25.11.2011

Lapsipuu

Tälläinen vekotin on löytynyt kirpputorilta, jonkinlainen korttiteline. Mikähän sen alkuperäinen funktio on? Nyt siitä tuli lapsipuu, kuvissa on sukulaisia ja vieraita. Adventtiaika alkaa, mutten ole ehtinyt juurikaan ajatella joulua.

Toivotan kaikille teille oikein mukavaa viikonloppua.

11 kommenttia:

 1. En osaa sanoa alkuperäistä käyttötarkoitusta mutta kauniiseen käyttöön päätyi noin,ihana<3 Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava kirpputorilöytö!

  Hyvää adventtia sinulle!
  -Pia-

  VastaaPoista
 3. Jospa se on ollut käyntikorttiteline. Tai kaupan tiskiltä joku mainos- tai tuotealusta. Voishan noihin ripustaa vaikka tuorepastaa kuivumaan - tai sukkanauhat. Mutta viehättävimmillään se on tuossa käytössä.
  Papy

  VastaaPoista
 4. Hyvää adventtiviikonloppua toivotan sinulle Joensuun junasta. Vekotin on hauska mutta alkuperäistä käyttötarkoitusta en tiedä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Jonkilainen korttiteline vekotin on, ehkä tosiaan käyntikortteja varten. Paulalle mukavaa matkaa Joensuuhun ja kaikille hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavaa viikonloppua Cheri ja kiitos ihastuttavasta paketista, sieltä kääriytyi monta ihanaa lahjaa.

  VastaaPoista
 7. Tuija, paketti meni oikealle henkilölle jos sisältö miellytti. Mukavaa viikonloppua ja ensimmäistä adventtia.

  VastaaPoista
 8. Uskoisin, että se on servettiteline. Lapsipuuna kyllä todella kivan näköinen ;)

  VastaaPoista
 9. elämäni matkat, ehkä se onkin servettiteline. Pidike osa on kyllä kovin tiukka, pehmeä servetti olisi ehkä hankala saada kiinnitettyä tai poistettua. Jännä vempain kuitenkin, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Hieno löytö! Veikkaan myös, että se on ollut käyntikorttiteline entisessä elämässään; aiemminhan käyntikortti jätettiin, kun tultiin talon eteiseen.

  Mukavaa adventtisunnuntaita!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 11. Sari, ehkä tosiaan käyntikorttiteline. Niinpä sopiikin hyvin "viisiittikorttikuvien" telineeksi. Mukavaa adventtisunnuntaita sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista