7.3.2012

Sijoituksia

Lunastin kirpparilta kahdella eurolla mukaani lasipallon. Mystisen pallon sisällä on kokonainen sininen universumi. Lasipallot ovat yksi heikkouteni.

Toisen kaksieuroisen sijoitin näihin nimikointimallikirjoihin. Venäjänkielinen on varmasti hyvin vanha, ajattelin että siinä olisi kyrillisiä kirjaimia....

 ... mutta mallit ovatkin latinalaisia aakkosia. Ja, ah niin kauniita, ei kun kirjomaan.

Eikä siinä vielä kaikki, kolmas kahden euron sijoitus on patalappu ja -kinnas. Keittiöön sopiva maatuskateema.

10 kommenttia:

 1. Hyvät sijoitukset teit. Minäkin olisin voinut valinta samankaltaiset sijoituskohteet!

  VastaaPoista
 2. M y r s k y , ei ylimääräistä rahaa kannata kukkarossa säilyttää se pitää sijoittaa. Onneksi näitä sopivia sijoituskohteita on tarjolla :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat Löydöt!!
  Mukaan olisivat minullakin lähteneet ;)

  VastaaPoista
 4. K i r s i k k a , olen tosi huono shoppaaja noin yleisesti, mutta kirppareilla kykyni tulevat esiin. Tavaroiden yllätyksellisyys on kiehtovaa.

  VastaaPoista
 5. tosi hauskat patalaput :) sama täällä mitä niitä kolikoita säästeleen, kun niillä saa jotain kaunista katseltavaa, vois ne rahat huonomminkin käyttää!

  VastaaPoista
 6. K o i v u k u j a n R i i k k a , patalaput tuovat kaivattua väriä elämään : ) Mielen piristämiseen sijoittaminen kannattaa.

  VastaaPoista
 7. Taas onnistuit tekemään kivoja löytöjä ja vain kahdella eurolla. Nimeilykirja on jo nimeltäänkin hauska. Ihan kuin jokin uusi juttu tai leikki: ruvetaanko nimeilemään? (Vähän niin kuin kätköily eli geokätköily.)

  VastaaPoista
 8. P a u l a , jos sanoisin, että ostin nimeilykirjan niin tuskin aukenisi ilman selitystä. Olen kerännyt nimeilylankoja, joten voin alkaa nimeilemään milloin tahansa. Siitä voi olla leikki kaukana : )

  VastaaPoista
 9. e l ä m ä n i m a t k a t , onnekasta kun voi iloita näin pienistä asioista. Ja jos tavarat käyvät tarpeettomiksi ne voi laittaa kiertoon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista