28.8.2012

Länteen ja itään

Loviisan Rantatiellä
Elokuun viimeinen viikonloppu oli kaunis ja lämmin. Lauantaina suuntasin länteen ystävän kesänlopettamisjuhliin.
Kiitos blogiystävien mainonnan sain itseni lähtemään sunnuntaina itään, Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaan.

Vintillä
Oli hauskaa törmätä lukuisiin ystäviin ja tuttaviin oudon kaupungin kaduilla. Olinkohan sekoittanut huulipuikon ja liimapuikon, sillä jäin jatkuvasti suustani kiinni. Kaikenkaikkiaan mukava tapahtuma, oli virkistävää tutustua Loviisaan ja kierrellä koteja ja markkinoita kauniina päivänä. Käytin hyvin laiskasti kameraa.

Markkinoilla
Nerolle olisi voinut ostaa tuliaisiksi oman riippumaton.
Hauska idea vaikka sisäkissalle.

Mukavaa viikkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Kiva tuo riippumatto, tykkäisköhän Himmu loikoa sellaisessa.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla kiva Himmullekin jos matto olisi tukeva, koirat eivät ole niin ketteriä liikkeissään kuin kissat. Olisi se soma näky kun Himmu köllöttelisi riippumatossa.

   Poista
 2. aika kiva riippumatto :)
  joskus on parempi olla suustaan kiinni kuin kamerasta kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, enemmän näkee kun ei aina katso kameran kautta. Olin ensimmäistä kertaa Loviisan Wanhat Talot -tapahtumassa ja katseltavaa ja ihmeteltävää riitti.

   Poista
 3. Loviisassa on ilmeisesti ollut tarjolla kaikenmoista kivaa katseltavaa ja ihmeteltävää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä sai päivän kulumaan rattoisasti. Paljon enemmänkin olisi varmasti ollut ihmeteltävää, mutta ensikertalaisena otin vain kohtuullisen palan.

   Poista
 4. Kaunista varmasti. Vanhaa ja idyllistä.
  Hauska pikkuriippiskin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhaa ja idyllistä oli runsaasti, hienoa, että tuollainen puutalokaupunki on säilynyt kokonaisena pihoineen ja piharakennuksineen. Taloja oli vielä korjauksen allakin.

   Poista
 5. Hauskan viikonlopun vietit ja aurinkoakin riitti. Nuo vanhat talot ovat kyllä hienoja, tarvitsevat ahkeria ja remonttitaitoisia omistajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kesäinen viikonloppu ja melkein kuin olisi käynyt ulkomailla. Vanhoissa taloissa riittää huolehtimista, mutta kyllä niissä on ihan oma henkensä.

   Poista
 6. Mekin ihastelimme sunnuntaina Loviisassa tuota samaista riippumattoa. Jos meillä asustaisi koirien sijaan kissa, niin en varmaan olisi voinut vastustaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo oli tosi hauska loikoilevine kissoineen. En tosin tiedä mitä Nero olisi tuosta ajatellut. Luultavasti hän jatkaisi aurinkotuolissa köllöttelyä ja miniriippumatto jäisi minun käyttööni :)

   Poista
 7. Oli todellakin mukava käydä Loviisassa! Ehkä jopa törmättiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä nähtiin, ensi kerralla täytyy sopia kukka napinläpeen tai kissan kuva :)

   Poista
 8. Hih, sielläpä sitä sitten on tosiaan saatettu nähdä ;) Mulla oli tekniikkana puutarhasta nopeat kuvat, kamera kassiin, sitten sisätiloihin ja vielä puutarhan tarkistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttuja oli liikkeellä paljon ja ilmeisesti sellaisiakin tuttuja, joiden kasvoja ei tunnista. Olin niin Liisa Ihmemaassa, etten pystynyt juurikaan kuvaamaankaan.

   Poista
 9. Koit varmaan monta mukavaa ja haikeaakin hetkeä! Olen joskus miettinyt noihin tapahtumiin menoa mutta koskaan en ole kuitenkaan lähtenyt. Perhosista...täällä on yksi puutarha, jossa löytyy kanssa paljon perhosia, monenlaisia. Yhtenä kesäiltana vain tuijotin niitä, kamera oli laukussa, olin niin hämmästynyt niiden moninaisuudesta, etten hoksannut kuvata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava retki. Minäkin olin suunnitellut retken huolella, monta vuotta aikomista:) Perhosten uusi sukupolvi on liikkeellä kesän viimeisissä kukkijoissa. Varsinkin aurinkoisella säällä niitä näkee runsaasti, samoin sudenkorentoja on paljon.

   Poista

Kiitos kommentista