8.7.2012

Kiusallista seuraa

Kesäpäivänä on niin mukavaa köllähtää nurmikolle, vaipua puolittain uneen ja puolittain tarkkailla ympäristöä.
Vaan heti on joku tuppaamassa seuraan.

Menetkös siitä, minivampyyri! Kyllä minä sinulle näytän.

Kääk, se kutsui kaverinsakin.

Eräs ulkomaalainen oli katsonut kotimaassaan  kuuluisan suomalaisen pianistin haastattelua tv:stä. Ohjelma oli kuvattu suomalaisessa kesäillassa järven rannalla. Haastattelun katsoja ihmetteli miten voi olla taitava pianisti vaikka käsissä on niin pahoja pakkoliikkeitä.

Tervetuloa mukaan Scilla
ja kaikille mukavaa, hyttysvapaata sunnuntaita!

28 kommenttia:

 1. Ihana!

  Nämä minivampyyrit ovat tosi INhottavia.

  Pakkoliikkeitä suomalaissessa kesäillassa, huippu!
  Tätä postausta ei nauramatta voi lukea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen onneksi saanut verenperintönä immuniteetin hyttysille. Mutta pistelevät ne silti ja pumppaavat verta, en tykkää. Tosin täällä etelässä haitta on hyvänäkin hyttysvuonna ihan kohtuullinen :)

   Poista
 2. Todella, hyttyset! Ne kiusaavat kissojakin. Mahtavat kuvat pörröisen pehmoisesta Nero-pallosta nurmella, hiukan on ärtyneet ilmeet :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero viettää yöt ulkona, en ymmärrä miten se pärjää verenimijöiden kanssa. Kuvasta voisi luulla, että kisu on pulskistunut, mutta hoikistunut se on kesän riennoissa.

   Poista
 3. Vai pakkoliikkeitä:D
  Hienot kuvat Nerosta ja kiusankappaleista.

  Inhottavat inisijät, turkkikaan ei auta suojatumaan niiltä. Minusta tuntuu että ne ovat hieman vähentyneet. (Tai sitten vain huijaan itseäni.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tarina on tosi :)
   Hyttyset iskevät kissalla pään alueelle missä on ohuempi karva, muuten paksu turkki on kai melko hyvä suoja. Minustakin tuntuu että hyttysiä on vähemmän, helteillähän ne pysyttelevät poissa.

   Poista
 4. :D Neron ilmeet kertovat lievästä ärsyyntymisestä, todellisia kesän riesoja! Eilen iltasella paarmat olivat sateen jälkeen aivan silmittömiä eikä pakkoliikkeistä ollut mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsyyntyyhän sitä letkeinkin kissa kun kiusataan. Hyttyset ovatkin vaatimaton riesa paarma- ja mäkäräisparviin verrattuna. Täällä esiintyi illalla polttiaisia, lähes näkymättömiä, mutta pisteliäitä.

   Poista
 5. Hienot kuvat!

  Naurattaa tuo pakkoliikejuttu! Siinä on varmaan ollut selittämistä.

  Jostain syystä hyttyset ovat pistäneet minua paljon ja varsin ärhäkästi. Punaiset pahkurat jäävät pitkäksi aikaa...vanhimmat ovat jo toukouulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mikä meille on itsestään selvää saattaa muualla herättää ihmetystä :D, mahtoiko dokumentin tekijä ymmärtää, että huitominen ja itsensä läiskiminen ei ehkä avaudu oikein muualla maailmassa.
   Nuo pahkurat ovat varmaan hirveä kiusa. Olen joskus saanut Lapissa niin monta mäkäräisen puremaa, että nousi kuume.

   Poista
 6. Ihana kuvasarja. Scilla näyttää niin hyväkuntoiselta. Lämpö ja ruoka kelpaa näillä helteilläkin, mitä nyt hyttyset vain vaivaa. Meillä Eetu-koira laihtuu laihtumistaan, kun ei ruoka maita helteellä. Sääliksi käy ihan koira-parka.
  Kiitos herttaisesta kommentistasi minulle :) Tuli ihan "autuas olo" =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä kommentista, päiväni on pelastettu jos pystyin tuottamaan jollekin autuaan olon!
   Koirat onneksi pärjäävät vähällä ravinnolla pitkäänkin, toisin on kissojen laita. Tosin koirankin kanssa on tarkkailtava, että syömättömyys johtuu helteistä eikä jostain vakavammasta.

   Poista
 7. Voi ihana Nero! Mä niin haluaisin kissa. Mulla oli lapsena kissa, mutta aikuisena olen allergisoitunut. Koko muukin perhe on allerginen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisia nuo allergiat. Olin aiemmin vähän allerginen kissoille, kissakylässä käydessä silmät alkoivat kutista. Mutta nyt olen varmaan niin rokottunut, ettei allergiasta näy häivääkään. Vaikka nykyään allergisillekin suositellaan kotieläimiä niin ei kuitenkaan kissaa.

   Poista
 8. Neron ilmeet ovat paljonpuhuvia... Pakkoliikkeitä kesäkonsertissa näkyi varmaan yleisössäkin :D! Jotenkin noihin pistoksiin on jo tottunutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä tyyni kissakin ärsyyntyy. Parasta olisi jos voisi jättää hyttyset huomiotta ja onneksi ne eivät useimmiten levitä mitään viruksia paitsi joillakin alueilla pogostantautia. Niiltä on tosi vaikea suojautua kokonaan.

   Poista
 9. Ihanat kuvat Nerosta.. Ja niin totta. En voi kuin hämmestellä miten taitava kuvaaja olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni, oli hyvä tilanne kun itsekin loikoilin nurmikolla kameran kanssa.

   Poista
 10. Ollapa nyt kissa, tai ei sittenkään, nyt sataa hiljalleen kesäsadetta mutta ollapa sittenkin kissa, loikoilisin petilläni ja kuuntelisin, jos olisin hereillä, sateenropinaa.

  Tulin ilmoittamaan, että vuodatus on "kaatunut", eli operaattoria vaihdetaan ja menee kuulemma ainakin kuukausi ennen kuin vuodatuslaiset pystyvät jatkamaan bloginsa kirjoittamista (jos pystyvät...kuvatkin katosivat). Nyyyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateen sattuessa, eli tänään Nerokin suostuu loikolemaan sisällä.

   Voi surku tuon vuodatuksen kanssa. Nyt sinulla on oiva tilaisuus aloittaa bloggerissa. Jotkut ex-vuodatuslaiset ovat kehuneet, että tämä on toimivampi ja helpompi.

   Poista
 11. Tuo viimeinen kuva, ihan nauratti..! :) ♥

  VastaaPoista
 12. Oi, miten todellisen ihana kuvasarja kiusallisesta seurasta.
  Ihan varmasti jokainen pystyy samaistumaan tuohon tunnelmaan ja tilanteeseen =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilanne tihentyvästä hyttysparvesta on meille kaikille kiusallisen tuttu :)

   Poista
 13. Tämä oli hyvä illan kevennys, kiitos;);)

  VastaaPoista
 14. Ihana kisu :)

  unelmia-unelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin viehko, tuo meidän Nero :)

   Poista

Kiitos kommentista