25.3.2013

Auringonpalvontaa

Palmusunnuntaina tuntui jo keväiseltä vaikka meillä elellään edelleen iglutunnelmissa, lumi ei vajene. Tarjolla oli mukavat vällyt jokaiselle auringonpalvojalle ja keväinen paiste ramaisi mukavasti. Nyt alamme valmistua pääsiäiseen.

Kiitos kaikille arvontapostauksen onnitteluista ja monista kauniista sanoista, niidenkin ääressä on paistateltu.
Tervetuloa Autuaan olon piiriin Sesse, Mervi, Liisax ja Kati! Kaikille oikein mukavaa ja lämmintä viikkoa!

Osallistukaa arvontaan!

52 kommenttia:

  1. Sulla on mukava auringonottopaikkka ja Nerolla myös! Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, aurinkoa kaivataan ja tankataan. Yhä esteettömämmin se pääsee paistamaankin kun puita karsitaan ja umpeenkasvaneet reunamaat alkavat hengittää.

    VastaaPoista
  3. Auringonpaistetta on luvaksi pääsiäisviikollekin, nautitaan siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt nautitaan auringosta täysin rinnoin, kyllä paistetta on odotettukin. Hanget vielä lisäävät tehoa.

      Poista
  4. Paraatipaikalla näin keväisessä auringossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaa paikat on varattu. Nero on jo aika ruskettunut :)

      Poista
  5. Hyvät aurinkopaikat,
    Pirkko

    VastaaPoista
  6. Hyvä auringon otto paikka ,lumi viellä heijastaa hyvin,aurinkoa on luvattu.Hyvää pääsiäisviikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt saadaan korvausta pitkästä auringottomasta jaksosta, aurinko lämmittää jo suloisesti.

      Poista
  7. Nerokas paikka Nerolla :)
    Tänäänkin paistelee ja koko viikolle luvattu plussaa - aivan mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYT täytyy hankien vajeta. Tosin yöpakkaset hidastavat vielä sulamista, mutta jospa pääsiäisenä olisi edes vähän maata näkyvissä.

      Poista
  8. Mikäs tuolla on nautiskellessa :)

    Itse kerkesin lauantaina hetkesi istahtaa Lillassa oven rakoon aurinkoon, eilinen menikin sitten kolmen rinsessan ja kahden koiran seurassa - osin lumisella takapihalla, mutta siinä menossa ei paljon aurinkoa ehtinyt tuijotella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevätauringolla on minuun väsyttävä vaikutus, elimistö kai saa jonkinlaisne valoshokin. Vasta kun maa paljastuu alkavat energiat paremmin virrata. Kohta varmaan Lillakin lämpenee aurinkoenergiasta.

      Poista
    2. Sitäköhän se on minullakin....minä kun meinaan illalla nyykähtää telkkarin ääreen ihan väkisin! Ja minä oon aina ollut kuitenkin ihan selkeästi iltaihminen!!

      Poista
    3. Ihan sama juttu, yleensä pystyn valvomaan hyvinkin myöhään, mutta nyt alkaa vuode kutsua tavallista aikaisemmin.

      Poista
  9. Minusta on aivan ihanaa, että ulkoillaan kaikilla keleillä ja etenkin talvella!

    Valitettavasti meillä meni viikonloppu paikasta toiseen raviksi ja tuntuu kuin sitä ei olisi ollutkaan...

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sisällä ehtii olla talven mittaan ihan liikaa, koska ulkona ei riitä valoa. Viime yönä ihailimme tähtikirkasta taivasta ja kuutamoa, joka valaisi maiseman.
      Joskus on ihan mukavaa jos viikonloppuna on toimintaa, nyt oli harvinaisen hiljaista, ei menoja, ei vieraita. Edes virpojat eivät eksy tänne syrjäkulmille.

      Poista
  10. Siellähän se Nero loikoilee kuin kuningas valtaistuimellaan - ja on sentään suonut sinullekin kuvauspalkaksi penkin siihen vierelleen;)
    Aurinkoista viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Prinssi on valinnut oman kärryn, siinä on hyvä tarkkailla pihan tapahtumia omassa rauhassa.

      Poista
  11. Ihana kuva ♥ Haluaisimpa tulla istuskelemaan tuohon Neron viereen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen on mukava köllähtää nauttimaan kupponen kahvia, lumen sulamista kuunnellen :) ainakin räystäältä tippuu tip tip...

      Poista
  12. Saat talvenkin vaikuttamaan tosi ihanalta. Se on sitä positiivista mielenlaatua se. On sulla melkoinen lukijamäärä, onneksi olkoon! Olet senkin ansainnut, blogisi on todella ihana. Se on kannustava...en osaa selittää mutta aina kun käyn täällä, niin saan virtaa ja tekee mieli lähteä kirppiskierroksille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi hienolta jos blogistani löytyy inspiraatiota ja virtaa. Sinä olet blogini ensimmäisiä lukijoita ja on mukava kuulla, ettet ole vieläkään kyllästynyt :) Lukijoita on tullut viimeisen vuoden aikana melkoinen määrä, moni on kyllä lähtenyt poiskin, huomasivat varmaan tulleensa väärään paikkaan.

      Poista
  13. Juuri tulin ulkoa ja nyt siellä onkin suht lämmin ja aurinkoinen sää. Lumikasat eivät hupene tosiaan juurikaan, kun yöt ovat vielä niin kylmiä. Hyvää pääsiäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa pääsiäisen odotusta sinullekin! Ihanaa kun on näin lämmin ja voi viihtyä ulkona auringossa pitempäänkin. Kevät on taas kukonaskeleen lähempänä :)

      Poista
  14. Onnittelut vielä täältäkin kolme-vuotiaalle! Sulla on jotenkin niin viehättävä tyyli kirjoittaa ja kuvata. Tämä on kyllä yksi mun suosikki blogeistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati, tuntuu hyvältä saada tuollaista palautetta :) Vietän niin hiljaista ja tavallaan tapahtumaköyhää elämää, että joskus epäilen voiko nämä jutut kiinnostaa ketään. Kiva kuulla, että voi.

      Poista
  15. Mukava paikka Nerolla kölliskellä. hyvää alkavaa pääsiäisviikkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nerolla on oma pesä alalauteilla :)

      Poista
  16. Ihana aurinko ja ihana kuva. Tuommoisella välyllä on kyllä sopivaa nauttia paisteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman vällyjä ei tarkene, lumi hohkaa kylmää, mutta näin on ihana nauttia auringosta. Ja mehän nautitaan.

      Poista
  17. Nyt nyt alkaa näyttämään asialliselta! Se pieni vilvoittava drinkki Nerolle puuttuu enää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, mutta ongelmana on drinkin jäätyminen. Henkilökunnan kuumaa drinkkiäkään ei uskallettu laittaa Neron yläpuolelle, ettei vain läiky kissan päälle jos se sattuisi heiluttamaan kärryä. Heti kun ilmat vähän lämpenevät korjaamme drinkkiasian :)

      Poista
  18. Saat ikuisesti pysyvät korkeat hanget näyttämään todella kutsuvilta. Kiitos! Omassa asenteessani on korjaamisen varaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniitahan nuo hanget ovat auringossa ja mikä parasta ei ole tarvinnut tehdä lumitöitä pitkään aikaan :) sen sijaan on aikaa nauttia auringosta.

      Poista
  19. Kissalla ainakin näyttää olevan lokoisat oltavat ja mukava oleilupaikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neron mustuus oikein imee auringon lämpöä, on mukavaa kun voi nauttia enemmän ulkoilmasta.

      Poista
  20. Päivän d-vitamiini annos:)

    VastaaPoista
  21. Kivat lumikasat teillä, pitäiskö lähteä lunta ihmettelemään sinne Suomeen, kun täällä on ollut niin kehnosti viimeiset 2 vuotta...Lasiverannalla on kuitenkin jo yli 30 astetta päivisin ja kiikutan taimivadit sinne "ulkoilemaan", yöllä on vielä huikeasti jopa -8. Peitän vanhan rosmariinin huovilla yöksi kun se lykkää nuppuja. Kevät on tulossa!
    T. Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisiko niin, että teidänkin lumet on vahingossa toimitettu tänne, sillä viimeiset 2 vuotta täällä on kyseistä herkkua ollut yli oman tarpeen. Voisin lähettää sinulle vähän lunta postissa :) Minä vasta aloittelen taimikasvatusta. Onnistuin tänä talvena ensimmäistä kertaa talvettamaan ruukkurosmariinin sisällä. Teillä on melkein samat yöpakkaslukemat kuin meillä, päivällä pääsemme jo vähän plussan puolelle, mutta maata ei ole vieläkään näkyvissä täällä.

      Poista
  22. Voih noin määkin nyt teen kun oon lomalla.heti kun aurinkoa saatavilla ei kun ulos kahville vällynpäälle istuskelemaan.
    mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :) Tänään oli jo oikein lämmin ja lumi suli Neron kärryn edestä, eli meillä näkyy vähän maata! Siitä se alkaa. Mukavaa lomaa sinulle.

      Poista
  23. Kuvassa kellii onnellinen kissa! Hyvä että Nerolla nyt aikaa myös oikoa hieman - taitaa olla rauha maassa ja rajakiistat selvitetty sen toisen kissan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissoilla oli vain välirauha ja viikko on taas mennyt rajavartioinnissa ja kiistellessä. Juuri nyt on onneksi rennompaa ja rauhallisempaa. Toivottavasti kevään kuluessa laskeutuu pyvyvä rauha maahan.

      Poista
  24. Aurinko lämmittää varmasti kivasti mustaa kissiä! meidän Mutikainen pääsee ulos vasta ilmojen lämmettyä ja silloinkin vain valjaissa - raukalla on niin onnettoman untuvainen turkki, että palelisi varmasti...

    Iloista pääsiäistä!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari! Nero on karaistunut talven mittaan, mutta silti ihmettelen joskus miten se tarkenee ulkona niin pitkiä aikoja. Luultavasti se luuhaa ulkorakennuksissa, missä on hieman lämpimämpää ja suojaisempaa. Sisällä viihtyvä kissa ei varmaan takenisi vielä ulkona vaikka kiva onkin vähän käydä nuuskimassa kevään tuoksuja.
      Iloista pääsiäistä sinullekin!

      Poista
  25. Hih! Aivan ihana auringonpalvojakuva! ♥ :)

    Meidän tontti nököttää niin keskellä isoa kuusimetsää, että aurinko ei vielä yllä pihaamme. Pikkuhiljaa on alkanut yltämään ihan pihan alareunaan vähän, mutta muuten koko piha on täysin varjossa vielä. Ei pääse meillä nauttimaan auringosta - vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onneksi aurinko jaksaa kiivetä jo niin ylös, että paisteesta voi nauttia. Lisäksi ympäriltä on kaadettu puita niin paljon, että kohta saamme aurinkoa enemmän kuin koskaan täällä elellessämme. Kohta varmaan teilläkin aurinko kiipeä kuusenlatvojen ylle :)

      Poista
  26. Vastaukset
    1. Kiitos, aurinko lämmittää yltä ja talja alta :)

      Poista

Kiitos kommentista