25.6.2011

Epävakainen juhannus

Juhannusaattona ei oikein tiennyt miten pukeutua. Toisaalta tarvitsi aurinkohattua ja toisaalta piti kääriytyä lämpimään huopaan. Onneksi voi kuitenkin olla ulkona, pieniä sadejaksoja lukuunottamatta. Lomalla elämä on ihanan loivaliikkeistä, ei aikatauluja. Syvennyin hyvin mielenkiintoiseen kirjaan, josta kerron enemmän huomenna.

Kesäöinä olemme saaneet nauttia lumoavista yökonserteista, laulurastaat musisoivat yöt läpeensä. Monimuotoista ja kaunista musiikkia, millään ei malttaisi käydä nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Juhannusiltaa! Juhannus ja loma alkoivat myrskyllä, joka paiskasi takapihalla kukkateline-istuin-yhdistelmän pitkälleen. Samalla särkyi upea keraaminen sininen kahvikannu, josta jäi ehjäksi vain nokka. Harmitti! Istutin nokan orvokkien ja valkoisen särkyneensydämen viereen; jospa siitä kasvaisi uusi kannu. Ainakin se näytti hauskalta sinisten kukkien vieressä. Juhannusvieraina olivat mm. "tavis"rastas ja mustarastas. Oli mukavaa istua juhannusyönä pihalla viltin alla. Leppoisaa lomaa ja kaunista kesää! Papy

    VastaaPoista
  2. Papy, ikävä juttu, että myrsky rikkoi kannun, mutta ehkä siitä tosiaan kasvaa jotain, muista kastella :) Loikoisia lomapäiviä sinullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista