11.8.2012

Sylipula

Poissaollessani Nerolla oli  tuttu kesärenkinsä huolehtimassa asioista. Huolto pelasi moitteettomasti, mutta jotakin puuttui.
Paluuiltaani seuraavana yönä kissa ilmestyi retkiltään ja aloitti kehräämisen, joka jatkui pari päivää. Hän ilmaisi hyvin selkeästi miten ihanaa on, että olen taas kotona. Seuraavana päivänä en saanut paljon toimeksi, sillä Nero halusi viettää aikaa sylissä. Jos liikahdin hermostuneesti, alkoi heti kova kehrääminen. Seuraavanakin yönä hän vähän lintsasi töistä ja köllötteli vieressäni sängyssä. En tiedä osaako kissa ikävöidä, mutta ainakin se osaa iloita jälleennäkemisestä. Ja tämä kaikki oli tietysti molemminpuolista.

20 kommenttia:

 1. Nero on kyllä nero tuossakin mielessä! Kun on jotain hyvää löytänyt (siis Nerohan löysi sinut, eikö?), niin täytyy myös osoittaa tunteensa. Selkeästi se ainakin tapahtuu Neron osalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleennäkemisen riemu ei jäänyt epäselväksi. Vieläkin on tarkkailun makua ilmassa. Luultavasti merkitsen Nerolle perusturvallisuutta.

   Poista
 2. Ihana Nero ♥ Kuulostaa vähän meidän Mustilta. On ne niin suloisia poikia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä niin hellyttävää, en paljon tohdi kotoa liikkua ennen kuin tilanne tasaantuu. Kyllä pehmeä kisu kainalossa on elämän onni!

   Poista
 3. Olet Neron mielestä hyvin rakas ja ihana. Nyt sinun täytyy vaan ottaa kaikki ihailu vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki rakkaus otetaan ilolla vastaan, on mukavaa tuntea itsensä tärkeäksi. Ja kuten sanoin tämä on molemminpuolista.

   Poista
 4. Minä ehdin jo ajattelemaan että kuinka Nero pärjäsi ilman sinua. Vaikka kuinka hyvä ja tuttu renki olisi hoitamassa, niin ei se ole sama asia kuin oma ihminen. Ja sinä olet Nerolle se tärkein♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Renki on yksi niitä harvoja miehiä, joista Nero tykkää, mutta ei tietenkään ole sama kuin se ihminen, johon on tottunut ja voi luottaa varauksetta. Niin kuin Nero on minulle tärkein kissa, olen minä hänelle tärkein ihminen.

   Poista
 5. Kissat ovat niin mainioita! Osaavat kyllä myös olla loukkaantuneita "hylkäämisestä", yleensä se vaihe ei vain kauaa kestä, vaan kunnon pörinät ja kiehnääminen voittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut noista loukkaantumisista ja protesteista, mutta meillä ei ole koskaan sellaisia ilmennyt. Nyt kuitenkin tunnen olevani hieman tarkkailun alla ja yritän käyttäytyä hyvin :)

   Poista
 6. Suloinen Nero! Meillä Béla herkästi loukkaantui pienenä, jos olin pois kotoa mutta nykyään saan kehräystä heti kotiinpalattua runsain mitoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin herkkää, aikamiespoika kehrää ja kuola valuu. Ihanaa kun oma piika on kotona! En pane yhtään pahakseni tätä sylittelyä. Joskus olen kuullut, etteivät kissat kiinny isäntäänsä/emäntäänsä vaan paikkaan. En oikein usko, ne voivat sopeutua uusiin oloihin, mutta kiintyvät selvästi.

   Poista
 7. Tottakai kissa osaa ikävöidä. Kissojen tunteen ilmaisussa se aitous juuri on niin ihanaa, sekä ilo että suuttumus näytetään teeskentelemättä.
  Meillä täällä odotellaan melkein kuukauden hukassa olleen Armaksen paluuta. Se jälleen-näkeminen tulee olemaan suuri ilo molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoilla on tunneskaalaa ja minusta tuntuu, että joskus huumorintajuakin. Toivottavasti Armas kotiutuu piakkoin, varmasti tulee olemaan riemukas jälleennäkeminen.

   Poista
 8. Kyllä ne kissat varmasti ikävöivät. Meidänkin Samurai ihan konkreettisesti kietoi tassunsa kaulaani ja halasi, kun palasimme pohjoisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne varmasti ikävöivät, voin kuvitella Samurain halailemassa sinua :) Nero on selvästi helpottunut kun kaikki on taas kuten ennenkin. Ei se ehkä ymmärrä matkustustarvetta, saattoi ajatella vaikka mitä kun olin yht' äkkiä poissa.

   Poista
 9. Onko Nero hoikistunut vai onko kuvakulma sellainen, että näkyy vain osa lihaksista?
  Papy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voisi Nero loukkaantua, onko hän mielestäsi lihava? Nero hoikistuu kesäksi aina automaattisesti kun paksu talviturkki vaihtuu kesäkarvaan. Olo on varmaan muutenkin keventynyt ahkeran liikunnan myötä. On myös niin, että Nero aina h i e m a n hoikistuu kun olen poissa.

   Poista
 10. Ei lihava, vaan lihaksikas. Toivoin omalta kesäajalta itselleni samaa mutta LAIHOIN tuloksin.Papy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin tietysti, lihaksikas. Lihakset jäivät vaikka turkki vaihtui. Lomalla taitaa olla vaikea kutistua, paitsi jos lomailee paikassa, jossa on kelvoton ruoka ja paljon liikuntaa.

   Poista

Kiitos kommentista