8.6.2014

Vieraissa

Naapurissa näyttää siistille, mitenkäs tämä oma nurmikko?
Lauantai sujui naapurissa talkoissa. Kitkin kukkapenkkejä ja istutin kesäkukkia ja puuhastelin muutenkin lapion ja talikon kanssa. Villiintyneeseen pihaan tuli taas vähän ryhtiä kun suuri joukko ihmisiä kääri hihansa. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja on ihanaa istua valmiiseen pöytään kun keittiötiimi loihtii herkkuja.

Nero taisi vetää lonkkaa koko päivän, se on tehnyt yövuoroa. Kyllä minuakin ramasi illalla eikä tarvinnut paljon unta houkutella.

Lämpimästi tervetuloa Autuaaseen oloon, Katja!
Heleää helluntaita kaikille!

28 kommenttia:

 1. Talkoot ovat kivoja, pitääpä itsekin koettaa järkätä sellaiset… Nero se kulkee omia polkujaan. Hänen luonteelleen ei kai ryhmäliikunta sovi ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero ei harrasta ryhmäliikuntaa, mutta naapurin koira touhusi mielellään mukana. Talkoilla uskomattoman määrän hommia tehtyä lyhyessä ajassa. Pestiin ikkunat, siivottiin, tehtiin klapit talveksi, laitettiin puutarhaa kuntoon ja kaikkea muuta tärkeätä.

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta päivältä. Mulla oli omassa pihassa hommaa kellon ympäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavaa touhuta joukossa, vaikka oma puutarha jäikin päiväksi ilman tarhuria. Ehtiihän tuotakin vielä kuopsutella.

   Poista
 3. Luulen että Neron mieleen voisi olla enemmän tuo pitkä nurmikko. Mahtavia nuo kissojen haukotukset. Tyttärenkin mielestä tällainen kisu olisi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri8.6.2014 9.54.00
   Nero arvostaa lyhyttä nurmea, masukarvat ja tassut pysyvät kuivina aamukasteessa. Pöpelikköä ympärillä riittää lymypaikoiksi. Nerolta terveisiä pienelle ihailijalle

   Poista
 4. Nero on kuin musta pantteri tuossa haukotuskuvassa..:)

  VastaaPoista
 5. "Seurapiirihain" urasi sai hyvää jatkoa talkoissa. Talkoot on kivoja... Neron päivälepo on kuvissa niin nautinnollista, ihanaa ja kaunista, että tekisi mieli mennä pötköttämään ruohikkoon Neron seuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavereiden on jo vähän vaikea uskoa, että minut on saatu houkuteltua pois kotoa näin usein :)
   Kissojen rentoutumisen taito on kadehdittavaa, lepo näyttää syvältä nautinnolta ilman mitään murheita.

   Poista
 6. Hienoa, että vielä löytyy talkoohenkeä. Porukalla on mukava tehdä kaikenlaista ja samalla tulee hoidettua sosiaalisia kontakteja.
  Nero taitaa viihtyä ruohikossa päiväunilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porukalla tulee nopeasti valmista ja joukkueessa tavoitteet on korkealla. Tälläiselle puolierakolle tekee hyvää välillä touhuta ihmisten parissa :)

   Poista
 7. Yhdessätekeminen on kivaa. Ja yövuorolaista tietysti pävällä ramasee, niinhän se menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yövuorolainen on varannut koko päivän aurinkotuolia, varjon alla mukava rentoutua ennen työvuoron alkua.

   Poista
 8. Yhdessä tekeminen on palkitsevaa! Jälkeä syntyy vähintään tuplasti nopeammin kuin yksin puurtaen. Tsemppiä yövuorolaiselle! Kesä on kiireistä aikaa kissalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, miten paljon tulikaan tehtyä. Nero arvostaa viileämpää yösäätä ja puurtaa mielellään sitä vuoroa. Paljon on tehtävää sekä kissalle, että ihmisille, ihana kesä.

   Poista
 9. Vuorotyöläisen elämä saattaa joskus olla raskasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos osaa säilyttää oman rytminsä kuten eräät, niin on vähemmän raskasta.

   Poista
 10. Talkoopuuhastelu voi joskus olla ihan älyttömän kivaa. Teille näyttää osuneen kohdalle juuri sellainen päivä. Neron haukotus on maaaakeeeeaaaa...hhhh... zzzzzz...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavaa ja tuo suurta tyydytystä kun näkee miten paljon saatiin aikaan. Haukotus tarttui ja köllähdinkin heti unten maille.

   Poista
 11. Emännän seuraaminen taisi alkaa jo Neroa väsyttämään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmälläpitokin käy työstä:)

   Poista
 12. Minä ja mies pidettiin ihan omassa pihassa "talkoot" kumpikin veti nelisen tuntia pihatöitä ja laitettiin piha kesäkuntoon. Nyt tuntuu kyllä kaikissa lihaksissa, että jotain tuli tehtyä! Yritin houkutella perillisiä touhuun mukaan, mutta ei herättänyt suurta intoa, tosin nuorimmainen kokkasi meille ruuat! Mikä oli tosi kiva. Nero osaa nauttia elämästään! Sellaisia kissat ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden hengen talkootkin ovat tehokkaita, varsinkin kun mukana on keittiötiimi :)
   Vaikka olen puuhastellut pikiä päiviä puutarhassani, vei talkoopäivä mehut ja tuntuu lihaksissa. Seuraavan päivän puutarhatyöt kotona piti ottaa vähän kevyemmin.

   Poista
 13. Yövuorot ovat rankkoja ja vaativat kunnon levon päiväaikaan. Neron haukotus kertoo siitä omaa kieltään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kertoa että: Mitä, onko jo ilta? Se on käynti kupin kautta töihin.

   Poista
 14. Prinssi venyttää makoisasti poskilihakset vetreiksi oikein kunnolla seuraavaa yövuoroa varten. Oikein mainio kuva!
  Sinä olet reipas talkoolainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sitä kokeilla kuinka suuri paisti suuhun mahtuu. Tänään olin puutarha-apulaisena toisaalla, joten talkoolaisuus jäi päälle :)

   Poista

Kiitos kommentista