4.4.2018

Lippujen voittajat ja pääsiäisraportti

Pääsiäinen sujui mitä kauneimmassa säässä. Perjantaina olin Helsingissä bileissä, missä leivottiin porukalla karjalanpiirakoita. Myöhästyin juuri sen verran, että ehdin maistelemaan tuotoksia ja nauttimaan hyvästä seurasta.

Lauantaina pehtoori kävi tarkastamassa ranta-alueen karsimisjälkeä ja oli hyvin tyytyväinen, sillä pusikon katoaminen toi Nerolle paljon hyviä kalastuspaikkoja lisää.

Sunnuntaina kestitsin vieraita kotonani. Oli upea päivä ja teimme kaksi retkeä aurinkoisella jäällä herkkujen sulattelemista vauhdittamaan.
Olen jo moneen kertaan maininnut, että hyasintit olisivat meilläkin mukavia kevätkukkia ja ilokseni löysin niitä keltaisina käydessäni ostamassa rehua kauriille Hankkijalta. Tuoksu on hyasinttimainen, mutta ei lainkaan jouluinen, enemmänkin hunajainen.

Sitten lippujen voittajiin.
Arvonnat suoritti lahjomaton Randomizer.org.
Lahden Pihapiirimessujen kahden lipun paketit voittivat
Pirjo Immonen ja  Marketta.
Liput ovat fyysisessä muodossa, joten tarvitsen teidän molempien postiosoitteet, lähetättekö blogin sähköpostiin kiitos.


Helsingin Messukeskuksen Kevätmesujen lipun voittivat
Navettapiika ja Intianminttu.
Liput ovat sähköisessä muodossa, joten voisitteko kertoa blogin sähköpostiosoitteeseen mihin sähköpostiosoitteeseen haluatte lippunne.


Lämpimät onnittelut voittajille!
Kaikille aurinkoista viikkoa!

30 kommenttia:

 1. Pehtoori on niin komea.
  Kuvissa on kaunis valo.
  Keltainen hyasintti on kaunis.
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 2. Kevät tuo valoa. Pehtoori on tyytyväinen kun voi taas ulkoilla palelematta.

  VastaaPoista
 3. Minustakin hyasintti olisi oiva kevätkukka. Yhdessä myymälässä näinkin niitä, mutta kukinta oli niissä jo liian pitkällä, joten en sitten ostanut.
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin hyasinttini nuppuisena ja se on kukkinut jo pitkään. Kukat ovat todella suuria ja kauniita, sävykin on kaunis, mainio kevätkukka.

   Poista
 4. Onnen tuojana taisi toimia Nero! Hieno sivuprofiili hänestä. Onnea voittaneille, itse en olisi ehkä päässyt, joten en ottanut osaa arvontaan, puhumattakaan että olisin voittanut:) Hyasintti on valitettavasti ainut kukka pelargonian lisäksi, jota en voi sisälle tuoda, vaikka kuinka pistäisin nappia huuleen ja ottaisin sumutuksia niin ne laukaisevat allergisen ihoreaktion ja astmakohtauksen. Se pistää tosi vihaksi, koska kaikkea muuta siedän kun niin päätän (esim. syreeneitä, joita rakastan ylikaiken) reaktioita toki tulee muustakin, mutta ne pysyvät aisoissa. Kissaankin meinasin kuolla, mutta empäs kuollutkaan kun siedätyin, kolme kuukatta se vei, pari antibioottikuuria, yöyskimistä, istumista, tupehtumista ja epätoivoista halua pitää kissa:) Kaunis kevääseen sopiva kukka, ehkä otan ja siedätyn, mutta en nyt keväällä:) Iloista kevättä Pehtoorille ja piialle ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Allergioita ei pidä turhaan ärsyttää. En ole ennen kuullutkaan, että pelargoniakin saattaa aiheuttaa reaktioita. Minä sain ennen hurjan ihoreaktion huonevaahterasta kun poistin kuihtuneita kukkia, sittemmin olen luopunut kasvista.
   Minäkin olin ennen kissoille allerginen :), kissataloudessa käynti aiheutti silmien kutinaa ja kirvelyä, mutta nopeasti siedätyin kun Nero tuli kuvioihin. Halu pitää kissa on tehokas lääke :)

   Poista
 5. Ihanat hyasintit! Ne näyttävät olevan tämän kevään hitti. Kuulostaapa ihanilta karjalanpiirakka-bileiltä :)
  Ja voih tuota mustaa kissaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karjalanpiirat erilaisilla täytteillä olivat suussasulavia. Hyasintit ovat hyvä keväthitti, toivottavasti trendi yleistyy erilaisiin värivariaatioihin. Nero esittelee keväteleganssiaan :)

   Poista
 6. Onnea voittajille!
  Ihana tarkkaavainen Nero. Uusi ongenvapa nyt hänelle synttärilahjaksi, niin pääsee narraamaan kalaa kunnon välineillä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero on taitava kalastaja ja ongenkoukut kuuluvat kissan vakiovarusteisiin :)

   Poista
 7. Hyasintti saisi yleistyä kevätkukkana.

  Ihana Nero:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevänn hyasintti on paljon runsaampi kukinnaltaan kuin jouluiset toverinsa.

   Poista
 8. Onnea voittajille! Onneksi Hesan messuille on vielä arvontoja meneillään, joten hyvällä tuurilla pääsen törsäämään lippu hinnan johonkin muuhun.
  Keltainen hyasintti on nätti. Meinasin niitä pääsiäiseksi ostaa, mutta olivat jo täydessä kukassa. Jäivät siis kauppaan.
  Lämmin kiitos Alice-vinkistä. Sain juuri s-postia, että omani on lähtenyt matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotan onnea arvontoihin. Messut ovat aina melkoinen rahanreikä vaikka yrittäisi olla kuinka maltillinen. Kiva kuulla, että sinulla on pian oma Alice, luotettava keittiöpiika :)

   Poista
 9. Viime vuonna ostin lasikuistille keltaisen hyasintin ja siinä en tajunnutkaan miten voimakkaasti tuoksuu. Nyt on sisällä koska kuistilla on ollut liian kylmä ja tuntuu että koko talo on kyllästetty hyasintin tuoksulla. Mutta kauniita ovat, pitää kokeilla istuttaa puutarhaan.
  Nerolla on lokoisat oltavat kalastusmailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä olenko jo niin tottunut tuoksuun, mutta minusta hyasintti ei tuoksu kovin voimakkaasti. Puutarhaan tuo pääsee kukittuaan, mahtaako päjätä ulkokukkana. Nero on kova kyttäämään kaloja ja aika usein se on sintin napannutkin rantavedestä.

   Poista
 10. Jee, tää on niin mahtavaa! Kiitos vielä kerran! =D On kyllä ihanaa lähteä Lahteen messuilemaan pitkästä aikaa!
  Nähdään siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut voitosta ja hauskaa Lahden retkeä, ehkä nähdään messuilla.

   Poista
 11. Onnea voittajille! Pääsiäisenne kuuostaa oikein hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäinen oli loistava, paitsi maanantaiset lumityöt. Huh, toivottavasti olivat vuoden viimeiset.

   Poista
 12. Siis täh! Ei voi olla totta!! Kiitos!!! Ny naurattaa :D Nimittäin, erelliselläki hesan messureissulla, mulla oli arvontavoittolippu, Betweenin arpajaasista.
  Tota, mulla on karvahattu/mummamalline kännykkä. Voinko tulostaa lipun paperille vai lähetänkö sen messukaverin kännykkähän?
  Keltaane hyasintti o hiano, varsinki näi pääsiääsenä. Viälä tohtii kulukia järven jäällä, toivottavasti ei kauvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut voitosta. Sinulla vaikuttaa olevan hyvä arpaonni. Voit tulostaa liitteenä olleen pdf-tiedoston, se käy pääsylipusta.
   Järven jäät alkavat olla heikkoja, täällä sataa vettä ja se syö hyvin jäätä. Lumikin on kohta muisto vain jos ei satu tulemaan taivaalta lisää vanhaa varastoa.

   Poista
 13. Onnea voittajille. Hieno hyasintti .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian saadaan katsella sipulikukkien nousua myös pihalla. Lupaavia lämpötiloja vaikkei aurinkoa näykään.

   Poista
 14. Kiitos paljon, laitoin meiliä, toivon mukaan tuli perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, perille tuli. Lähetin sinulle elekrtonisen lipun, toivottavasti tuli perille.

   Poista
 15. Onnea kaikille voittajille!

  Nero varmaan nauttii lumen alta paljastuvat luonnon tuoksuista, kalaretkistä ja linnunlaulusta! Hankkian keltaiset hyasintit olivat tosi ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero nauttii maan paljastumisesta, mutta juuri nyt meillä on vähän liian märkää hänen mielestään. Ulkona pitää kuitenkin käydä vähän väliä tutkimassa uusia tuoksuja.

   Poista
 16. Onnea voittajille ja mukavia messuja!
  Pehtoorille lähetän rapsutuksia<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista