10.10.2011

Viimeisiä säteitä

Aurinko paistaa aina vain matalammalta, mutta sen säteet luovat vielä tunnelmaa saliin. Talven odotus alkaa uuden katon alla, se valmistunee piakkoin.
Seinällä on Inari Krohnin uniikki grafiikanvedos, josta pidän paljon.


Oikein mukavaa syksyistä viikkoa teille täällä pistäytyneille!

 Pyhä Agnes ja karitsa.


6 kommenttia:

 1. Hieno, tunnelmallinen sali. Hyvää viikon jatkoa sinne syksyiseen Suomeen täältä täkäläisittäin syksyiseltä Santorinilta.

  VastaaPoista
 2. Paula, nautinnollista aikaa sinne Santorinille! Sieltä on kuulemma juuri nyt vaikea päästä kotimaahan, mutta sinullahan on vielä pitkä aika jäljellä.

  VastaaPoista
 3. Salissasi viipyilee todella hieno tunnelma. Kiitos Cheri, mukavaa syksyä myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Maria, kiitos, tuollainen lämmittää. Vietetään mukava syksyinen viikko, satoi tai paistoi.

  VastaaPoista
 5. Lämminhenkistä syksynkulkua kanssa toivottelen! Pidän suuresti Krohnin tauluista!Ihailen löytöjäsi, kotiasi, tapaasi sisustaa ja löytää. Sussa asuu todellinen etsijä ja löytäjä. En edes törmäile noin ihastuttaviin esineisiin täällä päin kirppareilla. Olin melkoisen sanaton kun kerroit latokirppikseltä löytämästäsi sivusta! Keräät ja Elät tarinoita elämässäsi.

  VastaaPoista
 6. vilukissi, kiitos kauniista sanoistasi! Inarin teos on aarteeni, seinilläni on vain taidetta, mistä itse pidän. Kirpparit ovat siitä mukavia ostospaikkoja, että valikoima vaihtuu usein, eikä koskaan tiedä mitä saattaa löytää, usein ei löydy mitään. Mutta Kammavacan sivu on totisesti kaikkein oudoin kirppislöytö. Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista