22.11.2012

Tunnustan, tunnustan

Lämpimästi kiitän Bikkeä, Pepiä ja Pirkkoa A Blog With Substance -tunnustuksesta. Tämähän edellyttää taas paljastuksia, pitäisi kertoa 8 sattumanvaraista asiaa itsestäni. Koska Pepi muisti tässä tunnustuksessa myös Neroa, niin se hoitakoon puolet.

Cheri:
Nukun lahjakkaasti, varsinkin pimeänä vuodenaikana. Olen kova suunnittelemaan, mutta toteutuspuoli on paljon heikompi. Lopetin kokeeksi kahvinjuonnin äskettäin ja odotin pahoja vierotusoireita, mitään erityisiä tuntemuksia ei ilmaantunut.
Joskus tiukan työrupeaman jälkeen pääni on niin tyhjä, etten keksi mitään yleisesti mielenkiintoista sanottavaa itsestäni.

Nero:
Suosikkikotiruokani on keitetty seiti. Pidän ulkoilusta ja sisällä lempipaikkani on piian syli. Karvani on niin kiiltävä ja tuuhea, että minulta usein kysytään turkinhoitovinkkejä. Joku väittää, että olen pulska, mutta se johtuu talviturkistani, paksun turkin sisällä on normaalikokoinen kissa.

En laita tätä eteenpäin, vastaamiseni on venynyt työkiireittein takia ja tunnustus on tainnut kiertää jo useimmissa blogeissa.
Sen sijaan tunnustan vielä, että olen onnistunut haalimaan koko blogistanian kivoimmat lukijat. Kiitos kaikille mieltä piristävistä kommenteista ja vierailuista.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta Pirkko, vähän viivästyi vastaaminen, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan :)

   Poista
 2. Onnea tunnustuksesta, Teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Siis minä kun olen luullut, että mulla on ne ihanimmat lukijat - olenks minä muka väärässä???
  En voi olla, kun en ole ennenkään ollut ☺☺☺
  No, yhtä mukavia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pysty argumentoimaan :)
   Olen vaan niin hirveän iloinen näistä tapaamisista.

   Poista
 4. Onnittelut tunnustuksista:)
  On ilo kuulua lukijoidesi joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ilo saada sinut lukijaksemme!

   Poista
 5. Voi te ihanat! Halauksia sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nina ja halaukset sinnekin, meiltä molemmilta.

   Poista
 6. Minulla oli aika pitkä blogitauko ja nyt käyn läpi lempiblogejani postaus postaukselta. Sinun blogisi on kaunis ja mielenkiintoinen ja mikä mukavaa, oikein kotoisaksi sen tekee tuo musta kissa, jota Prinssiksi välillä kutsutaan. Onnea tunnustuksesta ja kiitos vastauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Paula! Kiva saada sinut takaisin!

   Poista

Kiitos kommentista