10.6.2012

Kissat ja tulppaanit

Parista tulppaanista oli katkennut kukka. Kevätpikkusydän oli myös vähän laonnut, ilmeisesti kissatappelun tuoksinassa. Silminnäkijöitä ei ole, mutta Nerolla on niskassa puremajälkiä, joten ihan lyhyellä matikalla päädyin tälläiseen yhtälön ratkaisuun.

Sainhan maljakkokukkia, muutoin en raatsisikaan poimia tulppaaneja. Viileän sään vuoksi tulppaanien kukinta on jatkunut pitkään.

Ei ole jäänyt nurmikko leikkaamatta vaan Nero vaanii heinäpellolla.

Tervetuloa lukijoiksi SnannanS ja Tiina!
Kaikille mukavaa sunnuntaita!

16 kommenttia:

 1. Samoin sinne mukavaa Sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavia päiviä sinne sinisenturkooseihin maisemiin.

   Poista
 2. Kauniita ovat katkenneetkin kukat kauniissa maljakkossa. Onpa Nerolla mainio saalistuspaikka, toivottavasti ei tule lisää kissatappeluita. Rauhallista sunnuntaita molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuhot olivat pieniä ja kukat ilahduttavat edelleen. Onneksi puremajäljet eivät ole tulehtuneet, pintahaavoja. Rauhaisaa sunnuntaita sinnekin.

   Poista
 3. Kaunis kuva kukista maljassa.
  Ja tuo kuva Norosta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniista aiheista saa kauniita kuvia. Neron saa harvoin etsimeen näin kesäaikana, hän on niin kiireinen. Paitsi jos onnistuu löytämään nukkuvan kissan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Suuri saalistaja ahkeroi vaikka myyräsato on tänä vuonna pienentynyt.

   Poista
 5. Upea Nero-kuva! Niin kesäinen. Tulppaaneita en minäkään raaski maljakkoon ottaa, siksi on tärkeää että näen parhaimmat niistä sisältäkäsin. Kaunis tuo asetelmasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on niin upea näköala suoraan tulppaanipenkkiisi, minä istuskelen ulkona ihailemassa omiani. Tähän aikaan vuodesta tulppaanit ovat kauniimpia kasvavina kuin maljakossa. Poimittavaksi on jo paljon muuta kaunista.

   Poista
 6. Onni onnettomuudessa, sait kukkaset maljakkoon. Vielä suurempi onni on että naarmut ovat vain pinnallisia.
  Mukavaa sunnuntaita teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni tosiaan, että kärhämässä ei ole käynyt pahemmin. Nero viettää kaikki yöt ulkona satoi tai paistoi, on vartioitava valtakunnan rajoja. Aamuisin löydän sen usein kuitenkin sängystäni nukkumasta. Tänään vietämme päivää kasvimaalla; taimet multiin.

   Poista
 7. Kaunis ja herkkä asetelma! Olitpas löytänyt erikoisen kuoriaisen, luulin tosissani ensin koruksi, en edes meinannut aluksi uskoa, että kotimaastamme tuollaisen pongasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissalle kiitos kun poimi vähän kukkia. Kultakuoriainen on tosiaan eksoottisen näköinen, auriko saa sen värit hehkumaan upeina.

   Poista
 8. Tunnelmallinen ja hieno kuva Nerosta viljapellossa. Ja kaunis tulppaaniasetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neron mustan olemuksen näkee kaukaakin, mutta kohta kasvusto on niin korkea, että se peittää kulkijan.

   Poista

Kiitos kommentista