20.1.2012

Komealta näyttää

Edestä...


... ja takaa!

Kirpputorilta löytynyt peili ihastutti Neroa, ennen kuin kuvastin siirtyi omalle paikalleen vinttikamariin.

16 kommenttia:

 1. Oi Nero <3 Komia on kummastakin suunnasta ja nuo silmät...

  VastaaPoista
 2. Mannekiinistä Nero menisi ja tok meneekin! Komea on peilikin, vähän niin kuin piianpeili mutta ilman pöytää ja laatikkoa. Komea on myös keinutuolissa oleva keinutuolinmatto!

  VastaaPoista
 3. TuijaR. Nerolla rävähti silmät selälleen kun noin komea kissa katsoi peilistä : )

  vilukissi, Neron on oiva malli, huono puoli on se, ettei hän tykkää kameralla osoittelusta. Joskus kuitenkin kuvan nappaaminen onnistuu.

  VastaaPoista
 4. Nero varmaan ajattelee, että tuo peilissä näkyvä kissa on maailman komein. Minulla oli ennen yksi umpimusta kollikissa, joka lisäksi oli lihaksikas ja sopusuhtainen jötikkä, ilo silmälle sekin.
  Myös tuo peili on kyllä ihmeen kaunis, varsinainen löytö. Minä en ikinä löydä tuollaisia esineitä kirpputorilta.

  VastaaPoista
 5. Paula, Nero on ilmeisen varma, että siinä on maailman komein kissa : ) Kyllä kissa on aina ilo silmälle, mitä tahansa se puuhaakin se näyttää aina elegantilta. Kun kissa muutti taloon ihailin sitä kaiket päivät, Nero on ensimmäinen kissani. Peili on oikea löytö, olin luullut, että tälläiset ovat kalliita, mutta tämä lähti ihan kohtuu hinnalla.

  Riitta Sinikka, kiitos. Malli on niin ihana.

  VastaaPoista
 6. Nero on komea! Ja kissat ovat ihania, kaikki omanlaisiaan persoonia. Tyttärelläni oli kaksi kissaa, toinen oli nautiskeleva sohva-Karvinen ja toinen varsinainen pomppiva sirkuskissa. Sohva-Karvinen kyllä sopisi meillekin.

  VastaaPoista
 7. caijsa, Nero on villinä syntynyt ja kesyttämisessä meni aikansa. Nuorempana hän oli kova seikkailija, mutta aikuistuttuaan katti osaa yhä enemmän arvostaa kodin mukavuuksia eikä lumessa kahlaaminen kiinnosta lainkaan. Kissat ovat "terveellisiä", ainakin minun hyvinvointini on lisääntynyt.

  VastaaPoista
 8. Kissa on kyllä komea:)
  Mustat kissat yleensäkin ovat hauskannäköisiä vekkuleita. Niin ja peilikin on hieno. Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 9. Valua Kuvassa, Nero kiittää! Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 10. Mahtiotokset! Kyllä sitten kissat osaa olla hauskoja.

  VastaaPoista
 11. elämäni matkat, minulla kun on hinku peileihin : ) Kissa on kaikessa mukana.

  VastaaPoista
 12. On peili tärkeä Neronkin itsevarmuudelle! Sieltä voi tarkistaa onko kaikki karvat kohdallaan ja olemus hurmaava. Taannoin meidän pitkäksi venähtäneessä remontissa peili oli se kapistus jonka puuttuminen harmitti (vaikka nolotti myöntää sitä).

  VastaaPoista
 13. Tarja, peilit ovat tärkeitä. Varsinkin tälläiselle touhuajalle, on tarkistettava, ettei ole nokea naamassa ennen kuin lähtee kylille. Peilit ovat myös yhdenlaisia ikkunoita. Kyllä Neronkin on hyvä olla tietoinen kauneudestaan : )

  VastaaPoista
 14. IHANA kuvasarja, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 15. Lumikko, kiitos kommentista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista