10.5.2012

Kissakääreitä

Rauha maassa! Ja kissoilla hyvä tahto. Ilmeisesti eturistiriidat reviirillä on saatu ratkottua, Nero on taas normaali, rento itsensä. Sylipula on tainnut vähän  vaivata, köllöttely lepotuolissa henkilökunnan kanssa tuntuu maittavan. Olen varsin tyytyväinen, sillä kehräävä kissakääre parantaa vaivan kuin vaivan ja edesauttaa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.

Puutarhatöissä kaikki apuvoimat ovat tarpeen.
"Vähän ylemmäksi, juu nyt kärhö peittyy hyvin"

Itsekylväytyvä?

Siesta

Yksi tärkeä juttu. Pari kommentoijaa on huomauttanut, että kun he napsauttavat kommentointipainiketta blogissani, aukeaa outo ikkuna, mainossivu. Voisitteko kertoa onko muille kommentoijille käynyt näin? Tarkastin blogin tilan haittaohjelmien suhteen, ei ongelmia. Kokeilin parilla muulla selaimella sivua, ei ongelmia.

47 kommenttia:

  1. Joo,mullekin on monta kertaa auennut eri sivu ensin mutta se on se mainossivu millä houkutellaan ihmisiä ottamaan mainoksia blogiinsa,englanninkielisenä,nyt tosin aukesi ihan oikea sivu ensiyrittämällä=D Hieno juttu että valtakunnassa on kaikki hyvin ja hurinaterapiaa saatavilla entiseen malliin=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan tämä jokin yleinen vaiva? Minulle ei ole koskaan avautunut tuollaista ikkunaa muissa blogeissa.
      On tosiaan mukavaa, että rauha on laskeutunut valtakuntaamme, toivottavasti rauhantila jatkuu.

      Poista
    2. Nero ottaa multakylpyjä ja viettää siestaa, letkeältä näyttää meno. Hyvä niin. Toivottavasti tilanne jatkuu yhtä rauhallisena vastaisuudessakin.

      Minulla avautui nyt ennen kommentointia tämä sivu: http://topnewsmarket.info/how-to-start-a-conversation-starters-for-making-conversation
      Ei ollut ensimmäinen kerta, itsekin olen ihmetellyt että mistähän se oikein johtuu?

      Poista
    3. On paljon mukavampaa puuhastella puutarhassa kun on seuraa. Multakylvyt virkistävät puuhastelun lomassa. Kiitos tuosta osoitteesta, yritän selvittää missä vika piilee.

      Poista
  2. Ihania kissakuvia, tuo itsekylväytyvä oli mainio! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Annu. Pehtoorimme siinä tarkistaa olisiko kasveilla vaossa sopivat oltavat.

      Poista
  3. tää Nero on ihana katti! ja niin upee turkki :D
    minullakin avautuu joka kerta kun klikkaan kommenttiboksiasi niin tuo http://topnewsmarket.info/optimizing-your-website-for-better-user-experience/
    sivusto...on ollut mielestäni ihan alusta saakka..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nero on hyvä malli vaikkei oikein tykkääkään kameralla osoittelusta. Pitäisiköhän aloittaa myyrädieetti, että saisi noin kiiltävän karvan ;) Kiitos tuosta linkistä, yritän selvittää asiaa g:lta.

      Poista
  4. Kiva jos pidät kuvistani, on niin ihana malli. Nero on ensimmäinen kissani ja ihmettelen miten olen voinut aiemmin elää kissattomana. Lapsillekin eläimet ovat tärkeitä tunne-elämän terapeutteja.

    VastaaPoista
  5. Ihana Nero! Viehkeä tuo valkoinen alue vatsassa! Ihailin antaumuksella myös jouluruusuasi, joka on henkeäsalpaavan kaunis!

    (Tuleekohan tämä kommennti nyt vastaukseksi edellisiin vai omaksi uudekseen? On vaan yksi mahdollinen paikka kirjoittaa, joten toivotaan, että tulee uudeksi kommentiksi. Mainossivua mulle ei auennut ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan! Vatsassa on sydämen muotoinen valkoinen laikku:) Jouluruusu on puutarhan kaunotar, tosin naapurin isäntä ei tuntunut eilen sitä ymmärtävän kun ylpeänä esittelin aarrettani. Hän ihaili vain lähellä kasvavia tulppaaneja. Kiva kuulla, ette joutunut mainoksen uhriksi.

      Poista
  6. Tuosta ekasta kuvasta tuli ihan autuas olo. Paitsi kun katsoi tarkemmin, nuo terävät valkoiset kulmahampaat hiukan rikkovat tunnelmaa, muistuttavat siitä, ettei elämä ole aina pelkästään autuasta, kissoillekaan. Ihanaa, että Nero voi taas köllötellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava jakaa autuasta oloa. Aloin katsella kuvaa uusin silmin, Nero alkoi näyttää ihan Draculalta. Hui! Mukavaa tosiaan tämä normaalitila, huoli syö paljon energiaa.

      Poista
    2. Toisaalta, nuo pikkuiset vitivalkoiset torahampaat ovat aika söpöt, jotenkin Neron ulkonäkö on viimeisen päälle huoliteltu. Pikimustaa ja vitivalkoista.

      Poista
    3. Onhan hän huoliteltu, mitä nyt multakylpyjä silloin tällöin. Mustavalkoinen on aina tyylikäs :) Nerolle on hyvin tärkeää jokapäiväiset hoitotoimenpiteet: harjaaminen sekä silmien ja korvien puhdistaminen.

      Poista
  7. Niin, ja piti sanomani, ettei minulle ole ikinä auennut mitään mainosikkunaa, ei tässä blogissa eikä muissakaan. Kummallista. Paitsi Vuodatus.netin blogeissa tulee ensimmäiseksi alareunaan mainos, joka pitää klikata pois, koska se häiritsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, ettei ongelma vaivaa kaikkia lukijoita, olisikohan vaiva jotenkin selainriippuvainen.

      Poista
  8. Eipä ole minullekkaan tullut mainokset "silmille" ei sinun eikä muidenkaan blogeissa. Mutta tuo kisuli nero on kyllä tosi nero. Kaunis kuin mikä ja viisas vielä kauneuden lisäksi.
    Hyviä hommeleita sinulle ja Nerolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, alkaa tuntua siltä, ettei vika ole blogissani vaan jossain muualla. Nero on nero ja saanut nimensä ominaisuuksiensa mukaan :) Puutarhapuuhastelut jatkuvat, onneksi Luoja nyt hoitaa kastelun, se lisää kasvua räjähdysmäisesti.

      Poista
  9. Voi mikä suloinen apulainen, itsekylväytyväkin ;) Meillä oli myös suurta levottomuutta kissakunnassa, mutta nyt vähän rauhoittunut vaikka vieläkään syliin ei kunnolla malteta asettautua. Olisko vaan kevättä?

    Sun blogissa on ollut aina se ihme mainosikkuna näkyvillä. Kun käytin vuodatusta, se aukesi joka kerta mutta nyt bloggerin kautta kun tulen oman suosikkilistani kautta, se ei enää tule aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä levottumuus johtuu vain keväästä ja valtavasta informaatiomäärästä, jonka kissa aistii. Tai ehkä lähistöllä liikkuu joku, kissat ovat niin tarkka-aistisia.
      Tylsä mainosikkuna, en tykkää. Mutta hyvä että asia nousi esille.

      Poista
  10. Heti piti kokeilla, ja minulle aukes uuteen sivuun Etsy. Tai en katsonut tarkemmin, mutta etsyä siellä luki. Tuo haukottelu-kuva on aivan mahtava! Tuommoisen kuvan kun sais makuuhuoneen seinälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kokeilusta. Siitä vaan makuuhuoneen seinälle haukottelukuva. Mehän tiedämme, että haukottelu tarttuu, luin juuri jostain, että ihmisen haukottelu tarttuu koiraankin. Varmaan kissaankin ja päinvastoin.

      Poista
  11. Tässä blogissa aukeaa aina mainosikkuna ensin, muissa ei koskaan (firefox).

    http://topnewsmarket.info/how-to-build-a-powerful-squeeze-page/

    Kaunis blogi ja ihana Nero:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos myös infosta, ajattelin, että tämä olisi IE-selaimen ongelma, mutta teoria kumoutui.

      Poista
  12. Jep, mäkin käytän mozillaa ja silti se mainos hyppii esiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta. Yritän selvittää asiaa vielä.

      Poista
  13. Nautittavia kuvia Nerosta! Kiitos! Taitaa olla tosi persoonallisuus, se oikein välittyy näistä hyvistä kuvista.
    Kyllä kissoista huokuu hyvää oloa. Onneksi kissani on sisäkissa. Tulisin aivan kipeäksi jos se ei tulisi illalla kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! Ennen kuin minulle tuli Nero luulin, että kissat ovat vain kissoja. Nyt tiedän, että ne ovat kaikki hurmaavia persoonallisuuksia ja kovin erilaisia. Vapaasti ulkoileva kissa aiheuttaa omat huolensa, onneksi iän myötä sille on karttunut viisautta ja varovaisuutta.

      Poista
  14. Ai niin, ei ole koskaan tullut mainosta esiin.

    VastaaPoista
  15. Viismummoista hei. Nyt aukesi santander mainos vuorostaan. Eipä tuo paljon haittaa, voihan sen sulkea. Minulla on IE selain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta. Harmillista, en siis tarkoituksella mainosta mitään. Olen laittanut kyselyjä vähän sinne sun tänne jospa asialle voisi tehdä jotakin.

      Poista
  16. Hienoja kuvia ♥ ! Hyvä, että tilanne on tasaantunut. Tännekin aukeaa tuo mainossivu, mutta erillisenä välilehtenä. Ei siis haittaa lukemista, eikä kommentointia mutta välillä olen aina ihmetellyt mistä tuo Top New Market sivu oikein tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tosiaan hyvä, että kissan stressi hellitti. Jännittynyt kissa on outo kun on tottunut superrentoon. Kiitos myös tuosta mainoskommentista.

      Poista
  17. Hauska apulainen sinulla :)

    Mainos aukeaa aina komenttilaatikkoa avatessa, jossakin toisessa seuraamassani blogissa on samoin, mutta eipä tuo haittaa kun klikkaamalla sen saa pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mukavampi puuhailla puutarhassa kun on pikku apulainen, tai oikeastaan hän on päällysmies. Kiitos tiedosta. Jos muistat mikä toinen blogi käyttäytyy samoin niin kerro, käyn katsomassa mitä meillä on yhteistä. Tuo ongelma on voinut tulla jonkin lisäpalikan mukana.

      Poista
  18. http://topnewsmarket.info/how-to-catch-financial-mistakes/ tämä tosiaan aukeaa, kun klikkaa kommenttia:( Kiitos vinkistä arkiporinassa, noista sinun yöpaidoista, ovat juuri sellaisia, mistä minä olen haaveillut. Voisin sellaisen tehdäkin, vaan sopivaa kangasta ei tunnu löytyvän. Nyky kankaat ovat ihan eriluokkaa,huokaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin ison arkullisen yöpaitoja ja muita hienoja kapioita pienen savolaispaikkakunnan kaatopaikalta, hyvin kauan sitten. Varsinainen aarre, siellä oli myös Ameriikasta tuotuja pukuja ja sillkisukkia. Joku oli tyhjentänyt aitan ja viskannut arkun sisältöineen kaatopaikalle. Vanha pellava on kyllä ihana materiaali. Kiitos linkistä.

      Poista
  19. Minulla ei aukoa mainossivu, kaikki ponnahdusikkunat pitäisi kyllä olla estetty.

    Todella hurmaava kissa, olet jotenkin onnistunut kuvissa vangitsemaan Neron "sielun", jos näin voi asian ilmaista:)

    VastaaPoista
  20. tuo ylläoleva avautuu ensin ja sitten pitää hoksata, että sinne alas oman koneen alalaitaan avautuu myör bloggerin komenttilaatikko!

    VastaaPoista
  21. Taidan olla itsekin sellainen itsekylväytyvä...kopioin 2x sulle sen sivun kokonaisuudessaa ja nyt sitä ei olekaan enää missään, jos ilmestyy, niin poista. Taina tuolla ylempänä jo laittoikin linkin sille sivulle, joka avautuu ekaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teksti ei tainnut mahtua kommenttilaatikkoon, mutta se tuli kokonaisuudessaan sähköpostiini, kiitos. Toivon pääseväni ongelmasta eroon, en tahallani mainosta mitään, eikä ikkuna aukea minulle siksi en siitä tiennyt. Tämä on ollut ilmeisesti alusta asti.

      Poista
  22. Loistava toi kuoppakuva (ja muutkin)! Tuleeko tuosta isosta mustasta siemenestä niitä kissankelloja? ;)

    VastaaPoista
  23. Ihania vanhoja tavaroita ja kaunis kissa! Minulle aukesi mainossivu kun klikkasin blogilistaasi... Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja mainostiedosta. Oikein mukavaa (sateista?) viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentista