3.11.2015

Autuas tarina

Kiitos Pepille ja Viherrillille blogini tarina -haasteesta. Nautitaan lasi glögiä upeaa auringonlaskua ihaillessa ja tarinoidessa. Olin seurannut muutamia blogeja jonkin aikaa ja minussa heräsi halu ryhtyä itsekin bloggaamaan. En halunnut mennä naamakirjaan ja ajattelin, että blogi voisi olla hyvä tapa kirjata muistiin tapahtumia ja jakaa niitä muille.
Autuaan olon ensimmäinen postaus tehtiin 5.3.2011, ihan ex tempore. Nimi tuli vallitsevasta olotilasta. Aluksi suunnittelin, että julkaisen vain kuvia minimaalisin tekstein, mutta ajan saatossa blogin luonne on muuttunut. Siihen on tullut enemmän henkilökohtaisia sävyjä ja runsaampaa sisältöä. Tästä on tullut minulle tärkeä vuorovaikutuskanava ja olen tutustunut täällä moniin suurenmoisiin ihmisiin.

Elämäni on aika yksinkertaista ja joskus yksitoikkoistakin, mutta puutarhasta, Nerosta ja luonnosta löytyy aina jotain kerrottavaa. Aiemminkin harrastin valokuvausta, mutta välillä oli vaikea löytää motiivia kuvaamiseen. Blogin myötä olen käyttänyt kameraa ahkerammin ja varmaan vähän kehittynytkin sillä saralla.

Blogin suurin anti on vuorovaikutus. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä, ohjeita, lohtua, riemua ja monenlaista vertaistukea muilta bloggaajilta ja Autuaan olon lukijoilta. Toivottavasti olen pysytynyt myös jakamaan jotakin vastaavaa muille. Muiden blogit ovat ikkunoita monelaisiin maailmoihin, löydän niistä jatkuvasti kiinnostavaa sisältöä. On mielenkiintoista, miten blogistaniassa syntyy piirejä, ystävystytään ja vieraillaan säännöllisesti. Minua viehättää positiivisuus, toisten kannustaminen ja välittäminen, jota täällä kohtaa, ainakin meidän piireissä. 

Aurinko painui mailleen.
Tavataan taas!

49 kommenttia:

 1. Vuorovaikutus ja uudet ystävät ovat bloggaamisen innoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! On ollut kiva tutustua ja saada paljon uusia vinkkejä liittyen kissojen elämään.

   Poista
 2. Upeita taivaan värejä olet vanginnut kuviisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli mahtava auringonlasku. Olin pihalla ja katsoin näytelmän loppuun :)

   Poista
 3. Ihana, että kirjoitat blogia, Cheri! On ollut antoisaa tutustua sinuun täällä ja tavata muutamia kertoja ihan oikeastikin. <3
  Elämäsi on mielestäni kiehtovaa ja siksi olen vakkarilukijasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, Riina! On ollut ilo tavata oikeastikin. Puutarhanhoidon kannalta blogi on jo välttämätön, tämä vuorovaikutus on vienyt puutarhurointini ihan uudelle tasolle.

   Poista
 4. Olen niin iloinen kun aikanaan löysin blogisi.
  Juuri niin, vuorovaikutus, kannustaminen ja kaikki mikä tähän harrastukseen liittyy on ihanaa.

  Taas on täällä niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minttuli! Olen myös koiraihminen vaikka nyt olenkin enemmän kissoihin kallellaan tietyistä syistä :) On ihanaa tavata täällä monenlaisia karvakavereitakin ja niihin kiintyy melkein kuin omiinsa. On ollut mukava liikkua teidänkin upeissa maisemissa.

   Poista
 5. Oli mukava lukea blogisi tarinaa ja samalla ihailla kauniita kuviasi taivaan väreistä.
  Yhdyn täysin tuohon vuorovaikutuksen antiin mitä bloggailu tarjoaa.

  Mukavaa jatkoa kivalle blogillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Vuorovaikutus on minulle erityisen tärkeää koska vietän niin paljon aikaa vain kissan seurassa. Ihminen tarvitsee ihmistä ja nyt voin virtuaalisesti poiketa milloin vain mukavien ihmisten luona.

   Poista
 6. Ihanat ilta-auringon kuvat, aina jotain säväyttävää täältä sinun blogistasi saan myös itselleni.
  Kiitos Cheri on ollut ilo löytää blogisi ja tavata muutaman kerran ja ensivaikutelma on pitänyt niin blogissa kuin yhteisissä tapaamisissa.
  Nero ja hänen seikkailut ovat aina tervetullutta luettavaa, tänne jään kuulolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Molley! On ollut ilo tavata ja sekin on jännä juttu, että oikeasti tavatessa blogitutut tuntuvat jo vanhoilta kavereilta. Nero on saanut täällä paljon ihailijoita ja minusta on turvallista kun kokeneet kissaihmiset seuraavat meidän edesottamuksiamme. Eilinen aurigonlasku oli upea väripläjäys marraskuussa.

   Poista
 7. Nautin niin näistä sinun blogin teksteistä, ja tietysti kuvistakin. Tekstit ovat niin hyvin kuvailevia ja soljuvia. Kaiken pystyy ihan kuvittelemaan mielessään. On niin kiva kun ollaan tavattukin, se antaa blogin seuraamiselle ihan uuden ulottuvuuden. Ihania syyspäiviä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati. En olisi aloittaessani uskonut, että lähden tapaamaan "vieraita" ihmisiä, jotka olen tavannut blogimaailmassa. Tämä puuha on saanut minut tavallista sosiaalisemmaksikin :) Tapaamiset ovat aina olleet iloisia yllätyksiä, sama aitous ja välittömyys kuin blogeissa, heijastuu ihmisistä myös oikeasti tavattaessa. Vieläpä monin kerroin. Viimeksi tavatessamme päivä oli ihan hulvaton :)

   Poista
 8. Jaksan joka kerta täällä vieraillessani tykästyä aina vaan uudelleen paitsi tuohon "vanhalla kunnon kaunolla" kirjoitettuun blogin nimeen, myös noihin sivupalkin kuviin. Niissä on jotain erityistä fiilistä, jota en osaa selittää. Ja jotenkin tää sun blogi on kaikenkaikkiaan sellainen ihanalla tavalla "mystinen", jollaista en tiedä toista. Ja vaikkei ollakaan ihka oikeassa elämässä (vielä) tavattukaan, niin silti jotenkin tuntuu, että tunnettaisiin. Sen verran usein kuitenkin toistemme luona "vierailtu" :). Paljosta olisin jäänyt paitsi, jos en tänne olisi koskaan päätynyt. Onneksi olen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Annukka! Onneksi olemme tavanneet täällä ja varmaan tapaamme jossain vaiheessa oikeastikin. Mystinen kulostaa ihan hyvältä :) Sinulla on niin varma oma tyylisi luoda kaunista ympärillesi ja tekstisi saavat minut aina hyvälle tuulelle, olet tainnut syntyä kynä kädessä :)

   Poista
  2. Kunpa olisinkin :D. Mutta kiitos paljon kivoista sanoista :)

   Poista
 9. Siinäpä se olikin, oleellinen!
  Ehdottomasti parasta on vuorovaikutus, tapaamiset, ystävyyssuhteet taustalla. Ja kaikki ne vinkit ja viisaudet mitä vuodet on tuoneet mukanaan. Ei sitä aloittaessaan tiennyt kuinka hyvään soppaan lusikkansa laittoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! En minäkään olisi uskonut, että tästä tälläinen soppa syntyy, erittäin maukas :)
   On ilo ollut tavata ja ystävystyä, niin paljon lisäväriä on tullut elämään Huushollistakin ja Lillahan on jo ihan tuttu, vaikkakin alati muuntuva paikka.

   Poista
  2. Jokohan ensi kesänä päästäis puolin ja toisin visiteeraamaan niin että kesä on kauneimmillaan... :)

   Poista
  3. Minua on vähän painanut, etten ollut aktiivisempi vierailusuunnitelman suhteen. Ensin piti odotella, että kesä alkaisi ja sitten tulikin kaikenlaista tohinaa. Mutta ensi kesänä kun kaikki on kukkeimmillaan!

   Poista
 10. Eipä tätä bloggaamisen ihanuutta ymmärräkkään ennen kuin on itse aloittanut kirjoittamisen. Täällä tutustuu monenlaisiin ihmisiin, joihin ei muuten tulisi otettua kontaktia ollenkaan. Onneksi sinäkin aloitit bloggaamisen.
  Sinulla on niin kaunis ja taitavasti tehty blogi ja Neron kuvat ovat minusta sitä parhautta ♥ Nuo taivaskuvat ovat kyllä aika pelottavia, halloween-teemaan sopivia. Aivan kuin myrkkypilvi olisi laskeutumassa maan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä noissa taivaskuvissa on vähän maailmanlopun meininki, oikeasti näky oli upea. Blogimaaima on innostanut käsitöihinkin kun näkee miten ahkerasti ja taitavasti muut kutovat, virkkaavat ja värkkäävät. Sinulta olen saanut myös paljon rauhoittavia sanoja kun olen ollut Nerosta huolissani. Toivottavasti Nero suostuu kuviin vastakin.

   Poista
 11. Se on mukavaa, kun säästyy jatkuvilta ilkeilijöiltä. Sen vuoksi sitä kai on tullut jatkettua omallakin tontilla. Kaunis on auringonlasku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioista voi olla eri mieltä, mutta ilkeillä ei tarvitse. En koskaan unohda upeita kuvauksiasi Istanbulista ja nyt saan nautiskella merikaupungin näkymistä ja syvällisistä ajatuksistasi.

   Poista
 12. Olen iloinen, että aloitit. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Olen saanut nauttiaensin Helmin ja nyt Sulon ja Namun seikkailuista. On ollut kiva myös tavata oikeasti, Nerolin on samaa mieltä.

   Poista
 13. Sinulla on varmaan yhdet blogistanian parhaita kuvista. Pidän myös tuosta yläbanneristasi, jossa lukee vain blogisi nimi. Hyvin houkuttava glögikuva ja kakkoskuvan taivas on tajunnanräjäyttävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos, Leena. Ja kiitos myös monista lukuvinkeistä, joita olen napannut blogistasi. Leena Lumi on enemmän kuin kirjablogi, siellä voi käydä kyläilemässä lämpimissä ja elämänmakuisissa tunnelmissa. Jaamme myös rakkauden luontoon ja kaikkiin eläimiin. Oli juhlavaa naurtia vuoden ensimmäinen glögilasillinen katsellen lämpimässä illassa hurjaa taivaan paloa.

   Poista
 14. Onneksi olet täällä bloggaamassa ♥

  VastaaPoista
 15. Kiitos haasteeseen vastaamisesta :) Upeaa auringonlaskua olet siellä saanut ihailla glökin parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta.aurinkoilmiöt ovat harvinaista herkkua marraskuussa.

   Poista
 16. Blogisi on yksi blogistanian mielenkiintoisimmista ja kuvissasi on aina sitä jotakin. Neron kissamaiset jutut kiinnostavat myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kauniista sanoistasi. Mökkipuutarhassa on myös miellyttävää vierailla ja kuvat ovat upeita, syksytunnelmatkin niin kauniin pehmeitä.

   Poista
 17. Mistähän minä tänne löysin? Jostain toisesta blogista vei polku tänne ja olo oli heti kuin kotiin olisi tullut. Kiitos blogistasi, täällä on autuasta vierailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistan kun tulit ja sanoit, että täällä on mukava tunnelma, taidan jäädä :)
   Siitä alkoikin ahkera vierailu puolin ja toisin. On ollut mukavaa yhdessä.

   Poista
 18. Aivan ihanasti kirjoitettu. Minä tykkään muutenkin tyylistä kirjoittaa ja kertoa asioita. Tämä on blogi johon aina palaan ensimmäisten joukossa kurkkimaan kun palaan oman blogini äärelle. Niin ja Nero on niin valloittava ja tuo mieleen entisen kissani batmanin ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kauniista sanoistasi, on ihanaa saada tälläistä palautetta. Nerokin on vähän kuin yössä ketterästi liikkuva lepakkomies :)

   Poista
 19. Sattumalta löysin blogiisi ja selasin enemmänkin . Hienoja kuvia! Ja aivan upea kuppi muuten tämän tekstin alussa heti! Mistä olet löytänyt sen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Olen keräillyt noita venäläisiä teelasinpidikkeitä kirpputoreilta, ekassa kuvassa on yksi niistä.

   Poista
 20. Sun blogi on nimensä mukainen. Tietää jo ennen kun klikkaa, että se mitä tulee lukemaan ja näkemään, on miellyttävää, hieman irti tästä hektisestä maailmasta. Nero on tietenkin ihan oma lukunsa, blogin valtija omalla tapaa ;)

  Tässä maailmassa tarvitaan Autuaita Oloja, joten olen iloinen, että aikoinaan tänne löysin - en kyllä muista miten ;)

  Kiitos, Cheri, unikkopellosta! En jaksanut heti tulla kiittelemään, kun iski nuhakuume ja meni tovi sen kanssa.

  Sulla on muuten ihan uskomattoman kaunis käsiala! Jessus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, Johanna. Me elemme täällä vähän omassa kuplassamme :)
   Kiva kuulla, että unikkoniitty on tullut perille. Toivotan pikaista toipumista ja mukavaa talven odotusta Jovelaan.

   Poista
 21. Oi, blogiasi on niin ilo seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anna! Mekin olemme tavanneet pari kertaa oikeasti ja sekin on ollut tosi mukavaa.

   Poista
 22. Blogissasi on aina niin kiva käydä levähtämässä. Katselet maailmaan niin kauniin silmin, lämmöllä ja ajattelevin miettein, upeita kuvia ja hyvyyttä, ihanan kisun kanssa mustan pantterin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila! On suurenmoista jos Autuas olo voi tarjota levähdyspaikan ja noin hienoja tunnelmia. Nerolla on tietysti suuri rooli tässä. Kivipellon blogissa on myös ihanaa vierailla, sen keittiö on jotain ainutlaatuista leivinuuniherkkuineen.

   Poista

Kiitos kommentista