14.4.2011

Siemenpussi

Moni-Vuotisia vaalean punaisia kukan siemeniä. Löytynyt roskalavalta talteenotetusta "kaikkea mahdollista" -laatikosta. En ole kokeillut idättää, näyttävät jonkin malvan siemeniltä.

6 kommenttia:

 1. Malva tai Harmaamalvikki, samanlaiset siemenkodathan niissä on. Kiva kokeilla itävätkö vielä, luulen kyllä että itää. :)

  VastaaPoista
 2. Tuija, luuletko tosiaan, minäpä kokeilen. Voivat olla aika vanhaa vuosikertaa, mutta olisipa hienoa herättää henkiin uinuva elämä.

  VastaaPoista
 3. Miulla on semmonen käsitys että ne on hyviä itämään. Ellei niistä mitään tule, ja haluat malvaa pihallesi, niin mie voin lähettää syksyllä siemeniä... vaikka noin miljoonan. :)

  VastaaPoista
 4. Tuija, kiitos tarjouksesta, miljoona kuulostaa hyvältä ;-).
  Minulla on yksi malvakasvi, joka olen kasvattanut siemenestä, se taitaa olla se mainitsemasi harmaamalvikki. Halusin sen koska se kasvoi mummuni pihalla. Mutta kokeilen noitakin siemeniä, kerron sitten tapahtuuko mitään.

  VastaaPoista
 5. Heipsan ! Minulla on myös tallessa viimesyksyistä malvaa ja harmaamalvaa!Onkohan se malva siis ruusumalvaa. Kauhean mielelläni antaisin pois, jotta olisi tallessa jos ja kun päästään muuttamaan tästä, kun ei siis kannata enää tänne pistää maahan.- Sais sitte sulta takas! terv. Eiramaria

  VastaaPoista
 6. Hei Eiramaria, voit talettaa tänne pankkiin taimia ja siemeniä. Olen ajatellut kääntää vähän lisämaata, kasvimaan kupeeseen, sinne voisi perustaa perennapankin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista