10.1.2012

Yöperhosia

Kun nyt oli sakset esillä niin kehittelin uuden teeman valosarjaan. Leikkelin kakkupaperista perhosia. Varastossa oli suorakaiteen muotoisia papereita, laitoin monta arkkia päällekkäin, taitoin arkin reunat keskelle ja leikkasin tekemieni siipikaavojen mukaan perhosia.

Pimeässä näyttää aivan siltä kuin yöpehoset tanssisivat lampun ympärillä. Ikkunassa näkymä on hauska myös ulospäin.
Näitä voi tietysti leikata mistä paperista tahansa, vaikka vanhoista kirjoista kuten aiemman postauksen kukat. Laitan tähän yhden tekemäni siipikaavan, jota voi lainata jos joku innostuu värkkäämään tälläistä. Paperin taite on siis tuossa keskellä.

Mukavaa viikkoa teille kaikille!

13 kommenttia:

 1. Onpa tosi kivat yökköset. Kiitos ideasta! Taidan toteuttaa samantien, laitan kuistin ikkunaan talviset yöperhoset.

  VastaaPoista
 2. Voi apua,mä rakastan perhosia ja monia muitakin hyönteisiä,ihan pakko toteuttaa tämäkin idea,tosi kekseliäs ja luova olet,kiitos ihanasta ideasta<3

  VastaaPoista
 3. caijsa, hienoa jos idea lähtee kiertoon ja perhosparvi kasvaa!

  Kirsi, minäkin pidän perhosista. Sakset vain käteen, tämä on helppoa ja hauskaa.

  VastaaPoista
 4. Alin kuva on suosikkini. Se on lumoava. Aivan huikea.
  Papy
  Ps. Jos käyttää käytettyjä kakkupapereita, saa värikkäitä perhosia.

  VastaaPoista
 5. Papy, alimmassa on tosiaan se varsinainen luomus, otin nuo ylemmät valoisaan aikaan, jotta näkyy rakennetta. Jos käyttää käytettyjä papereita saa suttuisia perhosia :)

  VastaaPoista
 6. Hienon näköisiä. Pystyisit varmaan kehittelemään vaikka mitä valoilmiö-ideoita Lux Helsinki -tapahtuman tyyliin.

  VastaaPoista
 7. Paula, mukavaa kun ollut vähän rauhallisempaa ja on ehtinyt leikkiä mitä lystää. Meillä on tälläinen Lux Koti -tapahtuma :) Valo kiehtoo pimeänä aikana.

  VastaaPoista
 8. Kaunis!! Melkoisen kirjan olit lukenut! Joka kerran, kun käyn blogillasi, minulle tulee hirrrvittävä tarve päästä, just siinä paikassa, kirpparille! Kuulin juuri, kuinka jotain vanhaa taloa oli tyhjätty ja hävitetty tavaraa...voi että..vieläkin itku pyrkii kurkkuun...olisivat nyt pyytäneet mut tyhjäyshommiin...nyt vaan tiedän, miten liekit nuolivat...APUA!

  VastaaPoista
 9. vilukissi, kirppariseikkailut ovat mukavia, jos tietää mitä haluaa ja pysyttelee budjetissa. Harhalaukauksia tulee joskus, mutta aina on tavara jollekin kelvannut. Surettaa tuollainen haaskaus, mutta toisaalta ymmärrän. Talon tyhjentäminen on valtava urakka ja lopulta tavarasta haluaa vain päästä eroon. Meidän pitäisi mainostaa itseämme: Putsaamme kaiken kivan ennen kuin teette hätiköityjä johtopäätöksiä!

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän ihanat perhoset. Mulla on samanlainen valosarja kanervaan kiedottuna kuistilla. Se saattaa saada perhoset myös. Huikea!

  VastaaPoista
 11. TuijaR., kiva kun tykkäät. Itsekin pidän tästä luomuksesta aina vain enemmän. Nyt kun on valoisampaa se on kivan näköinen myös ilman valoja.

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa, linkitin just askartelevalle serkulleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lentelijät näyttivät tosiaan hyvin somilta. Olen talettanut perhoset rasiaan ja ne voisi kiinnittää valosarjaan uudelleen.

   Poista

Kiitos kommentista