16.11.2012

Viisi vastausta

Sain Tiinalta Villa Namusta Sunshine Award -haasteen ihanilla saatesanoilla. Suuret kiitokset mielihyvän aallosta itseni ja Neron puolesta.

Olisi vastattava viiteen kysymykseen:

1. Elämäsi parhain saavutus?
Ehkä se, että olen pystynyt kasvamaan ja kehittymään ihmisenä, kokoamaan hiukan viisautta matkan varrella ja onnistunut toteuttamaan unelmiani.

2. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?
Juuri nyt kaikken tärkeimmältä tuntuu terveys.
Ystävät ovat tärkeitä (Nero kuuluu näihin) ja hiljaisuus. 

3. Minkä näistä kaupungeista valitsisit matkakohteeksesi: Pariisi, Rooma, Lontoo vai New York?
Kaikissa olen käynyt, New Yorkissa viettänyt jopa pitempiä aikoja. Kaikki ovat hienoja paikkoja, mutta New York on ylitse muiden, se on se tunnelma ja helppous sekoittua joukkoon. 

4. Lempi liikuntamuotosi, kirjailijasi, musiikkisi ja taiteilijasi?
Hyötyliikunta. Minulla ei ole yhtä suosikkia, mutta extempore nimeän joitakin: Michel Tournier. Klassinen musiikki, Bach, Monteverdi, monta muutakin, tunnelman mukaan. Leonardo da Vinci.

5. Harrastuksesi?
Keräily, leikkiminen.

Luulen, että tämä on kiertänyt lähes kaikissa tuntemissani blogeissa, jos joku ei ole vielä saanut niin tästä voi napata mukaansa.

Tervetuloa Autuaan olon piiriin Domi ja Irene!
Kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

28 kommenttia:

 1. Hieno kuva!

  Hyötylikunta on aliarvostettua. Saan puutarhatöissä samat 16 000 askelta päivääni kuin käyttämällä sen ajan ranta- ja metsäpolkuja vaeltamassa, mutta jopa R. kysyy joka päivä: 'Oletko käynyt lenkillä?'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunta on tärkeää, suurimman osan siitä saan hyötyliikunnasta, puutarhan kanssa olen usein jaloillaini valtaosan päivästä ja runsaslumisina talvina on pihalla oiva kuntosali.

   Poista
 2. Onnittelut tunnustukesta!
  Ja hyötyliikuntahan on muuten erittäin edullinen liikuntamuoto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyötyliikunnassahan jopa ansaitsee kun ei tarvitse tilata työtä muualta.

   Poista
 3. Sammaa mielipuolta hyötyliikunnasta....pitäis vaan näin talvisaikaan keksiä jotain kivaa - kun ei ole tuota pihahommaa!
  NewYorkistakin samaa mieltä, koska tahansa menisi taas kerran uudestaan ...ja uudestaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyötyliikunnasta on monenlaista hyötyä. Ja New York on paras kaupunki, miten siellä voikin olla niin kotonaan.

   Poista
 4. Vastauksista päätellen olet saavuttanut varmaankin aika hyvän olon ja elämäntavan itsellesi.
  Minkälainen on se suurkaupungin tunnelma? Ehkäpä se on vain itse koettava, jotta sen ymmärtää.
  Onnea tunnustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elelen nyt haluamallani tavalla, en kuitenkaan halua sementoitua paikalleni. Jos ei ole käynyt New Yorkissa ajattelee varmaan pilvenpiirtäjiä, laajuutta ja kuhinaa. Manhattanilla on helppo suunnistaa ja siellä on paljon pikkukaupunkimaisia paikkoja. Lisäksi kaupungissa vallitsee ystävällinen ilmapiiri, ihmiset puhuvat helposti toisilleen. Jos vaihdoin pari sanaa jonkun kanssa marketin kassajonossa, oli itsestään selvää, että sen jälkeen tervehdimme aina kohdattaessa.

   Poista
 5. Onnea tunnustuksesta. Hyöty liikunta on tosi hyvä
  sitä pitäisi kaikki harrastaa jos vaan on mahdollista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyötyliikunta on siitäkin kätevää, että sitä tulee harrastettua ihan huomaamatta.

   Poista
 6. Herkullinen valokuva!
  Hyötyliikunta on minunkin tapa iikkua. Nyt kun en ole saanut lähdettyä joogasaliinkaan pariin vuoteen. Uiminen on jäänyt vähemmälle, vaikka siitä pidänkin. Nuo liikuntaharrastuksetkin kulkee sykleissä.
  Nykissä on ole käynyt - ainoa noista kaupungeista. Vaikka kaikki ovat upeita, Pariisi ehä mahtipontinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yritän joskus joogata itsekseni, pysyy runko liikkuvana. Kaikki noista kaupungeista ovat upeita, viimeksi olen käynyt Roomassa. Erityisesti viihdyin kaupungin upeissa kirkoissa.

   Poista
 7. Hyötyliikunta kunniaan hihkaisen minäkin. Kaupungeista olen samaa mieltä, mulle noista Lontoo tutuin (poika asuu siellä) mutta NY koskettavin, juuri sen(kin) vuoksi, että siellä on kaikenmoiset ihmiset sulassa sovussa keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhanhoito sisältää runsaasti hyötyliikuntaa :) NY on sellainen sulatusuuni, kuten sanotaan. Ja mitä kaikkea ihanaa se pitääkään sisällään. Toivon, että katastrofit eivät ole lannistaneet sitä.

   Poista
 8. Löysinpä kivan blogin, jossa kauniita kuvia ja mukavia juttuja. Haluan osani Autuasta oloa :). Terveisiä lähettää uusin lukijasi Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Katja, toivottavasti viihdyt Autuaassa olossa.

   Poista
 9. New York on ihana, siellä on niin omanlaisensa, energinen tunnelma...mutta Roomakin on upea, eikä Lontoossakaan mitään vikaa ole.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New York on ainutlaatuinen. Rooman, Lontoon ja Pariisin hyvä puoli on se, että ne ovat niin paljon lähempänä :)

   Poista
 10. Onnea tunnustuksesta! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rattoisaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 11. New York, New York :) Jotain siinä kaupungissa vaan on... Ja se on niin totta, että sinne sulautuu tuosta vaan, ei edes tunne itseään turistiksi :D Kaupunkilaisten kohteliaisuus on myös hämmentävää härmäläisen "oho" kulttuurin jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New Yorkilaiset ystäväni käväisivät Helsingissä ja oliva sitä mieltä, että suomalaisella "se oot sinä, joka väistät" -asenteella ei selviäisi NY:ssa kahta korttelinväliä hengissä. Ystävällisyys ja kohteliaisuus toimivat rauhoittavat. Ja onhan se piristävää kun joku sanoo kadulla ihan spontaanisti: I like your outfit :)

   Poista
  2. Voin todellakin kuvitella kuinka ihmeissään ystäväsi ovat olleet suomalaisesta minä-minä -mentaliteetista :) NY on hämmästyttävä kaupunki myös tässä ystävällisyys ja huomioimis mielessä, voisi melkein sanoa, ettei usko, ennen kuin sen kokee :) En tiedä, pitääkö paikkansa, mutta sanotaan, että new yorkilaisten asenne kanssaihmisiä kohtaan muuttui positiivisemmaksi WTC:n jälkeen.
   Systerille tuumattiin välillä ihan ohimennen "nice tattoo" :)

   Poista
  3. Minun kokemukseni ovat jo ennen iskuja, jos asenne on muuttunut vielä ystävällisemmäksi niin sehän on ihan paratiisi :)

   Poista
 12. Onnea tunnustuksesta! Mainiot vastaukset.

  VastaaPoista
 13. Blogissani on sinulle jotakin pientä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kävin kurkkaamassa ja palaan asiaan :)

   Poista

Kiitos kommentista