19.11.2011

Kymmensormijärjestelmä

Reaaliaikainen tulostin, eli kirjoituskone Olympia. Vaatisi pientä laittoa, jotta tällä saisi tekstiä aikaiseksi. Mutta komea ja painava peli. Kone päätyi tänne roskalavalta.

Huomenna nostetaan voittoarpa, ajattelin lisätä bonuksena toisenkin pienen palkinnon, joka arvotaan kaikkien osallistujien, paitsi pääpalkinnon voittajan kesken. Viimeistään maanantaina tulos näkyy blogissa.

Takana on uuvuttavat viikot ja haaveilen pitkistä unista. Ystävä on kutsunut kylään teemalla: Laitan takkaan tulen, voit lojua laiskana korituolissa, minä tarjoilen herkkuja.

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kivan koristeen on vanha kirjoituskone saanut. Oikein pitkiä ja makoisia yöunia ja leppoisaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuommonen on aivan ihana. miekin ottaisin,mutta kun ei mahdu enää minnekään:);)missä lie vika;)

  VastaaPoista
 3. Paula, kiitos! On mukavaa ajatella joutilaisuutta. Rentouttavaa viikonloppua sinullekin!

  Liisa, keräilijän ikuinen ongelma on tuo tilanpuute ; ) Minulla on ristipaineita koska pidän selkeydestä ja järjestyksestä, mutta tavara lisääntyy kuin itsestään. Mutta jostain pitää myös luopua, muuten tulee ahdasta.

  VastaaPoista
 4. Ja roskalavalla tuommoinenkin! Oikea ihminen pelasti aarteen kotiinsa! Täälläkin on uuvuttavat viikot takana ja ehkä osittain vielä menossakin, en osaa ajatella edes joulua. Voimia Sinulle, unta ja lepoa.

  VastaaPoista
 5. Maria, eikö ole mukavaa kun näke roskalavan on kuin näkisi aarrekammion. Toivotan sinullekin voimia ja levon hetkiä uurastuksen lomassa. Minunkin pitää jaksaa vielä jonkun aikaa ennen kuin päässä on yhtään kapasiteettia jouluun varustautumiseen.

  VastaaPoista
 6. Minullakin on Olympia!! Reaaliajassa elellään!

  VastaaPoista
 7. vilukissi, ollaan olympialaisia reaaliajassa. PS. en ole unohtanut niitä tunnustuksia, mutta odotan kiireetöntä taukoa, jotta voin syventyä tunnustamaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista