26.3.2012

Blogistiikkaa

Osuin blogiin, jossa kuvien tallennustila oli tullut täyteen. Ei hätää Googlelta voi ostaa lisätilaa. Halusin heti tarkistaa oman tilanteeni ja ryntäsin picasaweb-albumiin, minne blogger tallentaa kuvat. Vielä ei ole hätää, laskin, että nykyisen kokoisilla kuvilla ja postaustahdilla voin blogata noin 79 vuotta ennen kuin limitti ylittyy.

Sunnuntaina vietin ihanan kiireetöntä päivää vierailulla ystävän luona. Teimme pitkän kävelylenkin ja sen päätteeksi saunoimme ja uiskentelimme avannossa. 
Väsymys muuttui ihanaksi raukeudeksi.

Lämpimästi tervetuloa lukijoiksi Saraheinä ja Naukulan Mamma.

Vielä ehtii osallistua arpomiseen!

8 kommenttia:

 1. 79 vuotta! Harva meistä on vielä hengissä 79 vuoden kuluttua. Nautitaan siis näistä käsillä olevista hetkistä:)
  Hyvää alkanutta viikkoa, toivotaan että kevät etenisi tällä viikolla vauhdilla.

  VastaaPoista
 2. M y r s k y , kevään eteneminen näyttää lupaavalta! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Eipä ole hädän päivää, saat rauhassa laittaa kauniita kuviasi tänne blogiin. Minulla oli ja on vieläkin kaksi kuvablogia, joihin kirjoitan lapsille ja lastenlapsille. Kuvatila tuli täyteen ja jouduin ostamaan lisätilaa, aika halpaa se kuitenkin oli ja nyt taas tilaa runsaasti.
  Sadepäivä täällä - mutta lumet sulaa.

  VastaaPoista
 4. c a j s a , käytän aika pieniä kuvatiedostoja, joten pelkoa täyttymisestä ei ole. Minulle oli uusi asia se että kuvatila voi tulla muutamassa vuodessa täyteen. Meillä on ollut tänään aurinkoa ja lämpöä, lumesta päästäneen kohta.

  VastaaPoista
 5. Huhuh vai avantoon. Minua kun ei saa kesälläkään tuonne kylmään järveen =)

  VastaaPoista
 6. S u d e , avantouinti silloin tällöin saunan kanssa on aivan mahtavaa vaikka aluksi arveluttaakin. Jotain endorfiinejä siinä lähtee liikkeelle, totaalista mielihyvää.

  VastaaPoista
 7. Hmm, vuodatuksen kuvatila on sitten ihan eri luokkaa, mä olen jo puolet tilastani nimittäin käyttänyt. Bloggerissakin mulla on tili, mutta blogin siirtäminen sinne on aina vaan harkinta-asteella.
  Avanto on parhautta ;) Ja sun vaaka tosi hieno ja painot kätevät!

  VastaaPoista
 8. e l ä m ä n i m a t k a t , juju on siinä miten suuria kuvatiedostoja käyttää. En tiedä mikä on vuodatuksen kokonaiskapasiteetti, bloggerilla se on 1024 Mt, olen vuodessa käyttänyt siitä 13 Mt. Pienennän kuvat blogia varten, siten ne vievät vähän tallennustilaa. Poistin myös kaikki turhat kuvat Picasaweb-albumistani.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista