13.6.2011

Minne matkustaisin?

Viimeiset hetket tehdä lomasuunnitelmia. Helleviikolla tuli mieleen, että pitäisi päästä jonnekin viileään. Jäämerelle? Puutarhan kasvukin on pian siinä vaiheessa, että sen voi hetkeksi jättää apukastelijan varaan. Mikä mahtaa olla parasta: suunnitella matkaa, olla matkalla, olla perillä vai palata matkalta kotiin?

3 kommenttia:

 1. Uskon, että jokainen vaihe on parasta. Luin jostain, että on opeteltava nauttimaan matkalla olostakin ei vain miettimään perille pääsyä. Ihania juttuja sulla oli taas hankittuna...hienoja kollaaseja niistä olet saanut aikaiseksi! Mä en ota koskaan osaa moittiviin voikukkakeskusteluun, mä nautin niistä, kun nyt oli oikein isojakin voikukka-alueita...keltaisuus vihreässä...aah, se oli kuin pieniä aurinkoja olisi tipahdellut loistamaan! Sitkeä kasvi se on, ottaa koko ajan mittaa ihmisestä ja päinvastoin, heh.

  VastaaPoista
 2. Minkä ihmeen kirppiksin sinä olet löytänyt, kun noin ihania löytöjä teet???

  Niin on kuin tulivuori laavasyöksyineen, tuo kuvaamasi unikko!

  Nyt hoituu vaihteeksi nurmikon ym. kastelu ihan itsestään...

  Hyvää päivän jatkoa!
  -Pia-

  VastaaPoista
 3. vilukissi, perustetaan voikukan puolustajat yhdistys. :-) Minustakin matkustamisen kaikki vaiheet ovat parhaita, on vain osattava asennoitua niin että nauttii siitä missä kulloinkin on menossa. Ehkä kotiinpaluu on kuitenkin vähän muiden yläpuolella, mutta ei voi palata jos ei ole lähtenyt.

  Pia, kirppikset ovat jännittäviä paikkoja, koskaan ei tiedä mitä löytöjä voi tehdä. Ja useinhan sitä palaa tyhjin käsin. Nautitaan sateesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista