4.10.2011

Syyshortensian toinen elämä

Poimin jo tummanpunaiseksi muuttuneet syyshortensian kukat talteen. Ne jatkavat elämäänsä kuivakukkina sisällä. Vanha puusta veistetty talitintti muutti myös sisätiloihin. Keväällä se lähti puunoksalle ulkoilemaan, sillä kuistilla se oli varsinainen houkutuslintu aidoille tinteille.

4 kommenttia:

 1. Monta ihanaa postausta tullut sillä aikaa, kun vain messuilin. Laita parafiiniä (olikohan oikea aine) tonne lasipulloon, hortensia imee sitä ja niin sulla on koko talven hortensia voimissaan! Multa puuttuu avain parvekkeenovesta, olen kanssa nyt kolunnut kirpparien avainjutut, eipä niistä taida löytyä. Lautasantenni...se oli kans hyvä, laita se katsomaan ulos ikkunasta, kun lähdet pois pidemmäksi aikaa...kukaan ei tiedä, mikä tallennuslaite sulla onkaan...

  VastaaPoista
 2. vilukissi, parafiinia? Täytyypä kokeilla, muistelen jostain kuulleeni että niin säilötään myös ruskalehtisiä oksia. Hyvä idea, täytyy laittaa lautasantenni jonnekin näkyvälle paikalle, kutsumattomat vieraat saavat ihmetellä oudonnäköistä teknologiaa.

  VastaaPoista
 3. Onko taustalla tuolin päällä joku vanha tekstiili? Nimikointi näyttää iäkkäältä.
  Papy

  VastaaPoista
 4. Papy, tuolin päällä on vanha jauhosäkki, paksua pellavaa. Nimikoinnissa on vuosiluku 1912. Säkit ovat saksalaista alkuperää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista