14.10.2011

Mitä jos?

John William Waterhouse: Windflowers (1903)
Mitä jos eräänä iltana vaivut uneen?  
Mitä jos unessasi kuljet niityllä?
Mitä jos unessasi poimit niityltä harvinaisen ja kauniin kukan?
Mitä jos herätessäsi kädessäsi on kaunis kukka?

Oikein rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. ...oisin erittäin huolissani, jos näin kävisi...täysikuu ja minä emme mutenkaan sovi yhteen...yhden kerran on ollut melkoisen hankala tilanne, herätessäni rappukäytävästä...

  Kiitos vk.loppu toivotuksista ja mukavaa viikonloppua sinnekin, laitetaan kynttilät loistamaan!

  VastaaPoista
 2. vilukissi, joskus unet tuntuvat niin merkityksellisiltä, ne muistaa vuosia aivan kuin ne olisivat tapahtuneet valvetodellisuudessa.
  Kynttilät palamaan tottakai, illalla voi katsella tähtiä ja linnunratoja, miettiä elämän mittasuhteita.

  VastaaPoista
 3. Ihana runo ja ajatuksen polku!
  Ja jos herättyään nuuhkaisi kukkaa ja vaipuisi sen tuoksusta uneen tai huomaisi olevansa romaanihenkilö, joka on nähnyt ihmeellisen unen...

  Vesialtaalla palavat viikonloppuna tämän vuoden viimeiset valot. Sitten valo sammuu ja pulputus lakkaa. Kerätään kivet ja lehdet altaasta ja peitellään pihakalusteet ja ruusut talviuneen.
  Papy

  VastaaPoista
 4. Papy, olen kääntänyt runon englanninkielisestä muistikuvasta. Siis olen kuullut sen joskus englanniksi, enkä tiedä mikä on sen alkuperä. Vaikuttava ajatuksenjuoksu on syöpynyt mieleeni.

  Minäkin aion valmistella pihaa talvikuntoon. Viime yönä keräsin jo viimeisiä ruukkuja kuistille, jotkut lähtevät kellariin talvehtimaan, jotkut yrittävät sinnitellä talven niukassa valossa sisällä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista