25.3.2015

Luukuttaja-Nero

Check

Open

Go!
Sain kerran sähköpostiini pyynnön esittää luukunkäyttöä kuvin. Nyt onnistuin olemaan sopivasti kytiksellä ja sain napattua kuvat liikkuvasta Nerosta. Luukku on antanut meille molemmille paljon vapautta ja mukavuutta, vaikka alku olikin vähän hankalaa, siitä raportoin esimerkiksi täällä.

Tässä vielä yksi talven hämärässä otettu kuva toiselta puolelta.

Google julkaisi juuri uuden Blogger-päivityksen ja minulla on ollut tämän kanssa vähän hankaluuksia. Kun kommentoin muiden blogeja, saan usein viestin: Service unavailable, Error 503. Ja kommentti on kadonnut ties minne. Lisäksi jotkut toiminnot ovat hurjan hitaita. Onko muilla ollut ongelmia viime aikoina?

Lämpimästi tervetuloa Autuaan olon piiriin, Amanda!

60 kommenttia:

  1. Sama ongelma :D
    mutta kätevä luukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti bugit saadaan pian korjattua ja pääsemme taas bloggailemaan sujuvasti.

      Poista
  2. Meillä on samanlainen lukkuu ja kissat käyttävät sitä jatkuvasti. Todella kätevä, kun ei tarvitse olla kokoajan avaamassa ovia 3 kissalle. Meillä on vielä toinen luukku verannan seinässä, josta pääsevät ulos asti. Liikuvat siis ulos ja sisään ihan omatoimisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lukinnut ulko-oven niin, että se on vähän raollaan, kissan kujettavissa, mutta suunnittelen toista luukkua seinään. Yhden kissankin kanssa, oven availu ja sisääntulon vahtiminen oli orjuuttavaa, saati kolmen. Kätevä laite.

      Poista
  3. Onko teillä luukun rämpytystä? Meillä on toisinaan. En ole huomannut päivitystä/ongelmia. - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus kuuluu rämpytystäkin, Nero kertoo, että täältä tullaan.

      Poista
  4. Tuohan on kätevä luukku:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luukku vapautta piian oven availusta ja vahtimisesya.

      Poista
  5. Selaimessa käytä tilanteessa vasemmalle näyttävää nuolta. Sitten kommenttikohassa tarttee kirjautua ulos ja sitten takas sisään, että pääsee kommentoimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää. Harmittaa vain kun kirjoitetut kommentit katoavat ja aina en jaksa kirjoittaa uudelleen.

      Poista
  6. Kissanluuukku on kyllä paras keksintö kamman jälkeen ;) Meilläkin on ollut kymmenisen vuotta ja sen jälkeen on yöt saatu nukkua kissoja ulos ja sisään päästelemättä. Jokainen kun haluaa taatusti eri aikaan ulos. Kivat kuvat Neron kulkemisista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulta joskus sainkin idean luukun asentamisesta. Nero on erittäin tyytyväinen luukun tuomaan vapauteen ja minä myös.

      Poista
  7. Hauska kuvasarja luukun käytöstä, Kyllä Nero osaa :)

    Viime aikoina ei ole ollut ongelmia bloggerin kanssa, Toisinaan uudet päivitykset eivät heti näy esim sivupalkissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nerosta on kehittynyt taitava luukuttaja :)
      Onneksi Blogger enimmäkseen toimii, ongelmat ovat yleensä väliaikaisia.

      Poista
  8. Pari päivää on tökkinyt oikein kunnolla, h i i i i d a a a s t a ja erroria, yhdessä ja erikseen. Ihan sama millä masiinalla lueskelee.

    Ihana tuo kuvasarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin iPadilla on ollut ihme tökkimistä, johtuu ehkä siitä, että iOs-päivitys tuli samoihin aikoihin. Onneksi mitään ei tällä kertaa kadonnut, en ainakaan ole huomannut.

      Poista
  9. Kätevä systeemi. Meidänkin ulko-ovessa, samoin kuin yläkerran mummolassa, tuollainen olisi kätsy. Ei vaan taida saada tehdä kerrostalon oviin :D
    Tänä aamuna(kin) oli hermo koetuksella, kun Romeo puoli aamua raapi ovea ja huusi haluavansa mummolaan... Jos kotona saa pahaa ruokaa, tulee oitis mieleen mummola, vaikkei siellä edes saa ruokaa. Tosin jotain naksuja on, jotka kelpaavat vaihtelevasti.
    Olen joskus miettinyt, että tästäkin rappurumbasta saisi aika mainion kuvasarjan - ja varsinkin silloin, kun myös "mennäkö vai eikö mennä" -Lara on matkassa mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, olisipa kätevää jos kissat liikkuisivat vapaasti rapussa :) Aina kun kotiolot eivät miellytä voisi muuttaa mummolaan. Naapuritkin voisivat kurkkia luukusta mitä teille kuuluu.

      Poista
  10. Hauskat kuvat! Telkkarissa esittetiin englantilainen dokumentti, jossa alueen kissoille oli laitettu paikantimet (kutsutaankohan niitä noin?) kaulaan jotta pystyttiin seuraamaan niiden likkeitä ja reviirejä. Lähes joka talossa oli kissaluukku. Yllätys oli melkoinen, kun huomattiin, että osa kissoista kävi säännöllisesti öisin syömässä naapurin sapuskat :D.
    Blogger on tökkinyt mullakin, mutta luulin sen johtuvan huonoista yhteyksistä. Hyvä tietää. Pitäis varmaan tehdä se varmuuskopiointi….

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuo dokumentti viimein aktivoi minutkin luukun asennukseen. Luotan kuitenkin siihen, etteivät seudun maalais- ja villikissat osaa/uskalla käyttää luukkua. Meilläkin on kyllä käynyt joskus vieraat kissat rosvoamassa ruokaa kesällä kun ovet ovat auki. Yksi onneton kulkuri onnistui siinä aika pitkään ennen kuin huomasin, ettei Neron ruokahalu ollutkaan moninkertaistunut. Se kisu löysi eläinsuojelukeskuksen kautta uuden kodin. Pitikin mainita tuosta varmuuskopioinnista, mutta unohdin.

      Poista
  11. Ihana Nero, oikein esittelee ja poseeraa. Upea ilme tuossa, kun tulee sisään ja pysähtyy kuvattavaksi, ihan kuin tähdet Oscar-gaalan punaisella matolla ;-)
    Juu, eilen illalla tuli erroria jatkuvasti ja huomasin, että joku kommenttini oli hävinnyt, kun kävin myöhemmin katsomassa. Ärsyttävää! Toivottavasti tänään olisi jo paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oscarin arvoinen suoritus :) Kissanluukun kolahdus on ihana ääni.
      Kurkkasin Bloggerin tukifoorumille ja kovasti vakuuttelivat, että viat korjataan pian.

      Poista
  12. Ihana kuvasarja!Kyllä ne kisutkin osaavat JOSKUS poseerata!Meillä Wiski-kisu asustelee ulkona,vapaus...siitä se nauttii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nero taisi vähän hämääntyä kun olin kameran kanssa odottamassa ja pysähtyi hetkeksi. Ulkoelämä turvallisessa ympäristössä on kissan mieleen, mutta niiden sopeutuvaisuudesta kertoo se, että ne viihtyvät myös täysin sisälemmikkeinä.

      Poista
  13. Helppoohan tää kulkeminen on..tuumaa Nero nykyään :) Meilläkin on jo paketissa kissanluukku, on vaan aika iso, koska ostettiin Onnipojan mittojen mukaan.
    Kyllä..kommentit ovat kadonneet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nero on ihan pro luukun kanssa. Ostin luukun kissan painoluokituksen mukaan ja vähän kauhistelin mahtuuko/suostuuko Nero kulkemaan noin pienestä aukosta. Hyvin sujuu, mutta paljon ei ole varaa lihota tai muuten voi käydä kuin Nalle Puhille kaninkololla :)

      Poista
  14. Kissanluukku on tosi kätevä, täällä meillä oli olohuoneen tuuletusikkunaan asennettu luukku ja sitä kissat ahkeraan käyttivät kun menivät tarhaan ja takaisin. Taloyhtiön ikkunaremontin yhteydessä tuli uudet ikkunat ja siihen emme sitten enää luukkua asentaneet.
    Nyt kissat kulkevat tarhaan ovesta ja mehän tietysti olemme ovimikkoina, käyhän se toki niinkin.
    Yksi melko hyvä konsti estää vieraan kissan tulo luukusta sisään on tällainen: Kun vieras yrittää sisään luukusta sille pitää antaa päin naamaa vesisuihku, kuulema on hyvä konsti ja mielestäni aika lempeäkin.
    Nero on kyllä näyttävä luukuttaja, rapsutuksin meiltä.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin minäkin pohdin pitkään voisiko luukun asentaa ikkunaan, mutta tälläisessä talossa se on vaikeaa. Onneksi kissanluukku on melko harvinainen näillä tienoilla ja uskon, että vieras kissa ei sitä osaa käyttää. Paitsi tietysti jos kotona on samanlainen. Vesisuihku on hyvä kissankarkoittaja :)

      Poista
  15. Toimiva kissanluukku ❤️ Minäkin sain tuon Error tekstin eilen kun yritin kirjoitella, tänään en ole enää huomannut samaa ongelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tänään on sujunut Bloggerin käyttö sutjakammin, sekä tietokoneella, että iPadilla. Toivottavasti ongelmat poistuivat.

      Poista
  16. Meillä on tuttavaperheellä luukku koiruudelle! Koko piha on tietenkin aidattu lemmikin turvallisuuden takaamiseksi.

    Olen itse nyt saanut ajatuksen, että jaksan aloittaa elämäni neljännen koiruuden kanssa vasta kun pihamme on aidattu eli saisi helpotusta aamupiipahduksiin ja iltamyöhän pissoihin.

    Minulla ei nyt ihme kyllä ole ollut mitään teknisiä ongelmia...

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt myös koiranluukkuja, ne ovat käteviä, mutta vaativat toisenlaisia järjestelyjä kuten tuon aitaamisen tai pääsyn suoraan tarhaan. Toivottavasti vältyt teknisiltä ongelmilta ja uudistus menee kohdallasi huomaamatta ohi.

      Poista
  17. Viime päivinä en ole juuri ehtinyt bloggeria käyttää, mutta viimeksi kun olin niin hitautta oli ja toimi miten tykkäsi.

    Ihana kuvasarja, jo nauratti, Nero otti roolinsa tähtenä hienosti, kiva kissanluukku!

    VastaaPoista
  18. Justin errorin laittoi kun yritin kommentoida, tylsä juttu...

    Ihana Nero ja upea kuvasarja! Nero otti roolinsa tähden elkein! Hieno kissanluukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että kommentointi käy luotettavammaksi, on niin tylsää kun on kirjoittanut ajatuksensa ja se katoaa taivaan tuuliin. Nero ajatteli, että tämä sessio on informaation jakamisen kannalta tärkeä :)

      Poista
  19. Samoja bloggrongelmia täällä!

    Voi mikä ihana kuvasarja Nerosta! Kyllä mua silloin nauratti kun luukku oli uusi, voi meidän hurmuria <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän nuo bugit pian korjata ja voimme taas keskittyä olennaiseen. Uusi luukku aiheutti vähän päänsärkyä, mutta onneksi Nero pian huomasi sen tarjoamat edut.

      Poista
  20. Mullakin tulee välillä tuo error, kun yritän kommentoida...
    Toi luukku on tosi käytännöllinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole siis errorin kanssa yksin :) yleinen vaiva. Taas räpsähti luukku kun Nero kävi vähän haukkaamassa einettä välillä.

      Poista
  21. Mainio kuvasarja :) Minä en ole edes huomannut mitään bloggerpäivitystä. Muutoin on toiminut ihan hyvin, mutta jotain häikkää oli kun yritin liittyä lukijaksi johonkin uuteen blogiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä siis, että kaikki toimii hyvin enimmän aikaa :)

      Poista
  22. Minä en ole oikein ehtinyt blogeissa vierailla, joten en tiedä, että onko ollut normaalia enemmän ongelmia. Tuleeko luukusta koskaan kutsumattomia vieraita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi luukku on liian monimutkainen kutsumattomille vieraill vaikka nrokas kissa kulkeekin siitä vaivatta.

      Poista
  23. Tosi näppärä tuo luukku. Minä olen autuaan tietämätön noista ongelmista. (Eilen oli nettipaastopäivä.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luukku oli hyvä hankinta. Ongelmat eivät onneksi aiheuta liikaa hankaluutta tällä kertaa.

      Poista
  24. Prinssi on varmasti tyytyväinen, kun saa kulkea mielensä mukaan (kohta alkavat kevät/kesäkiireet).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luukku on lisännyt myös Neron rohkeutta. Se tulee usein sisälle katsomaan vieraita, mikä on ennen ollut harvinaista. Ehkä se ajattelee, että lukku varmistaa selustan.

      Poista
  25. Hui, katsoin ensin, että onko Nero joutunut valkopyykkiin. Onneksi ei sentään. Kissanluukku on tosi kätevä ja meilläkin sellainen varmaan olisi, jos Juuso kulkisi vapaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, eihän me nyt mustaa valkopyykin sekaan :)
      Olisi säästynyt paljon huolta ja vaivaa jos olisin hankkinut luukun jo aiemmin.

      Poista
  26. Hyvä Nero, lopussa kiitos seisoo! Aivan huippuhauskat kuvat, silmät hohtavat pleksin takaa hienosti! Tuota vapautta minäkin ja luullakseni myös meidän Samurai ja Siiri arvostaisivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luukku tuo vapautta niin kissalle kuin sen palvelijoillekin. Arvostamme sen lisäämää mukavuutta molemmat.

      Poista
  27. Nero on nero! Vaikka taisi piikansa avulla tuon reitin oppiakin. Komeat kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti piti vähän antaa käyttöopastusta, mutta pian Nero äkkäsi oman oven edut.

      Poista
  28. Kiitos ♥ Ihana Nero, sait hymyn huulilleni :) Minulla kans tuota erroria näyttänyt välillä! Turhauttavaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nero on sellainen naisten naurattaja :)
      Turhauttavaa tosiaan, tätäkin vastausta kirjoitan jo toista kertaa.

      Poista
  29. Hieno kuvasarja! Nero arvostaa varmasti tätä vapautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omia polkujaan kulkevalle Nerolle oma ovi ja vapaus kulkea melkein mielensä mukaan on tärkeä.

      Poista
  30. Mitä ... voikos tätä taas anonuumitkin kommentoida!! Mulla on hidas hoksa. Kiitos luukku-kuvista, minähän niitä ruikutin :D Musta Prinssi on valtavan komia killi, niinku meillä päin sanottiin ainakin ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän oli aivan sinua varten tehty postaus, Asta. Roskapostipommitus näytti laantuneen, niin uskalsin muuttaa asetuksia niin, että anonyymitkin voivat kimmentoida. Kiva kun hoksasit :)

      Poista

Kiitos kommentista