27.11.2011

Kynttilän jalka

Adventtikynttilöillä on jalat tukevasti maassa, valurautaa.

Rauhaisaa ensimmäistä adventtia kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kaunis on adventtiasetelma. Hyvää 1.adventtia sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhallinen adventti tunnelma, sekä erilaisen kekseliäs kynttelikkö, tykkään..
  Nopeasti tuo aika livahtaa, ei enää niin montaa askelta sinne viimeisen kynttilän sytytykseen..

  VastaaPoista
 3. Vautsi, miten upea kynttelikkö ! Tosi kauniit kuvat...
  Oikein ihanaa adventtia sinullekin !

  VastaaPoista
 4. Liisa, hanna, sariw, kiitos kommenteista. Ihanan rauhaisa sunnuntai, ei työtä. Kapusin aamupäivällä vintille etsimään joulukoristeita. Viivyin viisi tuntia, tuli siivottua vinttikomeroita. Voihan hitsi mitä kaikkea ihanaa löytyikään, paitsi Joulukoristeita en löytänyt.

  VastaaPoista
 5. Kuvittelin hoitavani tänään viimeiset puutarhahommat - terassin parin ruukun mullantyhjennys, kompostikuivikeainesten sekoittelu talvea varten. Noh. Sateen rummutus peltikattoa vastaan. Sunnuntain hitaus laskeutuu. Hyvä näin. Hämyterveiset Hämeestä ! Eiramaria

  VastaaPoista
 6. Eiramaria, ilmeisesti ole parantunut kulkutaudista. Tänään ei tosiaan ole puutarhahommat kutsuneet. Kuuntelin sateen rummutusta uudella peltikatolla vinttiä järjestäessäni. Nautiskellaan hämärän hyssystä ja hitaista päivistä!

  VastaaPoista
 7. Siunattua adventin aikaa! Vankkumatonta valoa, voisi todeta adventtikyntteliköstäsi.
  Sytytin eilen kynttilän valkoisen joulutähden kupeeseen ja viritin kahdesta havukranssista tehtyyn koristeeseen valot. Valosarjaa piti etsiskellä tovi varastosta. Seuraavana oli perinteeksi muodostunut johtojen oikominen. Siinä meni toinen tovi. Mutta adventinajan yksi kohokohdista on se, kun laitan töpselin seinään ja kranssi syttyy terassilla hehkumaan valoa pimeään.
  Papy

  VastaaPoista
 8. Papy, etsin eilen vintiltä jouluvaloja. Nero oli apuna ja koko homma meni hiirijahdiksi. Löytyi hiirenpesä pahvilaatikosta, sain kuskattua hiiren ulos, mutta nyt se on jo varmaan takaisin vintillä. Jouluvaloja piha tosiaan kaipaisi, täällä ollaan vielä lyhtyjen varassa.

  VastaaPoista
 9. Hiiri on joutunut luultavasti heittämään valot ulos pahvilaatikosta voidakseen perustaa sinne kotinsa. Se on saattanut ripustaa ne itselleen tarpeettomina takametsään metsähiiriserkkujen iloksi.
  Vuodesta toiseen tunnen itseni idiootiksi valosarjojen solmuja setviessäni. Eilen oli historian ensimmäinen kerta, kun testitilanteessa kaikki lamput syttyivät eikä tarvinnut jäljittää, millä välillä vika piilee. Papy

  VastaaPoista
 10. Papy, luultavasti hiiri on kähveltänyt patteriledit. Meillä on salissa jouluvalot kauniisti ripustettuna katonrajaan, syystä että niitä ei ole otettu pois moneen vuoteen. Ei tarvitse setviä johtoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista