27.8.2011

Kastelukannu

Kerran kävelylenkillä löysin maantienojasta ruostuneen kastelukannun. No, aarre piti korjata talteen.
Aurinkoista lauantaita kaikille! Nautitaan kesäisistä päivistä.5 kommenttia:

 1. Miten tuommoisen voi löytää ojasta, noin hieno... sulla on mahtava aarrevainu ;D

  Pöydän asetelma kokonaisuudessaankin hivelee rosoiseen kauneuteen taipuvaista silmää.

  VastaaPoista
 2. Maria, ihmettelin itsekin miten kannu on ojaan joutunut, mutta se oli ilmeisesti ollut siellä hyvin kauan koska oli täynnä mutaa.

  Koen olevani onnekas koska pidän "virheellisistä" ja kuluneista tavaroista, jotka muut hylkäävät. Paikattu on usein mielenkiintoisempi kuin täysin ehjä. Minuakin viehättää rosoinen kauneus.

  VastaaPoista
 3. On hieno!! Hyvännäköinen yksilö! Pengastin taas taloyhtiömme roskakoria...löysin piparimuotteja!! Olin aivan kauhuissani kuullessani, että yhdessä jätelavassa, jonka näin useana päivänä oli...pitsilakanoita, pitsejä, vanhoja astioita emalikippoja, ruostunutta ROJUA, ikkunapokia...kuulin vasta, kun oli jo viety pois. Jouduin olemaan aivan hiljaa, etten olisi sanonut mitään pahasti. Ajattele nyt...konainen mun ja sun haluama omaisuus vietiin kertaheitolla kaatikselle! Ei mahdu järkeen ei. Toisen roju on aina toisen aarre. Ihana tuo sun lasinegakin!! Sulla on oikein kurpitsojakin! (tänään kirpparilla hoin itselleni, ettet tarvi enää yhtää lasipurkkia..ostin sitten vain ihanan vihertävän vanhan pullon)

  VastaaPoista
 4. vilukissi, voi ei tuollainen aarrearkku ja kaatopaikalle. Ehkä ihmisillä on pikainen tarve päästä eroon tavaroista, eivät ehdi harkitsemaan mahdollisuutta, että romun voisi myydä tai lahjoittaa pois. Minäkin kuulin naapurilta, että joku täällä tyhjensi aittansa roskalavalle, siellä oli ollut soittimista lähtien kaikenlaista arvotavaraa. Harmi ettei minua hälytetty paikalle : )

  VastaaPoista
 5. Kamalaa!!! Ymmärrys ei riitä moisiin tempauksiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista