3.3.2012

Kotona ollaan

Ei aikaakaan kun tässä istuskellaan nautiskelemassa.
Kevään tapaus on se kun kuistille katetaan ensimmäiset kahvit.

Mietin, että pitäisiköhän tuoda vene portaanpieleen, että pääsee liikkumaan kun kaikki tuo lumi sulaa.

Yöllä olin ulkona ihailemassa kuuta ja tähtiä, sieltä katsoen kuisti näytti tälläiseltä. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Kuje! Aurinkoista viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kevät! Minä aloitin kevätkauden jo viime viikon sunnuntaina. Minun kevätmittarini on se, että voin lukea ulkona:)

  Aurinkoista viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
 2. K i r s i k k a , niin ihanaa kun ollaan voitolla talvesta.

  M y r s k y , kevät=aurinko, se kiipeää jo niin korkealle ja lämmittää. Hankien takia pihalla on kovin ahdasta eikä seinustoilla uskalla istuskella kun voi saada lumikuorman katolta niskaansa. Mutta kohta on meilläkin istuskelupaikat pihalla.

  VastaaPoista
 3. Tänään tuli mökkipihassa istuskeltua viltillä vuoratulla penkillä toista tuntia; kylmä tuuli, mutta ihana auringonpaiste! Kyllä nyt on talven selkä taitettu, satoi sitten vaikka kuinka paljon lunta lähiviikkoina...

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 4. S a r i P u u m u l i s t a , kyllä aurinko nyt maistuukin hyvälle kun on joutunut olemaan sitä ilman. Kannattaa viettää aikaa ulkona sen seuran aina kun se on mahdollista.

  VastaaPoista
 5. Tänään auringonpaiste oli tosi häikäisevää, kesällä se ei enää tunnukkaan niin kirkkaalta, kun puiden lehdet varjostavat. Huvimajassakin oli jo lämmintä. Mutta nyt huomaa, että jotain pitäisi tehdä ikkunoille...

  VastaaPoista
 6. c a i j s a , sama havainto ikkunoista. Lisäksi aurinko alkoi huomautella pölystä siellä täällä. Valo häikäisee todella, tähän aikaan keväästä se saa minut jotenkin raukeaksi.

  VastaaPoista
 7. Oman kodin ikkunoita on joskus kiva pimeällä katsella ulkoapäin. Kun minulla oli ihan ensimmäinen vakituinen ikioma koti, lähdin joskus vartavasten ulos vain katselemaan oman kotini ikkunoita. Teidän kuisti näyttää hyvin tunnelmalliselta. Täällä kaupungissa voi harvoin ihailla tähtiä niin kuin maalla.

  VastaaPoista
 8. P a u l a , hih teen samoin. Joskus talvella sytytän kynttilät ja on mukava mennä ulos katselemaan miten tunnelmalliselta se näyttää ulospäin. Nyt on ollut upeita tähtitaivaita ja kuu valaisee yömaisemaa. Pimeydestä on se etu, että saa tunnelmoida tähtitaivaan alla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista