10.3.2012

Bambi

Olen saanut keramiikkabambin mummultani joskus lapsena. Ihme, että se on säilynyt mukana elämän mutkissa ja vielä ehjänä. Sillä on kiva leikkiä vieläkin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Tosi suloinen pikkuinen bambi ja ihme, että se on säilynyt ehjänä! Onnea myös blogisi synttäreiden johdsta!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 2. Hyvin leikitty, nyt näyttää olevan turvassa :)

  VastaaPoista
 3. P u u m u l i , kiitos onnitteluista. Ilahduin kun bambi tuli esille kätköistäni, olin jo unohtanut sen olemassaolon. Bambikin näyttää iloiselta.

  J o k k e , nyt on bambilla oma pienoismaailmansa, jossa se voi turvallisesti asustella : )

  VastaaPoista
 4. Oman lapsuuden lelut, mitä muistoja niihin liittyykään! Ihanaa nostalgiaa:)

  VastaaPoista
 5. M y r s k y , totta puhut. Muistan hyvin monet tärkeät lelut, joita ei enää ole. Muistan nukkien nimet ja kasvot vaikka moni asia menneisyydestä on jäänyt unholaan. Bambin ilmestyminen oli suuri ilo.

  VastaaPoista
 6. Suloinen Bambi. Sulla onkin nyt hyvä paikka sille, suojassa. Mua niin harmittaa kun noita kellonkupuja (vai onko sun niitä?) on tullut viskottua poistoon vuosien varrella, niistä saisi tosi kivoja kissaystävällisiä suojia vaikka mille.

  VastaaPoista
 7. Tuollaisiin esineisiin liittyy liikuttavia muistoja. Ja ihme tosiaan, että tuollaisia esineitä säilyy matkassa.

  VastaaPoista
 8. e l ä m ä n i m a t k a t , bambin kupu on kellosta. Olen ostellut näitä kirpparilta, jos kello on rikki ne saattavat olla hyvinkin edullisia. Meillä emäntä rikkoo enemmän esineitä kuin kissa. En muista, että Nero olisi koskaan rikkonut mitään.

  P a u l a , totta, esineet ovat joskus muistojen säiliöitä. Minullekin avautui näkymä mummulaan kun bambi tuli esille.

  VastaaPoista
 9. Voi, missä ovat kaksi kissaa ja kaksi koiraa, jotka sain lapsena! Posliinikissoilla oli hienoja karvojakin kauluksessa. Toinen kissoista oli lahja kummitädiltä. Täytyy kuunnella herkällä korvalla, kuuluuko jostain varaston pahvilaatikosta vienoa vikinää tai haukkumista. Bambi on liikuttava ja suloinen. Ja kantaa mummon muistoa.
  Papy

  VastaaPoista
 10. P a p y , joskus on hyvä penkoa varastoja, siellä voi olla säilössä vaikka millaisia muistonkantajia. Niin kuin tämä pikkubambi, joka on iloinen päästessään laatikosta laitumelle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista