19.4.2016

Toukokuuta odotellessa

Viime vuoden toukokuun loppupuolella saattoi kohdata tälläisen näyn, Peppermint Stick -tulppaaneja ja lemmikkejä. Oli kylmä kevät ja siksi sipulikukkien kukinta kesti pitkään.

Kahden lipun paketin Lahden Pihapiiri-messuille voitti
Lilja & Salvia. Onneksi olkoon! Lähettäisikö minulle sähköpostina oikean nimesi, muita tietoja ei tällä kertaa tarvitakaan.

Anatolianpikarillja
Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Autuasta oloa, Marika!
Mukavaa viikkoa kaikille, toukokuuta odotellessa!

35 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivottavasti voittaja nauttii messuelämyksestä.

   Poista
 2. Oi, kukintoja odotellessa <3
  Nyt kukkii jo/vasta krookukset ja sinivuokot täällä :) Tulppaanit ja laukat ovat nousseet hyvin aluille ja perennapenkissä hento viherrys lupailee jo uusia alkuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ilo nähdä sipulikukkien selvinneen talven märkyydestä. Viileys hidastaa kasvua, millään ei malttaisi odottaa toukokuun kukoistusta. Mutta kohta se on edessä.

   Poista
 3. Kauniita kukkia. Toivottavasti keväästä ja toukokuusta tulee vähän lämpimämpi. Nyt ainakaan ei näytä lupaavalta, mittarissa 3 astetta lämmintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmässä vyöhykkeessä ollaan, eikä lähipäivätkään näytä lupaavilta. Mutta sellainen on kevät, epäluotettava. Ainakaan täällä ei onneksi ole ollut yöpakkasia.

   Poista
 4. Kauniit kukkaset.
  Onnea voittajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti odottelen noita kukkaisia tunnelmia.

   Poista
 5. Onnea voittajalle, kohta saamme ihailla tulppaaneista. Kauniit tulppaanit ja lemmikit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa kun tuo kukinta on vielä edessä päin.

   Poista
 6. Ihana yhdistelmä eka kuvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikit ja matalat tulppaanit sopivat hyvin yhteen.

   Poista
 7. Upean värisiä tulppaaneja. Lemmikit ovat ihania, niiden kaveriksi sopii kukka kuin kukka. Haaveena olisi suurehko puoli villiintynyt niitty, joka kukkisi keväällä sinisenä lemmikeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuudenkotini puutarhassa lemmikit levisivät kaikkialle. Sininen meri omenapuiden alla oli lumoava näky.

   Poista
 8. Tulin tänne ihastelemaan kuvia ja bongasin siinä samalla tuolta sivupalkista Kotipuutarhalehden kuvan. Ihan mahtavaa saada sulle kasvot :). Etenkin kun vastaa ihan täysin mun mielikuvia tukkaväriä myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseään tulee niin harvoin kuvattua, mutta nyt kun oikein ammattilainen kävi minua tallentamassa niin laitoin kuvia tännekin. Hyvä, ettei tullut yllätystä :) On muuten jännä miten oikeiksi mielikuvat ovat paljastuneet bloggareita tavatessa.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Tuli niin kökkö lause, että piti poistaa.. Sitä vaan piti sanoa, että aitous kyllä paistaa blogista ja vaikkei ikinä ennen olis tavannutkaan, niin tietää jo mitä odottaa ja heti ensitapaamisella tuntuu, että se ei olis mikään ensitapaaminen ensinkään :)

   Poista
  4. Totta puhut. Juuri tuollaisia kokemuksia minullakin on ollut. Vaikka en itse ole mitenkään sosiaalisesti lahjakas on juttu luistanut sujuvasti blogikavereita tavatessa vaikkei oltaisi aiemmin nähtykään.

   Poista
 9. Vau, voiko olla edes totta!? Minä, ikuinen tyhjien arpojen raapija, voitin messuliput! Kiitos paljon Cheri. Onpa mukavaa päästä Pihapiiri-messuille. Laitan sinulle viestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa onnetar hymyili sinulle. Nyt voit tuhlata messuilla vähän enemmän kun sisäänpääsy on ilmainen :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Oli lohduttavaa selata viime kevään kuvia, kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu :)

   Poista
 11. Onnittelut voittajalle ja mukavia messuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sinäkin pistäydyt messuilla, matka ei ainakaan ole pitkä :)

   Poista
 12. Ai että nuo piparminttutikkarit ovat söpöjä!

  VastaaPoista
 13. Onpa sulla ihanan kauniita kaksivärisiä kevätkukkijoita. Miten olen voinut missata varsinkin tuon punavalkoisen aiemmin? (Vai olenko kuitenkin nähnyt, mutta keväthuumassani rakastunut omiini niin, että ei ole jäänyt mieleen?) Lemmikit sopivat kyllä kauniisti hunnuksi noiden vahvempien kukkien rinnalle.

  Kevättä odotellessa!
  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matala Peppermint Stick kukoistaa vuosi toisensa jälkeen, ihastuttava lajike. Minä unohdan oman pihan kukkijatkin talven aikana. Malttamattomana piti käydä katselemaan viime vuoden kuvia, jotta tietää mitä on odotettavissa.

   Poista
  2. Mä toimin ihan samalla tavalla, vain kuvat kertovat, onko siellä penkeissä jotain kun muisti pettää :) Peppermint stick on nimi, jonka laitoin nyt ylös, jos vaikka törmäisin sipuleihin jossakin.

   Poista
  3. Tästäkin syystä puutarhan kuvaaminen on hyödyllistä :) Samoin istutuksia suunnitellessa, voi katsoa kuvista mitä muutoksia tai lisäyksiä tarvitaan :)

   Poista
 14. Minulle kävi niinkuin Annukallekin - tulin kuvia katselemaan ja törmäsinkin sinuun;)
  Kiva tavata!

  VastaaPoista
 15. Voi jestas, miten kaunis pikarililja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti odottelen pikarililjojen kukintaa. Nuohan ovat aika pieniä kukkijoita, mutta se ei niiden suloisuutta vähennä.

   Poista

Kiitos kommentista