22.2.2012

Vähän aurinkoa

Aurinko jaksaa jo kiivetä niin korkealle, että pääsee katsomaan ikkunasta sisään.
Se huomaa kuivuneen köynnöshortesian kukinnon,

koristekurpitsat

ja hedelmämaljan.

Se etsii lukemista ja huomaa myös Neron ja minut sohvalla, muttei onneksi vielä kaikkea talven kätkemää pölyä. Muutaman viikon päästä se alkaa kyllä siitä huomautella.
Mutta on se niin kiva!

9 kommenttia:

 1. Aurinko on ihana, ja valo on enemmän kuin tervetullutta. (Harmi vaan, että pian on ryhdyttävä siivoamaan paaaaljon tarkemmin!)

  VastaaPoista
 2. Ehdin aamulla ennen aurinkoa ulos koiran kanssa. Ehkä se aurinko oli jo ulkona ennen meitä mutta piileskeli ujosti vielä kuuden jälkeen. Oli ihana raikas pakkasilma ja jostain kuului voimallista linnun laulua. Menin ääntä kohti ja löysin mustarastaan. Tunnistin tyypin katulampun valossa. Se oli IHANA elämys. Rakastan lintuja, lähes kaikenlaisia lintuja. Juokseva lintu on mielestäni luonnon hupaisin näky. Symppaan jopa varista, kun se on niin.... varista. Elämänmakuista päivää kaikille!
  Papy

  VastaaPoista
 3. Ihana aurinko, tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
 4. M y r s k y , aurinko antaa meille pimeydessä eläneille sellaisen piristysruiskeen, että eiköhän niillä energioilla saa muutamat pölyt siivottua. Nero ei anna imuroida jos se on sisällä ja kun se on melkein koko talven sisällä niin pölynimuri on ollut talviunilla.

  P a p y , tuolta se aurinko jo tiirailee puitten raosta. Mustarastaat ovat niin ihania, niiden aikaiset kevätlaulut liikuttavat. Sen laulut ovat jotenkin niin surumielisen kauniita.

  VastaaPoista
 5. K o i v u k u j a n R i i k k a , aivan niin. Ei ole mikään ihme, että aurinkoa palvotaan :) Sen ilmestyminen on niin suuri lupaus.

  VastaaPoista
 6. Hieno kuvanäkökulma auringon kurkistelusta sisätiloihin! Aurinkoa näkyy täälläkin ja kyllä se virkistää kummasti. Tosin auringon paljastamat kevättalven pölyt ovat aika ankeita, minullakaan ei vielä ole havaintoa niistä.

  VastaaPoista
 7. P a u l a , oudointa tuossa pölypaljastuksessa on se, ettei sitä tosiaan ole huomannut pimeänä vuodenaikana. Kai sitä kesälläkin kertyy, mutta sen kai poistaa heti havaittuaan. Tuntuu kuin olisin saanut piristysruiskeen kun aurinko valaisee.

  VastaaPoista
 8. Kauniita aurinkokuvia. Eilinen auriko on tänään taas piilossa, ei tarvitsekaan vielä siivota. Suunnittelen sitä vielä vähän aikaa...

  VastaaPoista
 9. c a j s a , lunta tulee taas (huokaus). Minäkin luotan pölynpoiston suhteen siihen, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentista