9.8.2011

Kiipijän kohtalo

Kuollut puukiipijä (Certhia familiaris) löytyi saunan kuistilta. Pikku raukka oli varmaan lentänyt ikkunaan. Mikähän siinä on, että näin syyskesällä linnuilla on normaalia suurempi taipumus lentää päin ikkunoita. Olen kyllä laittanut varoitusmerkkejä laseihin, mutta aina ne eivät toimi.

4 kommenttia:

 1. Entisen asunnon ikkunaan lensi aina pöllö...kaipa säilyi hengissä, koskaan kun ei ollut lasin alla kuollutta pöllöä (yksi vaan sisätiloissa, elävä), kerran jäi aivan selvä pöllön naaman kuvakin ikkunaan ja siipien kuvat! Ihana peilirysä!!

  (se roikkalamppu on tehty aivan tavallisista työmaaroikista, kolem olisi ollut mukava määrä samassa nipussa, mutta ei onnistunut tähän hätään. Avotakasta plagioin, heh)

  VastaaPoista
 2. vilukissi, ystävällä lensi jokin iso lintu saunan ikkunalasin läpi, mutta ilmeisesti säilyi hengissä koskapa saunassa ei ollut lintua.

  Heti ostan työmaaroikan kun tulee vastaan.

  VastaaPoista
 3. Onpas sinulla kaunis blogi. Lapsena pidimme linnuille hautajaisia ja panimme niille hautaan mukaan kauran jyviä. Seuraavana kesänä haudalla kasvoi kauraa.

  VastaaPoista
 4. Paula, kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Meilläkin oli lapsena tapana pitää hautajaisia ja tehdä kummulle risuista risti. Joskus oikein etsimme kuolleita eläimiä, jotta voitaisiin taas pitää hautajaiset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista