7.2.2012

Kaapin paikka

Suomi sai uuden presidentin, varmaankin hyvän. Jaksoin katsella toisen kierroksen vaalipaneeleja, koska niissä oli asiaakin eikä pelkästään juupas eipäs -kinastelua. Kehän ympärillä tosin jotkut halusivat nähdä nähdä verta: lyö sitä! Älä ole nössö. Miksei keskustelu voisi olla kohteliasta ja herrasmiesmäistä. Asiallista. Minusta sellaisen kuunteleminen on mukavampaa kuin toisen tölviminen. Asiat ja mielipiteet pääsevät esille.

Pieni kiinalainen alttarikaappi ja Buddhafiguuri samalta suunnalta. Laatikossa on säilytän kynttilöitä ja tuikkuja. Takana oleva uuninluukku on löytynyt metallinkeräysroskiksesta, valurautaa. Rautapitsiset luukut voi pitää myös auki. Kaapin vasemmalla kulmalla on itse tehty rukousnauha, sen helmet ovat kuivuneita jäniksenpapanoita.

4 kommenttia:

 1. Siis VAU,ihan uskomattoman ihana kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. R i i t t a S i n i k k a , kiitos kommentista. Kevättä enteilevä aurinkokin pilkahti.

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Missähän meidän hellan tai "kakluunin", pönttömuurin uuninluukut ovat...mun on pakko soittaa tämän kirjoittamsien jälkeen ja kysyä! Vai papanoita, erittäin hellyttävää!!

  VastaaPoista
 4. v i l u k i s s i , vanhat luukut ovat arvotavaraa. Tuo löytö oli viettänyt jossakin kanankakassa viimeiset sata vuotta, se oli niin kuonan peitossa, etten ensin tiennyt mikä se oikein on. Papanoillakin piti tehdä jotakin, ovathan ne oivaa luonnonmateriaalia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista