2.4.2011

Romu


Toisen romu on toisen aarre. Kellonsäilytysrasian hintalapussa luki romu 0,50 €. Siitä puuttuu kansi ja sisuksen ikivanha silkki on rispaantunut, mutta en sanoisi sitä romuksi, ei sillä että minulla olisi jotakin romua vastaan. Kauan sitten Ranskassa roskista löydetylle siipipuolelle posliinienkelille se kelpaa hyvin kodiksi.

3 kommenttia:

 1. Kaksi iätöntä samassa kuvassa, viisariton kello ja enkeli!
  Papy

  VastaaPoista
 2. oooo tuo kellorasia on upea löytö! ranskalainen kellorasia ja ranskalainen enkeli- ihanaa ne pääsi samaan kotiin :) noi on tosi kalliita mitä olen nähnyt noita rasioita jossain :) ihana löytö! sulla on vaikka kuinka plajon esteettistä ja kaunista täällä blogissa- näitä vanhempia tekstejä lukee ihan nauttien.. kannattaa napsia uusia kuvia ja postauksia myös näistä aiemmista, sillä moni ei varmaan selaa vanhoja tekstejä.. jotenkin semmoinen kuva itselle tullut..

  sinulla on tosi hyvä silmä kaikelle :) :)

  VastaaPoista
 3. a k i s s f r o m t h e p a s t , kiitos kivasta kommentista. Eikö olekin hienoa, että kellorasialla ja enkelillä on ollut pitkä ja luultavasti vaiherikas elämä ja nyt ne ovat täällä yhdessä piirongin päällä. Varmaan tulee noita asetelmia kuvattua vielä uudestaankin tulevissa postauksissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista