täällä on koko päivän sadellut lunta, joten mäenlasku ei houkuttanut. Hernekeittoa, laskiaispullaa ja kaakaota tuli kuitenkin nautittua :)

  Työsuojeluvaltuutettu on hyvä olla olemassa! Lienee sinun valtuutettusi olevan tiukka mutta olemukseltaan lempeä ja pehmoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, liukumiset meni vähän mönkään sään vuoksi, mutta kaakaot tuli nautittua. Hernekeittoa saadaan meillä vasta tiistaina. Valtuutettu on on tiukka ja pehmeä yhtä aikaa, ihan paras.

   Poista
 22. Meillä myös yksi musta kissa harrastaa aivan samaa. Mutta nyt hän on niiin laukkaantunut, kun olin pari yötä kotoa pois, että ei ole minua huomaavinaankaan. Ladulle tekisi mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai loukkaantunut :) kyllä se siitä pian leppyy. Ei pitäisi olla pois kotoa. Lupasivat ensi viikolla hyviä kelejä, ehkä silloin saa sukset luistamaan.

   Poista
 23. Sinulla onkin hyvä työnsuojeluvaltutettu,ei halua sinua kovasti rasittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikein hyvä, että joku pitää huolta :)

   Poista
 24. On sulla maan mainio työkaveri sinusta huolta pitämässä. Minne joutuisitkaan ilman prinssiä!

  Leppoisaa laskiaissunnuntain iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan totta, me pidämme huolta toisistamme :) Miten prinssikään pärjäisi ilman minua. Laskiaistiistaita odotellessa, mukavaa viikon alkua sinulle!

   Poista
 25. Ihana työsuojeluvaltuutettu, kelpaisi tännekin! Onhan se hyvä, että joku vahtii että tauot tulee pidettyä, ja vieläpä hyvässä seurassa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa sinullakin olla omat personal trainerit, jotka huolehtivat ulkoilusta hyvässä seurassa :)

   Poista
 26. Voi ihanaa, olen tainnut saada oman henk. koht. työsuojeluvaltuutetun samasta rekrytointifirmasta! Yhdennäköisyyttä on ja toimen hoitaminenkin kuulostaa hyvin samantyyppiseltä ♥
  Rapsutukset ihanalle Nerolle ja mukavaa laskiaista (vielä huomenna)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila, meiltä molemmilta. Tuosta firmasta saa komeita ja luotettavia työntekijöitä. Olen erittäin tyytyväinen :)

   Poista

Kiitos kommentista