30.7.2018

Palefaces

Tämän kesän helteet eivät ole houkutelleet festivaalikentille, mutta sunnuntaina päätimme lähteä kavereiden kanssa Karjaalle, missä kolmipäiväinen Faces Festival juhli viimeistä päivää suvaitsevuutta ja monikulttuurisuutta musiikin voimin.
Räppäri Paleface tuli ihan lähelle julistamaan teemaa.

Meidät sai liikkeelle "Folk meets Rap" Värttinä features Paleface ja konsertti olikin sunnuntain parasta antia. Ennakkoon mietin, että miten nämä esiintyjät sopivat yhteen, mutta aivan mahtavan shown he saivat aikaiseksi.
Erinomainen paketti sanomaa ja viihdettä.

Minulle nostalginen elämys oli Hasse Walli ja Asamaan-yhtye. Nuoruuteeni kuului paljon tanssia Asamaan-yhtyeen rytmien tahdissa ja vaikka nykyinen Asamaan ei ole sama kuin silloin, houkutteli musiikki nytkin tanssimaan.
Hasse Wallin muistan jo lapsuudesta, The Islanders, Jormas, Blues Section ja Piirpauke.
Festivaalin tunnelma oli intiimi ja rento kuin kyläjuhlissa. Sääkin suosi, aurinko pysyi pilvessä, tuuli vilvoitti, eikä ollut liian kuuma edes tanssahdellessa. Oli erittäin mukava päivä.

6 kommenttia:

 1. Anteeksi Cheri, helle saa minut sekoilemaan jo muidenkin blogeissa.
  Tarkoitukseni oli sanoa, että varmasti oli mukava tilaisuus. Esiintyjät vähintäänkin ovat tasokasta joukkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein kiva päivä pikku festareilla. Minä olen aivan toisaikainen näillä helteillä, tuntuu, ettei voi luottaa itseensä. Nyt ei kannata tehdä isoja ja tärkeitä päätöksiä.

   Poista
 2. Hyvin sanottu: säät suosivat, kun oli pilvistä :D. Kuulostaa hauskalta päivältä ja musiikillisesti mielenkiintoiselta sekä yllättävältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika erikoinen kesä +25 on viileä sää :)
   Musiikillinen anti oli hyvin vaihtelevaa, mutta pari huippuesitystä riittää yhdelle päivälle.

   Poista
 3. Kuulostaa oikein hienolta kokemukselta ja kun jaksoit vielä tanssiakin, se minua harmittaa että tämä kesä menee ilman tanssin iloa kuumuuden takia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläisellä helteellä ei jaksa paljon tanssahdella, mutta onneksi sunnuntaina oli viileää, vain +25 :)
   Tulipa ainakin yksi päivä tanssittua.

   Poista

Kiitos kommentista