24.10.2014

Inspiraation lähteillä

Olen saanut inspiraatiohaasteen kolmelta  blogiystävältä, Ireneltä, Betweeniltä ja Sailalta. Lämmin kiitos kaikille kauniista sanoistanne.
Tarkoituksena on kertoa blogien tuomasta inspiraatiosta, mikä lieneekin se polttoaine, jolla Blogistaniassa liikutaan.

En tiedä mistä muualta voisikaan löytää niin monenlaisia ja monipuolisia inspiraation lähteitä kuin blogeista. Niitä seuraamalla olen löytänyt itseltäni jauhopeukalon, olen elvyttänyt vanhan kudontaharrastukseni, monipuolistanut keittiön tarjoiluja, tutustunut monenlaisiin kasveihin, eläimiin ja ihmisiin, oppinut paljon korjausrakentamisesta ja sisustamisesta, saanut mielenkiintoisia kirjavinkkejä, innostunut kokeilemaan vähän kaikenlaista, imenyt itseeni positiivista elämänasennetta, rohkeutta kohdata vaikeuksia ja monin tavoin laajentanut näkökenttääni.

Kiitos kaikille, että olette jakaneet niin paljon ihania asioita. Yhtä ilahduttavaa on saada kuulla, että on itse voinut olla inspiraation lähteenä jollekin. Vuoropuhelut kommenttiosiossa ovat olleet suuri ilon aihe. On suurenmoista saada vastauksia kysymyksiin, rohkaisua epäilyksen hetkinä ja lohdutusta kun epätoivo nostaa päätään.

Lähetän inspiraatiohaasteen edelleen melko uudelle blogituttavuudelle, Aliinalle Haapalehtoon. Siellä hoidetaan puutarhaa, kokkaillaan, sisustetaan ja remontoidaan vanhaa kansakoulua. Mukana seikkailee koiruus ja pari kissaa.
Joka ainoasta blogista, jossa vierailen olen saanut paljon hyvää mieltä ja sitähän ei ole koskaan liikaa.

Lämpimästi tervetuloa Autuaan olon piiriin, Molley!
Iloista viikonloppua kaikille!

36 kommenttia:

 1. Toisten blogien lukeminen onkin oiva tapa 'tutustua' eri ihmisiin ja saada vinkkejä vaikkapa pihan hoitoon. Olen usein myös kysynyt neuvoja ja saanut vastauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on erinomainen foorumi tutustua monenlaisiin elämänpiireihin. Samoin minä olen saanut vastauksia monenlaisiin kysymyksiin, täällä keskustellaan ystävien kesken.

   Poista
 2. Koukkuun olen jäänyt blogien lukemisessa..välillä tuntuu, että senkin ajan voisi käyttää toteuttamalla niitä inspiksiä mitä niistä saa.Tauot lukemisessa on välillä paikallaan.
  Blogisi on yksi suosikeistani; esteettinen, hyvää mieltä ja henkeä, musta prinssi löytyy
  täältä, puutarhan runsautta, syvällistä pohdintaa ja luurankoja (kaapissakin;).
  Kiitos Cheri ja Nero ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   Leena kauniista sanoistasi, ne lämmittävät mieltä. Joskus on hyvä pitää taukoa jos siltä tuntuu, eihän aina jaksa kyläillä :)
   Oli muuten kiva nähdä teidän poikia Pirkon luona.
   Täytyykin taas talvella kolisutella vähän luurankoja.

   Poista
 3. Oikeaan paikaan on inspiraatiohaaste tullut, kun on Autuaaseen Oloon tullut! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä akka ja kissa myhäilevät.

   Poista
 4. Niin myhäilkää vain.
  Blogiisi on ollut kiva tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kohtasimme! Nero lähti pihalle myhäilemään ja minä taidan kohta seurata perässä.

   Poista
 5. Niinpä. Sitä se juuri on, kaikkien erilaisten blogien seuraaminen. Kiitos sinulle omastasi;)
  Huokaisin, kun näin tuon ensimmäisen kuvan. Minulla on samanlainen kello, joka soittaa ihanaa kulunutta vanhaa sävelmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Minun kelloni on vain raato, ei tiedä ajasta mitään eikä soittele sävelmiä, mutta on hauska koneistokaappi :)

   Poista
 6. Kirjoitit ihan täydellisesti listan siitä, mitä kaikkea hyvää tästä blogimaailmasta voi löytää. Olen niin samaa mieltä.

  Ja kiitos sulle myös kaikesta siitä vuoropuhelusta, jota olen saanut kanssasi käydä. Ja toivottavasti saan vastakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, varmasti vuoropuhelu jatkuu. Usein kuulen, että eikö bloggaaminen vie paljon aikaa. Tottahan se oman aikansa ottaa, mutta ne eivät ole hukkaan heitettyjä hetkiä, vaan erittäin antoisaa monin tavoin.

   Poista
 7. Postaus yhtä ihana kuin blogi ja Cheri sekä Nero <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirkko! Nero tuossa huoltaa turkkiaan ulkoilun jälkeen. Käyn nukuttamassa prinssin ja palaan hetkeksi vielä haravoinnin pariin.

   Poista
 8. Kiitos blogistasi, ihanista ideoista ja inspiraatiosta! Blogisi painii ihan omassa luokassaan erityisyydellään <3 Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina, kyllä tälläisen hehkutuksen jälkeen on mukavaa aloittaa viikonlopun vietto :)

   Poista
 9. Minustakin on mukava tulla tänne. Tosin nyt on aika niin kortilla, että kaikenlainen inspiraatio tuntuu uinuvan syysunta. Mutta ehkä se on vain näennäistä ja jo lähipäivinä herää eloon ja pistää tämänkin naisen toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vierailet mielelläsi. Minullakin on inspiraatio viime aikoina suuntaunut vähän muualle kuin netin ihmemaahan, mutta vaihtelu virkistää :) Tulin juuri hyvin tuuliselta rantalenkiltä ja nyt taidan virittää jauhopeukalon toimintaan.

   Poista
 10. Kaunis värimaailma ja kivat asetelmat kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Satunnaisia otoksia ympäristöstä :)

   Poista
 11. Hienosti sanoitit sen, mitä bloggaaminen on tuonut mukanaan. Kiitos♥
  Ja Nerolle puskuja Viirulta;)

  VastaaPoista
 12. Sitä se on parhaimmillaan bloggaaminen, uusista asioista innostuminen. Kivoja vinkkejä löytyy ihan jatkuvasti ja uusiinkin asioihin löytää tiensä. Herkullisia ajatuksenjuoksuja lähtee usein sinun blogistasi ja kuvistasi liikkeelle.
  Muistan parhaiten, miten sain sinulta innostuksen kokeilla jouluksi kukittaa kieloja sisällä.
  Sitten toinen asia joka pönkitti omaa ajatteluani oli sinun luukokoelmasi. Minulla on ollut niitä useita jo kauan, mutta piilossa. Niiden 'kauneutta' ei oikein kovin moni ymmärrä enkä ole niitä esillä tohtinut pitää. Sinä rohkaisit minua hyvällä tavalla. Nyt tiedän että on olemassa toinenkin luihin hurahtanut :)
  On ollut mukava seurata nämä vuodet blogiasi ja toivottavasti vuosia tulee monia lisääkin.
  Silakanmakuiset terkut Nerolle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloista kuulla, että olen innostanut ja rohkaissut sinua. Värikkäät neuleesi ovat saaneet puikot kilkkumaan täälläkin. Kielot pitäisikin nyt kaivaa maasta jos aikoo itse kasvattaa joulukieloja.
   Luukokoelma on jännittävä asia, omassa piirissäni se on minua leimaava asia ihan positiivisessa mielessä. Vasta täällä kävi herravieras, joka kysyi: onko kallokokoelmasi kasvanut viime aikoina? Kun en itse pidä harrastustani outona tottuvat muutkin siihen nopeasti. Luut ovat kiehtovia, kokoelmaani on lainattu elokuvaan ja monenlaisiin installaatioihin, mutta nyt olen päättänyt, että luut pysyvät omassa kaapissani :) Blogikommenteista päätellen luunkerääjiä on meidän kahden lisäksi monia. Toivottavasti käymme toisissamme ahkerasti. Nero kiittää, kala on prinssin herkkua.

   Poista
 13. Sinulla on Cheri erityistä silmää kauneudelle ja siksi niin moni saakin innoitusta täältä blogistasi! Tälläkin kertaa täytyi oikein pysähtyä kuviesi äärelle, todella inspiroivia asetelmia ja tunnelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maria! Olet ensimmäisiä lukijoitani ja blogini kommentoijia, siksikin minulle erityisen rakas. Mielenkiintoista, miten blogin kautta löytää sielunsisaria ja voi ystävystyä vaikkei muuten tapaisikaan.

   Poista
  2. Voi kuinka kiva kuulla Cheri! Yhteyden aistii riveiltä ja niiden välistä ja kuten sanoit, blogien kautta oma maailma on myös rikastunut.

   Poista
 14. Noihin perusteluihisi ei ole juurikaan lisättävää. Niin osuvasti olet asiat esittänyt.
  Maria tuossa ylempänä totesi sinulla olevan silmää kauneudelle ja senkin kuittaan sataprosenttisesti. Erityisesti pidän tavastasi esitellä monia vanhoja esineitä todella kauniisti. Kitos Cheri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä haasteesta ja mieltäni hivelevistä kehuista. Ilolla otan kaikki kauniit sanat vastaan. Tälläiset kommentit inspiroivat jatkamaan bloggaamista.

   Poista
 15. Kiitos Cheri haasteesta! Koitan palata siihen piakkoin =) Blogisi on juuri tuota kaikkea, mitä yllä olevista kommenteista voi lukea. Kauneus on katsojan silmässä ja sinun silmäsi taitavat löytää sitä aika usein =) Kuvasi ovat upeita ja Nero on vaan niin ihqu sydänalkkareineen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva että otat haasteen vastaan. Nero on tämän blogin varsinainen sankari :)

   Poista
 16. Sinun blogisi on erityinen nautinto silmälle sen lisäksi että se on muutenkin mielenkiintoinen. Kiitos blogiystävyydestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, Paula. Kiva, että olemme tavanneet täällä.

   Poista
 17. Cheri, täysin samaa mieltä! Ilman blogistaniaa tuntuu, että en tietäisi mistään mitään;)

  IHan huippukuvat ja etenkin eka ja toka kovasti mieleeni.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leena. Blogistaniassa seikkailu on erittäin antoisaa ja inspiroivaa.

   Poista

Kiitos kommentista