27.4.2011

Jouluruusu


Jouluruusu odottaa kasvupaikalleen pääsyä. Odottelen oikeaa kuun vaihetta. Sain erinomaiset ohjeet Sarilta

3 kommenttia:

 1. Voi mikä ihanuus sulla onkaan! Osaat kuvata todella kauniisti...saisi valokuvakirjan aikaiseksi pienine juttuineen!!Ja keräilet mukavia juttuja! Tämä jouluruususi on kyllä vertaansa vailla, en ole koskaan nähnyt livenä!

  VastaaPoista
 2. Voi miten minua nauratti sun kommenttisi mun blogissa, yht äkkiä sitä huomaa olevan ulkona eikä muista siirtymäajankohdasta mitään..SE on just noin, kerran muistan, puuhastelin sisällä jotain , juttelin mieheni kanssa niitä näitä ja sitten ihan yllätten muistin, että piti käydä jotain ulkona...olin pitkän aikaa siellä kitkemässä jotain kukkapenkkiä, kunnes mieheni tuli ihan hädissään,että oli ihan huolissaan mihin olin kadonnut...sanoi, että kumma pongahtelija...:)

  Mulla on muuten tuo samanlainen jouluruusu, se on vielä istuttamatta, muut kolme saivat jo kuopan ja multaa päällensä.

  VastaaPoista
 3. vilukissi, kiitos hienosta palautteesta! Minun onneni keräilijänä on ollut se, että minulle kelpaa se mistä eivät muut välitä. Sitten vuosien kuluttua saattaa huomata, että siitä romusta on tullut suosittua.

  Tuija, minulla on syksyllä sama ongelma sienimetsän kanssa. Yhtäkkiä huomaan kulkevani metsässä kori käsivarrella, siirtymästä en muista mitään. Uskon että alienit sieppaavat minut ja pudottavat metsään. Ja tietysti pyyhkivät muististani kyytiajan pois.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista