16.2.2012

Lumienkeli

Lunta on satanut paljon lisää ja kuntosali pihalla on ollut kovassa käytössä. Mutta täytyyhän lumesta myös nauttia ja ottaa siitä kaikki irti leikinkin kannalta. Lauhat ilmat ovat sopivia näihin puuhiin.

Tukka pystyssä katselin uutiskuvia Romaniasta ja Moldovasta, missä on satanut lunta 3-4 metriä!
Kuvittelin tilannetta tänne: Olisi melkoisen pimeää kun lumi peittäisi jo ikkunoita, ovesta ei pääsisi ulos lumiesteiden takia. Sähköt olisivat tietysti poikki, puhelinyhteydet pätkisivät ja
kaupungit halvaantuisivat. Jo pelkkä ajatus ahdistaa.

Voikaa hyvin ja viihtykää myös ulkona jos siihen on mahdollisuus!

5 kommenttia:

 1. 3-4 metriä, hui kauhistus. Keväällä olisi sitten vuorossa melkoinen vedenpaljous. Ollaan siis iloisia että lunta ei ole Suomessa tuommoista määrää!

  VastaaPoista
 2. Niin ja sekin vielä sielläpäin, etteivät ole kerrassaan tottuneet tälläisiin lumimassoihin mitä täällä on ja pakkasiin. Kyllä ihan hirvitti,kun yksi ilta uutisia katselin.
  Itse käyn joka päivä ulkona, toisinaan pitemmällä ja toisinaan vähän lyhyemmällä lenkillä, Väinö kyllä ulkoiluttaa meikäläistä ihan pakosta ja hiihtämässä on kiva käydä.
  Myöhästyneet ystävänpäivä terkut minulta.

  VastaaPoista
 3. M y r s k y , 30 senttiä uutta lunta tuntuu nyt ihan kohtuulliselta. Mutta muualla on suoranaisia lumipainajaisia.

  T u i j a , totta, meillä on kalustoa valmiina ja taloissa kunnon lämmitysjärjestelmät. Ja sukupolvien kokemus lumesta ja kylmästä. Hienoa, että sinulla on personal trainer, Väinö!
  Ystävänpäivähän on joka päivä!

  VastaaPoista
 4. Oih miten ihanan enkelin olet tehnytkin!!

  VastaaPoista
 5. K i r s i k k a , kiitos kommentista. Kävin Pömpsälässä Mio muistuttaa kovasti Neroa pienenä, tuntuu olevan samat kujeetkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista