14.12.2012

Epäluotettavia kukkia

Istutin kulhoon kolme valkoista hyasinttia. Kaksi niistä on kuitenkin muuttunut hennon vaaleanpunaiseksi. Minusta tuntuu, että viime vuonnakin valkoiset alkoivat jossain vaiheessa punertaa.

Ovathan ne kauniita tuollaisinakin.

En tiedä missä mättää, mutta blogger tökkii pahasti. Joudun joskus avaamaan sivut monta kertaa, kuvat eivät näy ja kommentit eivät aina mene perille. Onko teillä muilla ollut vaikeuksia?
Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille! Tonttuja liikkeellä olkaa kilttejä!

42 kommenttia:

 1. Todella kauniit joulukukat. Valkoinen se on tainnut minullakin joskus punertaa.

  Bloggerissa ajoittain on kuvat minullakin näkyneet vain pienenä ruksina, mutta palautuneet näkyville kun olen ohjelman uudelleen avannut.
  Oletko kokeillut tekeekö samaa tökkimistä eri selaimilla?

  VastaaPoista
 2. Olen kokeillut eri selaimilla ja kaikista minulla on viimeiset päivitykset. Vaihdan viikonloppuna modeemin, ehkä se tuo valoa elämään.

  VastaaPoista
 3. Mullakin tökkii välillä. Kuvaongemat loppuivat, kun vaihdoin blogin nimen ja osoitteen... T. My life, ent. Sadun blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin minulla toimi kaikki sutjakkaasti, mutta nyt on ollut vaikeuksia jo aika pitkään. Täytyy tutkia asiaa.

   Poista
 4. Joskus satunnaisesti on ollut ongelmia kuvien lataamisessa, kuvat joudun lataamaan kolmeenkin kertaan. Oletan että johtuu mahdollisesta "ruuhkasta" bloggerin sivuilla?
  Mitä mieltä Nero on tuoksuvista hyasinteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä valkoiset hyasintit tuoksuvat hyvin miedosti, mutta noissa punertavissa on hieman enemmän aromia. Nero ei piittaa kukista eikä tuoksuista.

   Poista
 5. Blogger tuottaa joskus lisää harmaita hiuksia myös minulle. Juuri nyt ei ole ollut ongelmia.
  Kauniit hyasintit, vaikka eivät olekaan valkoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut tyytyväinen Bloggerin toimintaan, mutta nyt on jotain häikkää. Hennon vaaleanpunaiset hyasintit ovat aika söpöjä.

   Poista
 6. ihania on hyasintit vaikak tepposen tekivätkin.
  mulla ei oo nyt viime aikoina ollut bloggeri-ongelmia...koputtaa puuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan tyyväinen kun hyasintit kukkivat, värillä ei ole niin väliä.
   Ehkä ongelmani johtuvat omista laitteistani.

   Poista
 7. Ei noista hyväsinteistä koskaan tiedä ;) Hento puna kuitenkin pukee niitä hyvin, on vielä perinteisen rajoissa. Vähän menee yli jo ne jalostetut sähäkän pinkit. Ei kai niitä ennen ollut sellaisia? Valkoinen, pinkki ja liila vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hento puna on jotenkin keväinen. Sähäkän pinkkejä en ole nähnytkään, minulla on viileässä odottamassa vielä pinkkejä ja sinisiä. Istuttelen niitä astioihin tänään.

   Poista
 8. Sulla on pientä jännitystä elämässä, kun odottelet, minkä väriseksi sintit muuttuvat ;) Mulla ei ole tuollaisia ongelmia ollut bloggerin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva kun on mitä odottaa :) Kiva kuulla, että tämä ei ole bloggerin yleinen ongelma.

   Poista
 9. Ihania nuo hyasintit. Ne on minun jolukukkiani. Kyllä se minullakin välillä tökkii tämä blokkaus monin tavoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintit kuuluvat jouluun, onneksi en ole allerginen niiden tuoksulle. Yritän selvittää missä tökkimisen syy täällä piilee.

   Poista
 10. Minusta nuo hyasinttisi on todella kauniita väriltään.
  Blggeri on jo pitkään toiminut ihan kiitettävän moitteettomasti. Toivottavasti jatkossakinm.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyasintti taitaa olla erikoisuus, kun ei ole valkoinen, muttei pinkkikään. Täytyypä kysellä puutarhalta kun seuraavan kerran käyn. Kiva kuulla, ettei ole ongelmia bloggerin kanssa, toivottavasti toimii moitteettomasti edelleen.

   Poista
 11. Tein eilen kukkahalliin tästäiskun ja huomasin, että siellä jotkut valkoiset punersivat hiukan. Saas nähdä kuinka mun nuppujeni käy kun aukeavat. Tahtoisin ihan valkosta!
  Mulla bloggeri on pelittänyt hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä nähnyt kaupoissa kukkivia vitivalkoisia. Voinko nyt palauttaa nämä puutarhaan kun en saanut mitä luvattiin? :) Ehkä ne voi vaihtaa valkoisiin. Mulla taitaa olla jotain häikkää internetyhteyksissä.

   Poista
 12. Oih! Pitää heti hankkia hyasintteja! Bloggerin kanssa tuskailen aina välillä. Nyt se näyttää mulle yht´äkkiä ponnahdusikkunoissa mainoksia jostain syystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat juhlistavat tätä pimeää vuodenaikaa. Nyt on ihan pakko kysyä tuleeko sinulle mainosikkuna tässä blogissa. Kerran tein valtavasti töitä, että pääsin yhdestä riesasta eroon. Nyt niitä ei enää pitäisi olla.

   Poista
 13. Oiskohan Hollannissa mennyt sipulit vähän sekaisin, siis valkeat ja hennon vaaleanpunertavat ; )
  Muistaakseni minullakin viime vuonna oli yksi valkea, joka hennosti punersi. Kaunis se oli sekin.
  Bloggeri on toiminut minulla ilman ongelmia, jo tosi pitkään. Nyt pitää koputtaa puuta ; )
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jossain on tapahtunut virhe, muttei haittaa yhtään. Yllätykset on ihan kivoja, ainakin mukavat yllätykset. Kiva kuulla, että vika ei todennäköisesti ole bloggerissa vaan omissa linjoissa. Pääsen selvittämään asiaa.

   Poista
 14. Kauniita ovat hyasintit;) minäkin tykkäisin kovasti mutta meillä on toinen tuoksuallergikko...en voi..siis kuvista ihailen..

  Minun blogiin iski joku taho (anonyymi) joka kirjoitteli viestejä tuhottomasti yhteen postaukseen ja mainosti samalla jotain Antalayan asuntoja je kehui blogiani vuolaasti englannksi...siis vaihdoin kommenttimahdollisuuden vain rekisteröityneille..ainakin vähäksi aikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuallergikolle eivät hyasintit sovi, mutta onneksi on muita kauniita tuoksuttomia kukkia.
   Kurjia nuo tuollaiset anonyymit, minullakin on joskus tullut niitä, mutta blogger on osannut ohjata ne suoraan roskapostiin, mistä olen sitten vain poistanut ne.

   Poista
 15. Kaunis asetelma, rakastan vaaleanpunaisia kukkia.:) Minulla toimii Bloggeri läppärillä ihan hyvin, puhelimessa todella surkeasti. Luen usein blogeja aamuisin työmatkalla, ja on ihan raivostuttavaa, kun kommentointi tökkii eivätkä kommentit mene perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtään ei haittaa vaikka muuttuivat vaaleanpunaisiksi, suloisiahan nuo ovat. Internetin ihmemaa on viehko niin kauan kuin kaikki toimii moitteettomasti, tökkiminen tuntuu oudolta kun on tottunut nopeaan laajakaistaan.

   Poista
 16. Tuo hyasinttiasetelma on suloinen. Valkeat hyasintit ovat raikkaita ja vaaleanpunaiset suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain raikkaiden tilalle suloisia :) mikäs sen mukavampaa. Jos haluaa takuuvalkoisia kannattaa ostaa jo kukassa olevia.

   Poista
 17. Hyasintit ovat kauniita,mutta voimakkaan tuoksun vuoksi en voi pitää niitä huoneessa,kevällä kyllä ulkona kukkii hyasintit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olen tottunut jo tuoksuun, mutta minusta valkoinen variantti tuoksuu vähemmän. Mutta ei allergikko sellaistakaan kestä.

   Poista
 18. Kauniita hyasintteja! Äsken törmäsin eräässä blogissa siihen, etten saanut kirjoitettua kommenttia loppuun. Heitti minut aina kesken pihalle. Bloggeri on kuitenkin toiminut paremmin sen jälkeen, kun vaihdoin selaimen Chromeen. Mukavaa viikonloppua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Chrome on minustakin hyvä ja nopea selain. Lisäksi käytän paria muuta selainta. Mutta nyt on varmaan lunta langalla kun tuntuu takkuavan. Esimerkiksi tämän vastauskommentin joudun kirjoittamaan kaksi kertaa.

   Poista
 19. Kaunis asetelma! Mullakin sattunut noita punertumisia valkoisissa kukissa esim. valkoinen krysanteemi muuttui vaaleanpunaiseksi samoin ruusu? Mietinkin johtuuko se kasteluvedestä, kun kukaan ei ole parempaa syytä keksinyt? Blogger takkuilee minullakin jatkuvasti, varsinkin, kun kirjoittaa tekstejä ja lisää kuvia tai kommentoi. Homma ei toimi mielestäni koskaan saumattomasti.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minullekin tuli mieleen, että johtuisiko se noista sammalista, nehän saattavat muuttaa kasvualustan happameksi. Hyasinttejahan ei juurikaan kastella, joten voisiko se johtua vedestä? Aiemmin blogger toimi minulla hienosti, nyt on ollut takkuilua muutaman viikon.

   Poista
 20. Kuinka ollakaan, hankin tänään valkoisia hyasintteja. Tiedä miksi ne nyt sitten muuttuvatkaan!

  Ei bloggerongelmia täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni vielä luottaa valkoisiin ja monet valkoiset ovat luottamuksen arvoisiakin :)

   Poista
 21. Cheri, minäkin vannon valkoisten joulukukkien nimeen, mutta ehkä joulun keiju yrittää opettaa meitä, että myös vaaleanpunainen on joulun väri. Usko tai älä, minulla kaikki pitkät kynttilät ovat jo toista joulua kauniin vaaleanpunaiset...Minusta nuo hyasintit ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minulle kelpaavat nämä vaaleanpunaisetkin. Hih, minullakin on tänä jouluna vaaleanpunaisia kynttilöitä valkoisten lisäksi. Värit ilahduttavat kun niitä ei paljon näe ulkona tähän aikaan.

   Poista

Kiitos kommentista