5.12.2011

Joulua päin

Viikonloppuna puunattiin kotia pyhäkuntoon. Joulukoristeetkin löytyivät ja vähitellen ne levittäytyvät paikoilleen virkistämään pimeintä aikaa. Valmistelin kransseja ja sammalkoristeita, puuhastelu poistaa talviväsymystä ja tuo tekemisen iloa.


Ruostuneesta sahanterästä on ketaistu raami enkelille.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

7 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kauniita ja erikoisia esineitä,ihailen kovasti<3 Löysin viikonloppuna kaksi "lasikuuppaa" kirpparilta joihin en olisi osannut kiinnittää mitään huomiota ellen olisi niitä sinulla nähnyt,täytyy tuunailla niihin jotain jouluista asetelmaa=D Kiitos inspiraatiosta ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Onpa raamikas enkeli! Löysin kuopuksen alakoulussa väsäämän käpykranssin sinisillä somisteilla, ja se sopii hienosti itsenäisyyspäivän ajaksi oveen. Oven pieleen asetin sypressin, jonka tuuli paiskasi yöllä maahan. Ei vissiin tykännyt siitä. Nyt sypressi on kytketty sähköjohdolla töpseliin, joten tuuli pääsee sitä pyörittämään vain niin kauas kuin johtoa riittää.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!
  Papy

  VastaaPoista
 3. Kirsi, kiva, että löysit mieleisiäsi lasikupuja, niitä voi käyttää monenlaiseen koristeluun ja aateiden säilytykseen. Mukavaa, että ideasta on iloa, itsekin bongailen ideoita milloin mistäkin, aina en vain muista missä niiden alkulähteet ovat. Näen varmaan jossain vaiheessa mitä olet niihin sommitellut :)

  VastaaPoista
 4. Papy, myrskyvaroituksen kuultuani kerään kaikki pihan lyhdyt turvaan, ainakin lasken maahan ne jotka seisovat alustalla. Tuuli ei tykkää niistäkään, tai sitten tykkää ja ilokseen kierittelee. Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 5. Olettepas saaneet aikaan, kun olette tehneet jo joulusiivouksen. Meillä ei olla tehty, ei ehkä tehdäkään, kuin tavallista viikkosiivousta vaan. Jouluvaloja olen vasta asetellut ikkunalaudoille. Hyvää itsenäisyydenpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Paula, joulusiivousta on aloiteltu. Kun tekee vähän kerrallaan niin ei tunnu niin työläältä eikä jouluntienoo ole täynnä puuhaa vaan voi vähän rauhoittua ja nauttia juhla-ajasta. Itsenäisyyspäivänä on mukavaa sytytellä kynttilöitä puhtaaseen kotiin.

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista

Kiitos kommentista